Bana yardım ederseniz sevinirim

aragorn44

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar ADSL bağlantım var karşıdan bir programı Download ederken 1 sn kala bağlantı kesiliyor ve yukleme gerçekleşmiyor .Diğer Download programları ile de calıştım aynı şey oluyor Telekomu aradıgımda abuk sabuk şeyler söylüyorlar .Bu sorun hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.Teşekkurler..

Sorunun telekomda yada modemde olduğunu sanmıyorum.
1.si bilgisayarda virüs olabilir
2.si indirdiğiniz linkte bir problem olabilir.
3.sü indirdiğiniz dosya virüslüdür ve virüs programını tam indirme tamamlandığında (bu güvenlik duvarı da olabilir) bağlantıyı kesiyordur.

Sorunun telekomda yada modemde olduğunu sanmıyorum.
1.si bilgisayarda virüs olabilir
2.si indirdiğiniz linkte bir problem olabilir.
3.sü indirdiğiniz dosya virüslüdür ve virüs programını tam indirme tamamlandığında (bu güvenlik duvarı da olabilir) bağlantıyı kesiyordur.

öncelikle buna katılıyorum

bide türk telekom un söylediği şeyler nedir acaba onları da yazar mısın belki biz onları anlaşılır hale getirebiliriz....

bence de pcdeki güvenlik programlarından biri indirmeyi kontrol edip engelliyordur tamamlanmadan evvel.

bence de bunlarla alakası yok aynı şey benimde başıma geldi bir süre sonra kendiliğinden halloldu..Sanırım modem fişini çıkar tekrar tak düzelir..

Cevaplarınız için teşekkurler , antivir programını kapadım,modemi defalarca resetledim fakat aynı şey devam ediyor ,bazen es kaza aynı program indirilebiliyor bu da cok nadir, telekom browser indirme programından kaynaklandıgını söyledi dediğim gibi diğer download programlarında da aynı olay tekrarlanıyor , switchi çıkarıp direk bağlantıda da aynısını yaptı çaresiz kaldım

bende arkadaşımın notbook una bağlamıştım kablosuzdu ve 5 dk bir bağlantı kesiliodu ama 2-3 hafta sonunda hiç bir şeyi kalmadı şimdi süper calışıo

modemin driver ını kaldırıp tekrar yükle ondan sonra indir

bence bu problem senin net bağlantınla veya download programlarınla ilgili değil, makinanla ilgili bir sorun..

dersin ki çözümü ne olabilir, onu bulmak gerçekten güç işte.. sanırım temiz bir format bu problemi giderecektir.. aksi taktirde arkadaşların saydıkları harici başka uygun bir çözüm bulmak oldukça zor..

teşekkürler Türk_Hard inan onuda denedim , win bleşenleri hariç hiç bir sey yuklemeden temiz system ile baglandım aynı sorun yine oldu , herkese yinede teşekkurler ..

Geri