Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Balıkesir'de oturanlar,oturmuşlar,yaşayanlar ve yaşamışlar buraya (:
Bu konuyu açmamın sebebi forumda gözardı edilemeyecek kadar Balıkesirli olması ..Mesela ben ve |ChaMuR| aynı okul mezunuymuşuz tabi farklı dönemlerde
..Ghost10 la aynı okuldaymışız..
reavenn le de aynı sokakta dolaşıyormuşuz :biggrin ..
ama tabi haberimiz yoktu hhde çeşitli olaylar sonucu tanıştık ..Bende daha tanışabiliriz düşüncesiyle reavenn le birlikte bu konuyu açmaya karar verdim :melek ..
Demek HH o kadar da büyük değilmiş :melek :melek
Şimdi ben susuyorum bizim yaşadığımız bölgeyi fotolar anlatıyor
ilk olarak körfezimiz =)
Bu da körfezin devamı :melek
İşte iskelede bir gece manzarası =)..Burasının kalabalıklığı yüzünden birgün çökicek sanırım
Ve sahilden bir görüntü daha..
Anlam veremediğim denizin ortasındaki tatlı su kaynağı =)
Veeeee körfezde gün batımı:melek :melek Bi kız kulesi bi de bizim körfez zaten
Oooo FoFeR dai sendemi balıkesirden ya ..balkes malkes bilion bu işleri herhalde =)..Evet köy gibi bilirsin akçay kordonu ..Ne hatunlar geçer o kordondan be :melek :melek
Bende balıkesir merkezdenim Balıkesir Merkez olan varsa Radyo Çamlıca' yı bilir. Ordayım bende Sevindim böyle bi konu başlığı olmasına... Elinize sağlık ayrıca resimler için ...
şelaleden kastın Hasan Boğuldu mu..?
ben aslında Zeytinli köyündenim yani babam orda doğmuş
ben her yaz oarlardayım Akçay Altınoluk Ayvalık Asos
her qece kordondayıs İDA PUB a da çok takılırım
Oooo FoFeR dai sendemi balıkesirden ya ..balkes malkes bilion bu işleri herhalde =)..Evet köy gibi bilirsin akçay kordonu ..Ne hatunlar geçer o kordondan be :melek :melek
Emme cok hemşeri varmıs yaw bende susurluktan ama pek bilmem oraları
Bizimkilerin susurluga nası geldiğini anlatam ben size
fatih zamanında bizimkiler karamanogulları beyliginde yasıolarmıs fatihi kızdırınca fatih de bizimkileri almıs ordan romanya dolaylarına yollamıs sonraları bizimkiler orda zengin olmuş demiş anadoluya geri donelim, istanbula gelmişler padişaha demişler bize toprak ver burda yasıcaz dönemin padişahıda istanbuldan bir yer göstermiş
Bİzimkiler gitmişler bakmışlar ne hayvancılık olur burda ne tarım bize başka yer ver deince susurluga yollamıs ole orda kalmısız
Ne vardı istanbulda kalsalar şimdi orda ufacık bi arsa olsa köşeydik be yaw