oysho
New member
- Reaction score
- 0
arkadaslar bende cift işletim sistemi var.baslangıcta hangı sıstemle baslayacagımı soruyor. Bizim xp cok yoruldu adım atmıyor formatlamak sart oldu. daha once formatlama gırısımlerım basarısız oldu. harddisk 3 bolunmus halde. İlk once c: de xp vardı sonrasında
vista baska bir bolume kuruldu. Enteresan olan her ıkı sıstemde kurulu oldugu surucuyu c: olarak gosteriyor. Sımdı ben bu aradan nasıl sıyrılıpta sadece xp yı formatlarım. vista format denememde eskı sısteme donulemez dıyo ahanda böle kalakaldım. Nasıl halledecem ben bu işi bilen yardım etsin arkadaslar. ha bide arkadaslar su işi acemi çaylaga anlatır gibi anlatında belki anca o şekilde girer kafama.
yaaa hıc bilgisi olan yardım edecek kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu
vista baska bir bolume kuruldu. Enteresan olan her ıkı sıstemde kurulu oldugu surucuyu c: olarak gosteriyor. Sımdı ben bu aradan nasıl sıyrılıpta sadece xp yı formatlarım. vista format denememde eskı sısteme donulemez dıyo ahanda böle kalakaldım. Nasıl halledecem ben bu işi bilen yardım etsin arkadaslar. ha bide arkadaslar su işi acemi çaylaga anlatır gibi anlatında belki anca o şekilde girer kafama.
yaaa hıc bilgisi olan yardım edecek kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuu