Bana Surat Yapmayın !..

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
2ps0qe0.jpg

Frank Rijkaard, "Bu takımın patronu benim. Kimin oynayıp oynamayacağına sadece ben karar veririm" dedi. Rijkaard'ın bu sert sözlerinin Baros, Ayhan, Elano ve Kewell'ı hedef aldığı belirtildi.

Patron benim
Galatasaray'da Eskişehirspor maçı sonrası oyuncularına sahip çıkan teknik direktör Rijkaard, dünkü idmanda sopayı gösterdi. Pazar günkü maçta yedek bıraktığı (Elano, Baros, Ayhan) ve oyundan aldığı (Kewell) bazı oyuncuların tavır almalarına kızan Hollandalı hoca, dünkü idmanda patladı. Çalışmadan önce tesislerde bir toplantı yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Bu takımın patronu benim. Kimin oynayıp oynamayacağına ben karar veririm" diye konuştu.

Kewell&Baros
Geldiğinden beri ilk kez sert yüzünü gösteren Rijkaard'ın, "Kimse adaletsiz seçim yaptığımı düşünemez. Ben hak edene formayı veririm. Eskişehir maçında bazılarınız hoş olmayan tavırlar sergiledi. İsim vermeyeceğim ancak bir daha tekrarlanırsa affetmem" dediği öğrenildi. Rijkaard'ın ısınmaya çıkmayan Baros ile oyundan çıkarken kendisi ile tokalaşmayan Kewell'ı hedef aldığı belirtildi. Antrenör Neeskens'in 2 yıldızı özel görüşerek ayrıca uyaracağı bildirildi.

Kaynak

disiplin önemlidir..Rijkaard'da bunu sağlamak için gerekeni yapıyor..iyi de ediyor..

iLk puan kaybında bu kadar probLem yaşanması pek hoş oLmadı bence. . .

bu adamın bu huyunu seviyorum.. barcada iken kendini beğenmiş as oyunculara kesik atan bir adam sanardım ama öyle değil.. doğru yapıo sonuna kadar disiplin...

Orgeneral Rijkaard Yakışır. :)

Bir takımda önemli olan takım ruhu ve disiplindir.Galatasarayın Rijkaard ile bunu tekrar yakaladığını düşünüyorum.

Rijkaard İşini Bilir.Helal Olsun Adama...

disiplin iyidir
hocanın tavırlarıda takdire şayandır
ipin ucunu kaçırdın mı takım alır gider
örnek lincon bülent niye ben demişti

büyütmesinle yaff.. adamada surat yapmasınlar.. çeker gider debelenir gs.

Geri