Balık-Akvaryum Her Türlü Sorunlarım ?

JoNeRR*

L![se]L!
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
Arkadaşlar bu bölümü biraz fazla meşgul ediyorum galiba ama en hit alan bölüm burası olduğu için konuyu buraya açtım:goz:
ben şimdi önce bi akvaryum yaptırmak istiyorum(bi tane var ama biraz küçük)
boyutlarınıda 100*50*50 olarak düşündüm böyle bi akvaryumun cam kalınlığı kaç olmalıdır:saskin
bi de camcıda yaptırıcam tahminen kaç liraya patlar bana:saskin
hafta sonu camcıları gezicemde yine aklımda bi fiyat kalsın diye sordum.
alıcağım balıklar bunlar.
birisi sarı prenses
resmide burda

2jecrhe.jpg

biriside iceman onunda resmi burda

2icbf9e.jpg

sormak istediğim bu iki balık birbirine zarar vermeden uslu uslu aynı akvaryum içinde kalabilirler mi:saskin
bide belki çöpçü balığı alırım.

şimdilik sorularım bunlar başka sorularım olursa bu konu altından sizi yine rahatsız edicem:vur
Yardım eden arkadaşlara,yardım etmeyen arkadaşlara,yardım etmek isteyipte yardım edemeyen arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler:victory

2jecrhe.jpg
ağlıycam şimdi ya balıklarımın aynısı çok özledim onları of ya:(napıyolar bensiz:(vatozumuda özledim:(3 yıldır yanımdalardı of ya

neyse sorularına cvp veriyim.bu balıklar birarada yaşamazlar sanmıyorum 80 e yakın balık kaybettim ben bu yüzden.bu sarı çiklet balıkları çok saldırgan.kendi cinslerine bile zarar veriyor.sana tavsiyem bu sarı çikletlerden al birde vatoz oh ne ii.köpek balığım falan vardı hep öldürdüler ısırarak.birde camcıda uğraşma bence yaptırmaya tüm aletleri içinde olan bir akvaryum al.

balıklarınada ii bak:(

2jecrhe.jpg

ağlıycam şimdi ya balıklarımın aynısı çok özledim onları of ya:(napıyolar bensiz:(vatozumuda özledim:(3 yıldır yanımdalardı of ya

neyse sorularına cvp veriyim.bu balıklar birarada yaşamazlar sanmıyorum 80 e yakın balık kaybettim ben bu yüzden.bu sarı çiklet balıkları çok saldırgan.kendi cinslerine bile zarar veriyor.sana tavsiyem bu sarı çikletlerden al birde vatoz oh ne ii.köpek balığım falan vardı hep öldürdüler ısırarak.birde camcıda uğraşma bence yaptırmaya tüm aletleri içinde olan bir akvaryum al.

balıklarınada ii bak:(

birbirleriyle yaşamazlar yani o zaman bana şöyle birbirleriyle yaşayabilecek uyumlu görüntü bakımından zengin bakımı biraz kolay bildiğiniz balıklar var mı ama çok yaşamasını istiyorum.
örneğin:
lepistes gibi 3-4 yıl değilde daha çok yaşasın istiyorum.
bide akvaryuma gelince akvaryumcular çok pahalı maddi durumum el vermiyo öğrenci adamım ne de olsa:vur:vur
tahminen ne kadar isterler akvaryumcular
100*50*50 bi akvaryum için:saskin

Arkadasım cok güzel şekilde yaşarlar akvaryumun boyutunu biraz daha büyüt bence sarı prensesle yunus larda uyumludur...

Akvaryumunu kendin yapabilirsin istersen yapılışı hakkında yardımcı olurum sana...
1 cm cam kalınlıgı yeterli sağlam olsun diye altıne kemer koyarsan dahada sağlıklı olur sağlıklı balıklar..

arkadasım bu balıklar beraber yasarlar ancak her iki balıkda bolge yapan bolgesini koruyan balıklar akvaryumunu bol kayalıklı ve balıkların saklanabilcegi bir sekilde dekore etmen durumunda sorun cıkmaz aklına takılna bir soru oldugunda yardımcı olurum

arkadaşlar ben balıkları değiştirmeye karar verdim:D
şimdi
1erkek 2dişi kribensis
bir cüce vatoz birde çöpçü bunun içinde birbirlerine zarar vermeden yaşarlar mı?
yardımcı olursanız sevinirim.
akvaryum bol bitkili ve kayalıklı olucak..

Kribensis netür bi balık ilk defa duydum adını.
Eğer akvaryum kuracaksan balıklarını doğru seçmelisin aynı familyadan uyumlu balıkları beslemeli ve uygun akvaryumu kurmalısın.100 cm lik bir akvaryum 80-100 civarında.Pendikte pet shop tanıdığım var balık ve akvaryum konusunda yardımcı olabilirim.Eğer yakınsan.
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Geri