Bakan Tüzmen'e keserli protesto

seriqatil1

Banned
Reaction score
0
İŞİ GÜCÜ YALAN , DOLAN VE TALAN ADIDA TAYYİP ERDOĞ
Bakan Tüzmen'e keserli protesto

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in Gaziantep'te katıldığı parti toplantısında salona giren inşaat işçisi 46 yaşındaki Hüseyin Aymaz, elindeki kerpeten ve keseri sallayıp, "Açım, işsizim" diye bağırdı.

Korumalar ve partililer tarafından etkisiz hale getirilen Aymaz, gözaltına alındı.

Düztepe Mahallesi'ndeki Esen Düğün Salonu'nda düzenlenen AKP'ye katılım toplantısına Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, AKP Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AKP'li Şahinbey Belediye Başkanı Ömer Can ve Şahinbey Belediye Başkan Adayı Mehmet Tahmazoğlu'nun da aralarında bulunduğu yaklaşık 300 kişi katıldı. Bakan Tüzmen, salonda partililerle tokalaşırken, inşaat işçisi Hüseyin Aymaz, içeri girip, elindeki kerpeten ve keseri sallayarak "Açım, işsizim" diye bağırdı. Hemen müdahale eden bakan korumaları ve partililer, Aymaz'ın elindeki malzemeleri alarak etkisiz hale getirdi.

Bu arada partililer, görüntü ve fotoğraf çeken gazetecileri engellemeye çalıştı. Polisler tarafından Düztepe Polis Merkezi'ne götürülen Hüseyin Aymaz'ın 160 promil alkollü olduğu ve uzun zamandır iş bulamadığı için maddi sıkıntı yaşadığı öğrenildi.

kaynak

Bakan Çağlayan'a şok tepki

11bmfew.jpg

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan'ın Bileçik ziyareti zehir oldu! Bakan Çağlayan'ı bir vatandaş sokak ortasında mahçup etti!

Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Bakan Çağlayan, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde elini uzattığı bir vatandaştan tepki gördü.

ELİ HAVADA KALDI

Bakan Çağlayan, konuşmasının ardından, İsmet İnönü Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. "İyi günler" dileyip elini uzattığı bir kişiden "Bu zamana kadar neredeydiniz?" cevabını alan Bakan Çağlayan, "Boş ver ne yapacaksın, sen niye elini uzatmıyorsun çok ayıp bir şey" diye konuştu.

kaynak

Bakan Faruk ÇELİK protesto edildi

fc4jfk.jpg

Bir dizi açılışa katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, konuşma yapmak için kürsüye çıktığı sırada işten çıkartılan 35 yaşındaki Rıdvan Kaçar tarafından protesto edildi.

İnegöl'de aday tanıtım ve bir dizi açılış için İnegöle gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK, Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen Ak Parti aday tanıtım programına katıldı.

Konuşma yapmak için kürsüye gelen Bakan FAruk ÇELİK konuşmaya başladığı sırda Rıdvan KAÇAR'ın protestosu ile karşılaştı." İşimi kaybettim iş istiyorum.Anamın hasta maaşı ile geçiniyorum açım" diye bağırması üzerine polislerin müdahelesi ile salondan çıkarıldı.Bakan ÇELİK bu durum karşısında konuşmasına devam ederken işsiz vatandaş Rıdvan KAÇAR dışarıdada tepkisini sürdürünce Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

kaynak

Tayyip Erdoğan ın önünde intihar şoku

28t7shs.jpg

İşsiz olduğunu söyleyen 35- 40 yaşlarındaki Halil İbrahim Akkuzu, miting alanı kenarındaki elektrik direğine çıkarak intihara kalkıştı. Başbakanlık korumaları ve miting güvenliği için bulunan polisler, aşağı atlayacağını söyleyen ve akli dengesinin bozuk olduğu ileri sürülen Akkuzu'yu iknaya çalıştı. İsteklerini içeren bir mektup aşağı atan Akkuzu'nun atlama ihtimaline karşı itfaiye ekiplerinden yardım istenip, direk altına hava yastığı açıldı.

Ardından vincin sepetiyle direkteki Akkuzu'ya ulaşan polis, onu kolundan yakaladı ve aşağı indirdi. Miting alanında bulunanlarca yuhalanan Halil İbrahim Akkuzu'ya kakalabalıktan bazı kişiler sopayla saldırdı. Polis linçten kurtardığı Akkuzu'yu alandan götürdü. Başbakan Erdoğan da kürsüden fark ettiği hareketlilik karşısında kalabalığa, “Merak etmeyin bizim görevli arkadaşlarımız böyle şeylere alışık” dedi.

kaynak

durmak yok intihara devam .vatandaşın içler acısı hali ortada ..

arkadaşlar bu konuyu akp ye yapılan protestoları sürekli eklicem sizlerde katkı yaparsanız ilk mesaja eklerim o haberleride .böyle bir başlık oluşturalım

Bakana 'açım' dedi, 69 TL ceza yedi

GAZİANTEP'te AKP'nin düzenlediği Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de katıldığı toplantıda, ‘Açım' diye bağırarak, eylem yapan inşaat işçisi 46 yaşındaki Hüseyin Aymaz, "Derdimi anlatmak istedim, beni yaka paça götürdüler" dedi. Eylemi sırasında alkollü olduğu anlaşılan Aymaz'a, çevreye rahatsızlık verdiği için Kabahatlar Kanunu'na göre 69 TL ceza verildi.

--------------------------------------------------------------------------------

GAZİANTEP'te AKP'nin düzenlediği Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in de katıldığı toplantıda, ‘Açım' diye bağırarak, eylem yapan inşaat işçisi 46 yaşındaki Hüseyin Aymaz, "Derdimi anlatmak istedim, beni yaka paça götürdüler" dedi. Eylemi sırasında alkollü olduğu anlaşılan Aymaz'a, çevreye rahatsızlık verdiği için Kabahatlar Kanunu'na göre 69 TL ceza verildi.

Esen Düğün Salonu'nda Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in dün akşam partililerle bir araya geldiği toplantı salonuna elinde iş aletleri keser ve kerpetenle gelen Hüseyin Aymaz, ‘Açım' diye bağırarak, protestoda bulundu. Bakana yaklaşık 20 metre mesafede olan Aymaz, kendisine müdahale eden korumalar ve partililer tarafından etkisiz hale getirilerek dışarı çıkarırken, partililer de, gazetecileri çekim yapmamaları için engellemeye çalıştı. Salona yaklaşık 100 metre uzaklıktaki Düztepe Polis Merkezi'ne götürülüp, ifadesi alınan Aymaz'ın, 1.6 promil alkollü olduğu anlaşıldı. Maddi sıkıntı çektiğini söyleyen Aymaz, Kabahatler Kanunu'na göre ‘Çevreye rahatsızlık vermek' suçundan 69 TL ceza kesilerek, serbest bırakıldı.

İŞ BULAMIYORUM

İnşaatlarda 35 lira yevmiye ile çalıştığını, ancak, sektördeki sıkıntının da etkisiyle uzun bir süredir iş bulamadığını kaydeden 1 çocuk babası Aymaz, Bakan'a karşı tepkisini şöyle anlattı:
"Dün akşam eve geldim. Aş yok, ekmek yok. Canım sıkıldı, dışarı çıktım. Derdimi birilerine anlatmak istedim. Daha sonra bakkaldan borca iki bira alarak içtim. Düğün salonuna girip derdimi anlatmak istedim. Fakat dinlemediler. Bir insan şikayetini anlatamayacak mı? Kimseye bir şey demeyecek miyiz? Yanımda götürdüğüm kerpeten ve keser benim iş aletlerim. Her zaman yanımda taşırım. Karnımı doyuracak bir işim yok. Derdimiz işsizlik. Beni salondan çıkardılar, karakola götürdüler. Bir de 69 TL ceza kestiler. Bu cezayı ödeyecek param da yok. Sinirlendim, ceza makbuzunu da yırttım, attım. Bu ceza için isterlerse beni hapse atsınlar."

Aymaz, eşi 46 yaşındaki Ayşe Aymaz'ın da şizofreni hastası olması nedeniyle bunaldığını, oturdukları evin kirasını da ödeyemediklerini sözlerine ekledi.

http://www.etikhaber.com/content/view/73097/50/

akp de en çok saygı duyduğum isim kürşat tüzmendir

bence kürşat tüzmen böyle bir protestoyu hakketmiyor ancak yaşın yanıda kurularda yanarmış.

Geri