Bak Gidiyorum

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
--------------------------------------------------------------------------------

Bak gidiyorum... Bırakıp gitmez sandıgın ben ,ölümü yüregime aldım iste gidiyorum.Ölüm vuslat belkide ,belkide hiçlik ölüm Ama ben ölümü gözü kara bir militan gibi cebime koydum gidiyorum .Bu gidis ne senden bir kaçış nede sana bir veda .Karsi konulmaz bi istek sadece ...belki irade dışı ama iradeninde yok oluşu bu gidiş.Sen yoksun bu gidişte sevdiklerim yok .Sadece yoklugumun mutlu edecegi gülüşler yol arkadaşım .Sonunda sana kavuşmak yok ,ellerini tutup ,gözlerindeki denizleri görmekte .Dalgaların çığlıkları gibi haykırışların ,şimsek şakırtısı da .Yani sen yoksun...Her mezar taşı ayrı bir hikayenin kitap kapağı...Onun için mezarliklar sehirlerin tarihini anlatir ya... Benim hikayemin kitap kapaginda ne yazacak acaba.Bunca çekilen çilenin ,acinin,yasanan güzel seylerin sonucunda böyle gitmek ne kadar zor.

Bak gidiyorum... Dönüsü olmayan bir yola... Gitme hakkimi kullaniyorum elimde olmasada .Istersen son kursunu sen sIk yüregime .Senin elinle bitsin bu gidis Senin varligin yoldas olur belki böylece .Yada bosver sen hiç bulasma bu gidise .Kirlenmesin deniz gözlerin bu seyirle.Sen uçsuz bucaksiz ufuklari seyret .Belki bir gelen olur uzaklardan bekledigin.Ve bu gelis hiçbir gidisin seni mutsuz etmesine müsaade etmez .Her kar tanesine yer yüzüne inmeden tertemizdir,bembeyazdir.Ne olursa kirlilik adina yeryüzünde yasanir kar tanesi için.Ben yeryüzüne igneli asirlar oldu Sadece ismimin çagritirdigibeyazlik kaldi yadigar .O da kar.Sen hiç kar denilince siyahi hatirladinmi . Kirliligimle ,yanlislarimla,aglatilmisligimla,aldatilmisligimla ve en önemlisi yüregimde tasimaktan yoruldugum sevdamla gidiyorum .Hakkini veremedigim belki hak etmedigim,yiprattigim ,yordugum ve üzdügüm sevdamla.

Bak gidiyorum .... Ölme hakkimi kullaniyorum tercih etmesemde .Telasi veriliyor yüregimdeki sevdanin Belki kilacak kimse bulunmayacak cenaze namazini sevdamin . Çünkü ben bu sevdayi tek basima suladim ve büyüttüm kimseden habersiz.Ölümüde sessiz olacak dogumuM gibi .

Bak gidiyorum... gitmez sandigin ben ölümü yüregimin avuçlarina aldim gidiyorum . Türküler sende kalsin ve gülüsler.Ben aglatilmisligimla gidiyorum .Mutluluklar senin olsun ben hüzünlerimle gidiyorum.Günesli güzel günler sana kalsin ben karanliklara gidiyorum .

Bak gidiyorum...Yasanmisliklarin izleri var yüregimde .Yasayamadiklarimin kiriklari.Belki anlayamayacaksin ben iama sen kalmana bak. Ama anlamak istersen beni sor........???.Yada sen bosver kalmana bak sen .Gözlerini ufuklara dik .Belki uzaklardan gelen bir beklenen hiçbir gidise müsaade etmeyecek kadar mutlu eder seni.

Sen eyy düşe bile girmesi yasak sevgili ...

Hayallerim kadar ağır aksak sevgili

Garip tutsak sevgili HOSÇAKAL

Geri