Bakalım Coca Cola ile ilgili daha neler neler öğreneceğiz!!!+17

bu coca cola hakkında neler daha çıkcak bakalım bazıları saçma oldukları aşikar(yazıyı ters çevirmeler faln vardı bir ara) ama bu olayın doğru olduğunu düşünüyorum bende bir kaç yerden duymuştum bunu teşekkürker bilgiler için

Ya onu bırak ben Bu konuyu acarken Cola ıcıyordum ya:)

güseL anLamLı bir konu eLine sağLık....

Ben Bu Kadar Sacma Bi Sey Duymadim Ilk Once Fotografin Photosop Oldugunu Soyleyelim Aslinda Ne Ole Bi Kampanya Var Ne Dde Ole Bi Poster Coca Cola Nin Gelmis Gecmis Butun Reklamlarina Bakin Bole Bi Yazi Karakteri Yoktur Vede Genelde Bogle Bi Yazi Karakteri Reklamcilikta Kullanilmaz Ardindan Neden Bole BİŞİ Kalkisiliyo Ben Anlamadim
Yani Coca Cola Nefretini Diyorum
Gecenlerde Bi Mail Geldi Turk Yabanci Bir Suru Firma Su Sunu Yapiyo Bu Bunu Yapiyo Ya Birakin Arkadaslar Ya Asin Bunlari Artik Bunlar Insanlari Isyana Tesfiktir Coca Cola Nin Tadinda Baskka Bi Marak Cola Olsa Onu Icerdik Adam Isini Iyi Yapiyo Kki Tutuluyo Bide Igrenc Bi Sehir Efsanesi Vardir Cola Nin Icinde Zole Bi Tatlandirici Var Onun Icin Bu Kadar Guzel O Ozel Tatlandiricida Bi Bocek Mis Insan Larin Masa Basinda Cani Sikiliyo Saga Sola Laf Atmaya Calisiyo
Siz Icimizdeki Hainleri Gericileri Diktatorleri Temizlediniz Simdide Cola Ya Takildiniz Sen Bu Vatan Icin Ne Yaptin Derler Adama O Zmanda Tatmin Edici Bi Cvb In Yoksa Kimse Setine Takmaz

böyle birşey olduğunu sanmıyorum

kolayı çok seviyorum hatta bagımlısıyım bile diyebiliirim =)

kola herhangibir kola olmiyacak israrla coca-cola olacak dierleri gerçekten felaket =)

hiç bi şey ama hiç birşey kola hakkındaki düşüncelerimi deiştiremez =)

FANTA ya Alıştım ßaya bi Zaman Oluyo..

COCA COLA nın Böyle Olaylardan Sonra Tadı Tuhaf Geliyor ..

ya 14000 kez bu tarz konular acıldı
israil zaten çok küçük ßir ülke ama tüm kulisler onlarda.

cola dan elde edilen gelirlerin büyük bir çoğunluğunun yahudi ordusuna aktarıldığını bnde düşünüyorum ancak artık bunun gibi haberler işin cılkını çıkardı şu resimin photoshop olduğunu anlamıcak kimse yoktur heralde ve işin gerçeği artık bu ve benzeri resimler hiçte sempatik gelmiyor,türkiye de coladan elde edilen paranın çoğunun israil ordusuna gittiği haberini duymayan kalmamıştır ve bi kısmındada zaten colaya karşı tiksinti oluştu ama hiçkimsenin şu kola reklamını afişini görüpte koladan soğuduğunu düşünmüyorum çünkü hiçbi inandırıcılığı yok daha gerçekçi bilgilerle yada resimlerle bunun daha tesirli olacağı çok açık.

ufuk 1987 ye katılıyorum.
artı yahudilere sadece koladan para gitmiyor günlük hayatta kullandıgımız bir çok şeyde onların parmagı var.hangi birini silcez hayatımızdan...

Niyeyse kendimizi küçük düşürecek herşeyde biz öne çıkıyoruz. bilinçsiz bir milletiz galiba

Geri