bankacılık mı devlet memurluğu mu??

max7

New member
Reaction score
0
arkadaşlar Türkiye'nin en büyük bankalarından birinde memur olmakmı daha iyi yoksa devlet kurumlarının birinde memur olmakmı daha iyi sizce ben bir karar veremedim halen daha bankada çalışıyorum yeniyim daha 2 ay oldu siz hangisni seçerdiniz.

ya devlet işi olsunda farketmez naapıcan özelde olsaydın hepten batardın boşver kafanı takma bence bu konulara

bankada necisin?ne iş yaparsın?

memur olarak başladım 2 yıl sonra şeflik sınavı var vs. kariyer yolu çok açık, ve kpss dende taek çıktı iki ay önce iş bulamazken şimdi iki güzel iş arasında tercih yapmak zorunda kalıyorum çıldırmak üzereyim gerçektende

arkadasım bu da sorulur mu? ikisinin de kendine göre iyi ve kötü tarafları vardır muhakkak.
ayrıca bankalarda calısanların hepsi memur değildir. devlete ait olmayan bankalarda calısanlara
memur denilmez ;)

arkadasım bu da sorulur mu? ikisinin de kendine göre iyi ve kötü tarafları vardır muhakkak.
ayrıca bankalarda calısanların hepsi memur değildir. devlete ait olmayan bankalarda calısanlara
memur denilmez ;)

kurum mevzuatında memur olarak tanımlanıyor, kime memur denir kime denmez değildi sorum siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

İşini severek yapan bir insan için ikisi de saç baş yoldurtur.
1- Bankacılıkta işler çok yoğundur , yoğun saatlerde bunalıp saçını başını yolman an meselesidir.
2- Devlet memurluğunda işiyle hiç ilgilenmeyen , sadece saat geçsin de işçilik oyunu oynayanlar da vardır. Onları görüp de saçını başını yolman an meselesidir.

Geri