Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Banko - Bomba Kuponlarim - 20.03.2009-21.03.2009 ..
Banko TutabiLir, Fırsat Kuponunda G.Antep'e Güvenemiyorum Düşüş İçinde, Bomba Kupon Aşırı Uçuk OLmuş O MaçLardan Biri İLLaki İLk Yarısı 1 Veya 2 Bitecektir Yinede BoL ŞansLar...
amac zaten bomba bisey yaratmak =))
belki de antepLi olduğum icin duygusal davranmış olabilirim ama gecen hafta konya antep macını canlı izledim.
Gaziantep'te teknik direktor gidişi sonrası güzel bir atmosfer var.
İlk yarında türk takımlarının genelde hep beraberlikleri oldugu icin cazip bana göre.
Dün içimde bir his GS ilk yarı 1-0 yapıcak ikinci yarıda 1 gol yiyip maç uzatmaya gidicek dedi.
Onun için böyle bir kupon yaptım
Ama Olic dün son golü atmasa simdi 134 TL cebimizde idi :S
Dünkü KuponLar FarkLı Orada KazanıLacak Veya TakımLarın NasıL OynayacakLarı 3 Aşşa 5 Yukarı BeLLi Ama Bu Durum TurkceLL Süper Ligi İçin ÖzeLLikLede Bu Sene Bu ŞekiLde Açık DeğiL İşte O Yüzden İddaa'da ÖzeLLikLe Bu Dönemde TurkceLL Süper Ligi MaçLarına Oynamak Bence AkıL Karı DeğiL Heran Ters Köşe OLabiLiyor İnsan Çünkü Bir Standart Yok Bu Açıdan KaçınıLması Gereken MaçLar Bence Ama Yinede Tercih MeseLesi İnş Tutar BoL ŞansLar...