...Bakire Yalanları...[.+35.]

Bakire Yalanları?

• Küçüktüm ormanda 8 kişi tecavüz etti...

Kullanılan: 42 11.0%
  • Küçüktüm kalem soktum yemedi marker denedim tam oturdu...

Kullanılan: 64 16.7%
  • Küçüktüm farkında değilim kreşten bi arkadaşla ilişkiye girmişim...

Kullanılan: 27 7.0%
  • 7 yaşında ilkokuldaydım okul tuvaletinde emmeli gömmeli yaptık bişeyler...

Kullanılan: 28 7.3%
  • 7 yaşında ilkokuldaydım sınıf öğretmenim önce çaktı sonra katladı...

Kullanılan: 18 4.7%
  • 12 yaşında ortaokuldayım bi döndüm arkama ortalık malı olup çıkmışım...

Kullanılan: 29 7.6%
  • 15 yaşında lisedeydim ilk günüm son sınıflar sıraların üstüne yatırıp yatırıp...

Kullanılan: 53 13.8%
  • 18 yaşında üniversitedeyim anfiye bi girdim 200kişiyle aynı anda...

Kullanılan: 57 14.9%
  • 25 yaşında iş yerindeyim; müdür ve yardımcısıyla önce sandviç sonra avokado...

Kullanılan: 46 12.0%
  • Yada Dürüst Olup Sana Birşey Söylemek İstiyorum Ben Bakire Değilim..

Kullanılan: 229 59.8%

• Kullanılan toplam oy
    383

ManigatöR

PlaYboY 69
Reaction score
0
Bu sayfaya erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

uheheheeh Koptum la :))

Yada Dürüst Olup Sana Birşey Söylemek İstiyorum Ben Bakire Değilim..

en iyisi bu bence la

muahaaaaaaaa bu ne la. sabahın köründe koptum gülmekten.

:durdurun :durdurun

bu nedir abi ya?

kücüktüm kalem soktum yemedi marker soktum tam oturdu :):):)

yada kresten bı arkadasla ılıskıye gırdım:D

Laa Mani Koptum

18 yaşında üniversitedeyim anfiye bi girdim 200kişiyle aynı anda...:)

lise 2'ye gidiyoruz. son gün, karneleri aldık. napalım? napalım? eminönüne gittik..
meydanda oturuyoruz 3 kız sanırım lise 2 yada 3... kızlardan biri yüksek sesle diğer arkadaşlarına "ben bakireyim" demez mi? bizm hüseyinle ferhat 2 saat kızların peşinde gezip ben bakireyim muhabbeti yapmış. kızlarda en sonunda polise sığınmış :D

hatta serkanka biz bunlar gelmeyince endişelendik ne oldu diye? bide bunlar telefonda yarım ağazla polis falan dediler. korktuk karakola falan alındılar diye. meğersem adamlar kızlar polise sığınınca eve gitmişler. bizde serkanla bunları bekliyoruz eminönünde. neyse...

eminönünden alibeyköy otobüsüne bindik 5 kuruş yok. bi 50 binlira var. acayip susadık... tam otobüsten indik serkan ayağını yere bastı "tınk" diye bi ses geldi... oleyyyy bi 50 binlira... suda o zaman 100 binliraydı... oldu mu 100 binliramız... hemen tansaşa atladık... su olayını neden anlattım. konu ile alakasız ama günün akışıydı :D lisede neler yapmazdık be...

25 yaşında iş yerindeyim; müdür ve yardımcısıyla önce sandviç sonra avokado... bu guzeldı :D

lise 2'ye gidiyoruz. son gün, karneleri aldık. napalım? napalım? eminönüne gittik..
meydanda oturuyoruz 3 kız sanırım lise 2 yada 3... kızlardan biri yüksek sesle diğer arkadaşlarına "ben bakireyim" demez mi? bizm hüseyinle ferhat 2 saat kızların peşinde gezip ben bakireyim muhabbeti yapmış. kızlarda en sonunda polise sığınmış :D

hatta serkanka biz bunlar gelmeyince endişelendik ne oldu diye? bide bunlar telefonda yarım ağazla polis falan dediler. korktuk karakola falan alındılar diye. meğersem adamlar kızlar polise sığınınca eve gitmişler. bizde serkanla bunları bekliyoruz eminönünde. neyse...

eminönünden alibeyköy otobüsüne bindik 5 kuruş yok. bi 50 binlira var. acayip susadık... tam otobüsten indik serkan ayağını yere bastı "tınk" diye bi ses geldi... oleyyyy bi 50 binlira... suda o zaman 100 binliraydı... oldu mu 100 binliramız... hemen tansaşa atladık... su olayını neden anlattım. konu ile alakasız ama günün akışıydı :D lisede neler yapmazdık be...

revo onu bırak hatunları anlat sen :D

birkaç seçenek de ben söyliym arkadaşlar belki şıklara eklemek istersiniz...
--serhoştum herşey biranda oldu farkında değildim sızmıştım ayıldığımda herşey için çok geçti
--o sıra piskolojim çok bozuktu ve boşluktaydım erkek arkadaşıma dertlerşmeye gittim evde iki kişiydik 2 saat sonra üç kişi çıktık :D
--ben ona güvenmiştim...
--nerden bilebilirdim ki sapık olduğunu gerçekten seviyordum
--kaşardım verdim SANANE ya böle kabul et yada sieee
--sana am çok bana yarrak defooool

Küçüktüm kalem soktum yemedi marker denedim tam oturdu...

bu kadarıda olmaz yani :D

kise yemezzz :D

25 yaşında iş yerindeyim; müdür ve yardımcısıyla önce sandviç sonra avokado...

kesinLikLe favorim bu =)
gecegece iyi güLdüm hea saoLasın kuzen...

Geri