Banka İşlemleri

bahadır_88

New member
Reaction score
0
S.A Arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı :
1-İnternet bankacılığı en hızlı ves sağlam olan banka hangisi ?
2-Kredi kartı almak istiyorum ve kredi kartı alırken neye dikkat etmek lazım. ? veya en çok kullanılan hangisi . ? bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa seviniirm..

İnternet bankacılığında Garanti'nin üstüne yok desek yalan olmaz.

Bence kredi kartı eğer çok luzum gerektiren bir durum yoksa alma. Cebinde paran varsa harca yoksa bulaşma derim.

Bankalar güneşli havada verdikleri şemsiyeleri yağmurlu havada geri alırlar.

Garanti ve Isbankasi Internet Bankaciligi Konusunda Iyi...

tşk ederim arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için internet bankacılığında bende garanti bankası diye düşünüyordum. ama kredi olayı şöyle limiti fazla olmayacak 500 TL limit yeter bana ayrıca çok sık kullanmayacam onu almamın sebebi şu bazen bilgisayar parçası veya elektronik malzeme alacağım nakit para 15 - 20 gün sonra geliyor ama param olmadığı zaman almak istiyorum onun için yoksa bankaların nasıl çalıştığını biliyoum ,:D

Kredi Kartina Dikkat Et Derim :)

Ozellikle Netten Alisverisde Insan Kendine Hakim Olamiyor ... :D

garanti en iyisi hatta bir sanal kart oluştur ve alışverişini bu sanal kart üzerinden limitler belirleyerek yap.Mesela karta 20 tl limit belirledin işlem yaptın ola ki birisi şifreni ele geçirdi olsun sorun yok sadece 20 tl işlem yapabilir limit değiştirmek isterse zaten senin telefonuna onay mesajı ister.
İkincisi ben garanti sanal kartı ebay dan alış-veriş için kullanıyorum.Döviz kuru da çok hesaplı.
Tavsiye ederim.

İş Bankasını kullanıyorum iş cep ve inetrnet bankacılığı gayet pratik, cepten ödeme havale gayet kolay ve güvenli.
Kredi kartına gelince olmazsa olmaz derim ama akıllıca kullanırsan ödemelerini aksatmadan yaparsan.
Daha doğrusu ayağını yorganına göre uzatırsan sorun yaşamazsın 10 senedir kullanıyorum çok şükür hiç sorun yaşamadım umarım yaşamamda. Ama çok ocaklarda yıkıldı, kredi kartı madurlarını da unutmamak lazım.

bence iş bankası en iyisi, internet bankacılığındaki işlemlerin masrafları çok düşük hele ki üniversite öğrencisiysen.. ayrıca üni öğrencisiysen iş bankasının işte üniversiteli kredi kartı var faizleri çok düşük 1 ay boyunca 500 tl borca sadece 15 tl faiz geldi :D

verdiğiniz cevaplar için tşk ederim arkadaşlar zaten bende kredi kartı ile öyle çok pahalı şeyler almayacağım.Onun için şimdiden kendimi frenliyorum alacağım şeyler en fazla 50 - 60 tl lik bilgisayar parçası , kitap v.s şeyler tekrar tşk ederim ilginize...

Bana sorarsan boşver derim kartı falan. Elinde varsa paran harcarsın yoksa başkasının parasını niye harcayıpta üzerine faiz ödeyesinki?

:)

peki arkadaşlar şöyle yapsam ; garanti bankasından kredi kartı değil normnal vadesiz hesap açtırsam birde atm kartı istesem,nasıl olur. bildiğim kadarıyla o kart ile hem para çekerşm hemde alışveriş yaparım fakat bu banka normal hesaplardan ne kadar hesap kesim ücreti alıyor bilginiz var mı.. ??

peki arkadaşlar şöyle yapsam ; garanti bankasından kredi kartı değil normnal vadesiz hesap açtırsam birde atm kartı istesem,nasıl olur. bildiğim kadarıyla o kart ile hem para çekerşm hemde alışveriş yaparım fakat bu banka normal hesaplardan ne kadar hesap kesim ücreti alıyor bilginiz var mı.. ??

Günümüzde zaten normal hesap kartları ilede alışveriş yapılabiliyor. Bu bence senin için en mantıklı çözüm. Sonuçta paran hesapta olacak ve sen kendi paranı harcayacaksın.Nakit taşımayacaksın.

Tam emin olmamakla birlikte sanırım hesap kesim ücretleri konusunda en avantajlısı Garanti.

İntrrnet üzerinden alış veriş yapılabilen banka kartı var mı?

Günümüzde zaten normal hesap kartları ilede alışveriş yapılabiliyor. Bu bence senin için en mantıklı çözüm. Sonuçta paran hesapta olacak ve sen kendi paranı harcayacaksın.Nakit taşımayacaksın.

Tam emin olmamakla birlikte sanırım hesap kesim ücretleri konusunda en avantajlısı Garanti.

birde hocam bazı bankalar öğrenci belgsi götürdüğün takdirde hesap kesim ücreti almıyor acaba garanti bankasında bu durum nedir ???

banka kartlarında bildiğim kadarı ile hesap kesim ücreti diye birşey yok altı aylık veyıllık hesap işletim ücreti alırlar oda çok büyük rakamlarda alınmaz öğrencisin herhalde garanti - yapıkredi - işbank - akbank bu bankaları araştır öğrencilere özel hesap kartları düzenliyorlar bazen belki vardır o tip birşey yakalarsın. banka kartı nakit para demektir taksit yapamassın bilgin olsun.

DarthErim : banka kartları ile internet üzerinden alışveriş yapılmıyor sdece kredi kartı.

arkadaşlar bu gün garanti bankasına gittim kafamdaki soruara yanıt bulmak için ; garanti bankası 6 ayda bir 35 tl hesap kesim ücreti alıyor , ama eğer öğrenci isen ve 26 yasşını geçmediysen 5 TL kesiliyor.. ben en kısa ordan bir hesap açtıracağım meraklısına duyrulur.....:D

Geri