Baki gidiyor (ohh beee sonunda)

maviay2006

New member
Reaction score
0
Yenilginin ardından tribünlerin en çok tepki gösterdiği isim Baki, sezon sonu gönderiliyor.

Beşiktaş'ta F.Bahçe mağlubiyetinin faturası Baki Mercimek'e çıkarıldı. Siyah-beyazlı taraftarlar maç sırasında ve sonrasında yönetim ya da teknik heyet aleyhinde herhangi bir tutum içinde olmazken, Baki Mercimek'e büyük tepki gösterdiler. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan genç futbolcu ile Beşiktaş'ın yollarının ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

-alıntı-

Bır futbolcu topu surer surer surer sonra ya calım atar veya pas verır bakı 2 sınıde yapamıo...

baki qiderken yanına yönetimi , teknik kadroyu we futbolcuların bı kısmını da alması lazım kı bişeyler deqişsin...

Duyduğum en güzel haberdi =)

Baki'nin böyle bir oyuncu oldugunu Ertuğrul Sağlam,Sinan Engin,Demirören bilmiyor muydu transfer edilirken,oynatılırken..daha 2hafta önce rakibe kafa ile asist yaptı,ertuğrul klübede sövüyodu bakiye..yani Baki'den bu çocugun olmayacagı açık değil miydi?ertugrul kolay olanı yaptı seyircinin önüne attı Baki'yi..devre arasında koray gönderildi,diatta gönderildi,higuen gönderildi..bunları gönderirken nerdeydiniz?

gören de yıldızlar topluluğu Beşiktaşın tek zayıf halkası bakidir zannedecek..sırf bonservisi elinde diye apar topar getirdiler aldıkları adamı şimdi infaz ediyorlar..madem bu kadar kötüydü niye alındı o zaman günah keçisi ihtiyacını karşılamak için mi..
büyükşehir belediye maçını hain bobo yüzünden kaybetmişken fener maçına da bir kulp bulunmalıydı oda baki oldu...peki benim anlamadığım baki bu maçta ilk yarı defansın sağında ikinci yarı solunda ne arıyordu bu adam madem süper bir solbekti yada defansın heryerinde oynayabilen bir jokerdi asıl yerinde oynatmak için fener maçı mı beklenmeliydi bu adamı stepne olarak gören kenar yönetimine neden kimse çıkıpta iki laf etmez

e bi zahmet artık....

bu adamın kapasitesini herkes biliyo. siz şimdi 1 birimlik bi adamdan 3 birimlikiş bekleyinisonra da bütün kabahatleri onun üstüen atın. bakide suç yok ki.. suç onun kapasitsini bile bile medet umanlarda ve alternatifsizmiş gibi ona yükümlülük verenlerde. baki gidicek yerine yine elinde bonservisi olan alelade bi bek gelicektir eminim ki. düne kadar temiz yüreklilikle mücadele eden baki'ye 3 lüler çektirilmek istendi. ama şimdi fatura ona kesildi. baki bence zincirin en son halkası olmalı. tabi ki gitsin hem kendisi hem de bizim için iyi olur çünkü formayı kaldıramaz. takımın şu anki kadrosunda o formayı giyip de kaldıramayacak o kadar çok adam var ki? neden baki ? alayından nem kaptım...

Geri