Balığın sırtındaki 'Allah' yazısı görenleri şaşırtıyor !

yalimm

New member
Reaction score
0
Singapur'dan satılmak üzere bir akvaryum içerisinde Didim'e getirilen bir vatoz balığının üzerinde bulunan Arapça "Allah" kelimesi görenleri hayrete düşürüyor.
Didimli işletmeci Serdar Gündoğan tarafından satılmak üzere Singapur'da getirilen ithal süs balığı olan Vatoz balığının üzerinde Arapça "Allah" yazısı, işyerine uğrayan vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

yazi-balik2.jpg

Gerçekten ilginç... =)

Balığın sırtındaki 'Allah' yazısı görenleri şaşırtıyor

Singapur'dan satılmak üzere bir akvaryum içerisinde Didim'e getirilen bir vatoz balığının üzerinde bulunan Arapça "Allah" kelimesi görenleri hayrete düşürüyor.
Didimli işletmeci Serdar Gündoğan tarafından satılmak üzere Singapur'da getirilen ithal süs balığı olan Vatoz balığının üzerinde Arapça "Allah" yazısı, işyerine uğrayan vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.

Not : Bana göre tesadüften başka bi şey değil​

tmm bunlar olabilir şeyler ama sırf varlıkların üstünde ALLAH (c.c.) lafzının bulunması niye bize bu kadar şaşırtıcı geliyor onu anlayamıyorum en güzel mucizelerden biri biziz zaten ; bi kendi vücudumuza bakalım, işte o zamn daha hayret içinde kalmamak için bi neden yok ... resmi koyan arakdaşa da teşekkürler

χ∂αηтє23χ;4432017' Alıntı:
Arkadaşım bana tesadüf geldi diye paylaşamaz mıyım ?

peki o balığın sırtında senin adın yazsaydı genede tesadüf dermiydin

İki elini yan yana koy. Elinin üzerindeki çizgileri iyi analiz edersen onlarında ALLAH yazısı şeklinde olduğunu görürsün.

Allah herşeye kadirdir. Kimseye şaşırtıcı gelmesin bunlar. Önemli olan bunlardan ibret almak.

Muhabbetle
:hhsopa

Geçen günde Yabancı bir bilim adamı bir araştırmasını okudum.
Bir ayetten yola cıkarak bir sineği incelemiş.
Sineğin çıkardığı o vızıltıyı incelemiş.
Makinalar sayesinde o sesi insanın duyabileceği bir duyum eşiğine getirmeyi başarmış.
Sonra O sesi kaydetmiş.

Kaydedilen o seste '' ALLAH '' diyor.
Evet sineğin her kanat çırpışında bu ses çıkıyor.

bütün canlılar kendilerince Allahı zikir eder.

bence bütün varlıkların heryerinde Allah'ın varlığına delil şeyler var bunlara şaşırmamak gerekli... Bence bu konularda da fazla tartışmayın herkes inandığı gibi davransın...

NE tesadüfü bu ALLAH'ın mucizeleri; insanlara karşı ibret olsun diye yarattığı varlıklardır.Buna tesadüf denmez......

bütün canlılar kendilerince Allahı zikir eder.

zikirci balık atın bunu içeri hangi tarikatın üyesisin sen balık:durdurun:durdurun:durdurun
şaka bi yana arıyacak olsak her yerde ALLAH yazısını buluruz bu biraz hayal etmeyle alakalı isteyen bulutlara bakabilir mutlaka ALLAH ile ilgili bişey bulacaksınızdır. asıl olan mucize bizleriz yani canlılar ve bu dünya lütfen kafamızı bunlarla yormayalım sanki mesih balıkmış gibi davranmayalım çünkü sadece o yazı değil balığın varoluşu komple bir mucizedir

Biz İnsana Benzeyen Balıklar Gördük Yaratık Şeklinde Doğan Çocuklar Gördük Balığın Üztünde Allah Yazmasına İnanmıyorsunuzda Ozaman Onlara Nie İnanıyorsunuz. Allah İstediği Herşeyi Yapma Kudretine Sahiptir.

Hamd, gökleri ve yeri yaratan, melekleri ikişer, üçer, dörder kanatlı elçiler yapan Allah’a mahsustur. O, yaratmada dilediğini artırır. Şüphesiz Allah’ın gücü her şeye hakkıyla yeter

Fatır Süresi 1. ayet...

Tesadüfmüş...

Geri