bana ilginç geldi; bakarmısınız:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Madness

Banned
Reaction score
0
Hackhell'de bir çok arkadaşımız din üstüne konular açabiliyor. Bir çok arkadaş ta örneğin ülkücülük konusunda. Ben şunu çok merak ettim; acaba bir üye de ateisliği öven bir konu açsa akıbeti ne olur? Form üyelerinin ona tepkisi ne olur?

Şimdi eğer ki ne dediğini bilen bi insan olursa ona doğru yolu göstermek için elimden geleni yaparım.

ben pek olumlu karşılayacaklarını sanmıyorum...

bende :D:D kesinlikle karşı taarruza geçileceğini ve o üyenin banlanmasına kadar işin kızışacağına eminim

senin gibi cesur bi arakdışım bole bişi soruyo destegim her zaman araknda ..ayrıca konu ne olursa olsun terbiye ve saygı cercevesi içinde her konunun açılmasını destekliyorum

Neden banlansın ki. Yani sonuçta herkes özgür ama işte dedim ya eğer karşımdaki insan konuşmasını bilen biri ise elimden geleni yaparım.

ben hackhell üyelerinin genelinin siyasi düşüncelerini gözönüne alıyorum. Bİrşey olmayacağına hiçte katılmıyorum

insanLarın dini düşünceLeri kendiLerini bağLar, dinde zorLama da yoktur ama
ateist ve teist'Ler, %99'u müsLüman oLan bir üLkede cümLeLerini seçerken çok dikkatLi oLmak zorundadırLar, terbiye sınırLarı içerisinde ve karşı tarafı rencide etmemek ve aşırıya kaçmamak suretiyLe konu açmabiLirLer...

Edit :

Zamanında forumumuzda ateis bir şahsiyet vardı[adını anmak istemiyorum ağzım kirLenmesin], 1 yıL kadar forumumuzun nimetLerinden faydaLandı, kimse ona ateist oLduğu için tavır aLmadı taaa kiii bir densizLik hatta haywanLık yaptı o zaman unLimited'i yedi :)

Herkes İstediği Konuda, İlgili Bölüme Konu Açabilir Bunda Özgürdür. Yalnız Kimseyi Rencide ve Tahrik Etmemesi Gerekiyor. Bu Konunun Bu Bölümle Alakası Yok, Böyle Bir Konuyada Gerek Yok... Kapalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri