ekirekli24
New member
- Katılım
- 11 Haz 2007
- Mesajlar
- 583
- Reaction score
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 33
Beşiktaş'ta yemek alışkanlığı değişiyor.
Haftada 2 gün tek tip balık çıkan mutfak, 4 gün her türlü deniz ürününün pişirileceği hale getirildi, aşçılar eğitildi.
Değişim rüzgârları
Mustafa Denizli’nin takımın başına getirilmesi ile Beşiktaş’ta pek çok alanda başlayan değişim rüzgârı, sonunda Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki mutfağı da etkisi altına aldı. Tesislerde daha önce, aşırı kaygan olduğu için ıslak zemindeki fayansları, kısa ve darlığında ötürü de yatak ve dolapları değiştirten tecrübeli hoca, futbolcuların beslenmesini de yeni bir düzene sokuyor. Bundan sonra Ümraniye Tesisleri’nde deniz ürünleri ağırlıklı yemek pişecek, hem de haftanın 4 günü.
Çeşme’den özel aşçı
Daha önce haftanın 2 günü tek tip balığın pişirildiği mutfak, Mustafa Denizli’nin Çeşme’den özel olarak getirttiği aşçı tarafından yeni malzemelerle donatıldı. Ayrıca tesislerde görevli olan aşçılara da, her türlü deniz ürününü pişirme üzerine dersler verildi. Halden özel bir balıkçı ile anlaşma sağlandı. Bundan sonra 4 gün, mevsim balıklarının yanı sıra, karides ve kalamar da mönüdeki yerini alacak. Bu değişimden futbolcuların hayli hoşnut kaldığı gözleniyor.
Kaynak:Fanatik
Haftada 2 gün tek tip balık çıkan mutfak, 4 gün her türlü deniz ürününün pişirileceği hale getirildi, aşçılar eğitildi.
Değişim rüzgârları
Mustafa Denizli’nin takımın başına getirilmesi ile Beşiktaş’ta pek çok alanda başlayan değişim rüzgârı, sonunda Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki mutfağı da etkisi altına aldı. Tesislerde daha önce, aşırı kaygan olduğu için ıslak zemindeki fayansları, kısa ve darlığında ötürü de yatak ve dolapları değiştirten tecrübeli hoca, futbolcuların beslenmesini de yeni bir düzene sokuyor. Bundan sonra Ümraniye Tesisleri’nde deniz ürünleri ağırlıklı yemek pişecek, hem de haftanın 4 günü.
Çeşme’den özel aşçı
Daha önce haftanın 2 günü tek tip balığın pişirildiği mutfak, Mustafa Denizli’nin Çeşme’den özel olarak getirttiği aşçı tarafından yeni malzemelerle donatıldı. Ayrıca tesislerde görevli olan aşçılara da, her türlü deniz ürününü pişirme üzerine dersler verildi. Halden özel bir balıkçı ile anlaşma sağlandı. Bundan sonra 4 gün, mevsim balıklarının yanı sıra, karides ve kalamar da mönüdeki yerini alacak. Bu değişimden futbolcuların hayli hoşnut kaldığı gözleniyor.
Kaynak:Fanatik