Banka Kredisi - Seçme Fıkralar

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
BANKA KREDİSİ

Adamın biri bir gün çok borçlanır artık iflas eşliğine gelir ve bankadan kredi çekmeye karar
verir.Bankanın birine gider bankacı kadına kredi çekmek istediğini söler.Kadın gerekli
evrakları söler ve derki;
Beyfendi bize bi gözünüzün bide g..ünüzün fotoğrafı gerekiyor der.
Adam şaşkınlıkla sorar;Hanfendi öteki evrakları anladıkta gözümün ve g..ümün fotoğrafı ne
alaka der. Bankacı kadın;Beyfendi banka şartları bunlar der.Adam doğru gider fotoğrafını çeker bankaya verir.Bankacı kadın; size en yakın sürede basvurunuzun cevabını vereceğiz der. Adam büyük bir heycanla gider eve ve beklemeye başlar.1 gün 2 gün 1 hafta adamı en sonunda bankadan ararlar kredi başvurusunun onaylanmadını söylerler.Adam büyük bi sinerle çıkargider bankaya müdürün yanına çıkar
Müdür bey;bütün gerekli evrakları verdim ya gözümün g..ümün fotoğrafını bile verdim nasıl
olurda kabul etmessiniz der.
Banka müdürü; beyfendi sakin olun inceledik SİZDE KREDİ ALICAK GÖZ VAR AMA ÖDİYECEK G.T YOK der .

benimle konuşma

Trende iki adam karşılıklı oturuyordu.belli bir süre yol aldıktan sonra birisi çantasından
bir kağıt çıkarıp şunları yazdı .
-ben sağırım benimle konuşmayaçalışmayın
notu karşısındaki adama uzattı.notu okuyan adam altına birşeyler yazıp kağıdı verdi
kağıtta şunlar yazıyordu,
-Ben senle konuşmuyorum sakız çiğniyorum.

hastane

bir gün bir doktor bir insanı delilerin arasına koyup bu toptur demiş bütün deliler tekme
atmaya başlamışlar sadece birisi atmamamış doktor demiş bu akıllı delinin yanına gitmiş
neden sen maç oymıyon demiş deli demişki kimse orta kaldırmıyorki bir kafa vurayım

rahibe

Bir rahibe günah çıkartmak için rahibin yanına gidiyor. Rahibe:
-Benim hayatımda bir erkek var, ama o..... çocuğunun teki diyor.
Rahip soruyor:
-Neden ona o.... çocuğu diyorsun?
-Çünkü o benim yanağımı okşayıp, beni öpüyor.
Rahip, rahibenin yanağını okşamış ve öpmüş sonra sormuş:
-Böyle mi?
-Evet!
-Bu ona o..... çocuğu demeni gerektirmez kızım!
-Ama o benim elbiselerimi çıkartıp vücudumu da okşayıp öpüyor.
Rahip rahibenin elbiselerini çıkartmış ve bir süre sevişmişler. Sonra rahip yeniden sormuş:
-Böyle mi?
-Evet!
-Ama bu da ona o..... çocuğu demeni gerektirmez.
-İyi de peder, sonra bir güzel beceriyor beni.
Rahip bunun üstüne rahibeyi beceriyor ve tabii ki soruyor;
-Böyle mi?
-Evet diyor yeniden rahibe.
Rahip:
-Bu da ona o..... çocuğu demen için yeterli sebep değil.
Rahibe bu sefer bağırıyor:
-Ama o AİDS'liymiş.
-Vay o.....

Duvar Yok

iki deli akıl hastanesinden kaçmayı planlıyordu.duvar yüksekse kazacaklardı alçaksa
zıplayacaktı.
delilerden biri üzgün bir şekilde arkadaşının yanına giderek:
- kaçamayacağız çünkü bahçede duvar yok.

Japon

TEMEL YANINDAKİNE SORMUŞ ULA HEMŞERİM SEN JAPONMUSUN YOK DEMİŞ ADAM 5 DK.SONRA GENE SORMUŞ
HEMŞERİM SEN JAPONMUSUN ADAM GENE YOK KARDEŞİM NE JAPONU DEMİŞ
TEMEL DAYANAMAMIŞ BİRAZ SONRA GENE SORMUŞ
HEMŞERİM SEN JAPONMUSUN ADAM BU KEZ TEMEL DEN KURTULMAK İÇİN
HE LAN JAPON UM NE OLACAK DEMİŞ
--- TEMEL VALLAHİ HİÇ BENZEMİYORSUN...

mini etek

Bir gün Temel yeni arabasının öyküsünü Dursun a anlatıyordu:
-Dursun bir gün otostop çekiyordum tamda cillop gibi bir hatun durdu önümde beni arabasına aldı kuytu bir köşeye gitti arabadan indi mini eteğini yukarı çekti dudaklarını ıslatıp benden ne istersen alabilirsin dedi bende arabayı aldım-dedi.
Dursun da:
-İyi etmişsin temel zaten mini etek sana hiç yakışmazdı...

rujj izii

bir kız yurdunda kızlar ruj sürüp aynaları öperlermiş bunların temizlenmeside çok zor
olurmuş bir gün müdür hademe ve öğrencileri tualete çağırmış ve bazı öğrenciler aynaları ruj izi yapıolar bunların temizlenmesi zor oluyove bunların nasıl temizlendiini görmeniz için
çağırdım ve hademe fırçayı klozete batırıp aynaları temizler (zorla) ve o günden sonra bir
daha ruj izi olmaz

TEMELİN BABASI ÖLMÜŞ

temelin babası ölmüş tesadüf bu ya günlerdende cumaymış temele demişler lan ne şanslı baban
var mubarek cuma günü öldü şansından ya bugün mubarek oldugu için o bir tarafta sorgu sual olmaz derler temelde aslı var mı diye? hocaya danışmaya gitmiş temel hocaya sorar hoca efendi cuma günü ölene güya sorgu sual sorulmazmış aslı var mı hoca: evet öyledir hoca:baban nasıl biridir
temel:iyiydi
hoca:hımm namaz kılarmıydı
temel:yok kılmazdı ama kılanı severdi
hoca: peki oruç tutarmıydı
temel yok tutmazdı ama tutanı severdi
hoca:peki zekat verirmiydi
temel:yok kimseye bi kuruş bile vermezdi
hoca: iyi haberin olsun cumartesi babanın agzına sı.. der.........

kopyacı çocuk

bir gün öğretmen alinin annesini çağırır.
alinin annesi öğretmene sorar:
__niçin beni çağırdınız?
öğretmen:
__çocuğunuz sınavda kopya çekiyor.
alinin annesi sorar nerden biliyorsunuz?
öğretmen:
__çünkü mehmet bir soruya ''bilmiyorum'' yazmış
sizin çocuğunuzda ''bende bilmiyorum'' yazmış

Verilenler olduysa kusura bakmayın .

Eline sağlık...:clap

mini etek

Bir gün Temel yeni arabasının öyküsünü Dursun a anlatıyordu:
-Dursun bir gün otostop çekiyordum tamda cillop gibi bir hatun durdu önümde beni arabasına aldı kuytu bir köşeye gitti arabadan indi mini eteğini yukarı çekti dudaklarını ıslatıp benden ne istersen alabilirsin dedi bende arabayı aldım-dedi.
Dursun da:
-İyi etmişsin temel zaten mini etek sana hiç yakışmazdı...

:)

Geri