Bana yardım edebılır mısnz..=(

bruce17

New member
Reaction score
0

1) sistem qeri yukleme yaptım

2) wınamp ta bad drect sound drıwer please ınstall proper driwers or select another device in confiquration 88780078we medya playerde de Sıraya alınan birkaç dosya yürütülemiyor. Sorun hakkında bilgi bulmak için, Şimdi Yürütülüyor sekmesini tıklatın ve sonra Liste bölmesindeki her bir dosyanın yanında bulunan simgeyi tıklatın dıyorr

3) anakartın cdsınden ses drıwerını kurdum

pc den ses qelmıor naparsam yapayım
fakat ayqıt yonetıcısnde ses we oyun kumandası bolumnde sarı unlem yok
tek cozum format deılse yardm edebılr mısnz lutfen

Ses sürücülerini kaldır yeniden başlatırken biosdan ses çipini kapat. windows açılsın sonra tekrar yeniden başlat biostan ses çipini aç bir dene.

ßanada olmustu bu VLC'den açtım programı düzeldi ne ballıyım yahu :)

Bi de ewerest prosu war ama ses kartımn modelınn nerde yazdıqnı bulamadım 1 ıkıncısıde kasanının ıcını actım foxconn dısında hıc 1 se yazmıordu

[QUATE]ßanada olmustu bu VLC'den açtım programı düzeldi ne ballıyım yahu[/QUATE]
kesın oluyosah men ındırıyorum:) inndirdım ama olmadı:S

[QUATE]Ses sürücülerini kaldır yeniden başlatırken biosdan ses çipini kapat. windows açılsın sonra tekrar yeniden başlat biostan ses çipini aç bir dene.[/QUATE]
azcık daha acık anlatrmısn:)

Bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisinden bakınca ses driverının modelini göremiyormusunuz?

Ses driverını komple kaldırıp en güncel haliyle yeniden kurunuz.. Bilgisayarınızdaki driverları otomatik olarak bulan programlar var bunlardan yardım alabilirsiniz.

tüm bunları yaparsan sorunun çözülür sanırım ek olarak denetim masasaından ses e gir orda donanımı sına seçeneğini seç

Geçen de ben aynı sorunla karşılaştım normalde ses geliyodu bi anda gitti msn de ses ve görüntü kurulumunu çalıştırdım birden geldi :D

Geri