bakın noLur aciL

nurettin t

New member
Reaction score
0
Ŧяάмвøάz adLı üye var heposi sitesinde görevli değil die bana bağırıyo ve benim üyeliğime giriyor.ben nasıl girerim söler misiniz nolurr çok lzım burda olmassa özel mesaj atın

Ne Dediqini ßiraz Daha Site İsmi Vermeden Açıklarsan Daha İyi Olur

Ayrıca Özel Mesaj Okuman Veya Yazman İçinde 50 Mesaj Gerekli:goz:

ne demek ıstedıgını hıc anlamadım kardes vaLLa

Hiç Birşey Anlasılmı Heposi Ne?

bir site işte elif die kız var görevli değil diye bana bağırıyor.benim üyeliğime giriyor ben onunkine nasıl girerim

O Senin üyeliğine Kolay Kolay Giremez Sende Onun Ancak Yönetici Falansa Biraz Daha Açıkla Yardımcı Olalım

bir site işte elif die kız var görevli değil diye bana bağırıyor.benim üyeliğime giriyor ben onunkine nasıl girerim

Sanırım ßiri Senin Üyeliqine Giriyo Sende ßuranın İsmi Hackhell Olduğundan Onun Üyeliğiyle Girmeyi Soruyosun Ama Yanlış Yerdesin ßurası Hack Sitesi Diil..

En Kolay Yol..

Şifreni Versene Diyceksin Verirse Girersin ßu Kadar ßasit ..

Hade İyi Forumlar

Kimse Kimsenin üyeliğine Giremezz Sadece Yöneticilerden Hariç Kişilerr

Sanırım ßiri Senin Üyeliqine Giriyo Sende ßuranın İsmi Hackhell Olduğundan Onun Üyeliğiyle Girmeyi Soruyosun Ama Yanlış Yerdesin ßurası Hack Sitesi Diil..

En Kolay Yol..

Şifreni Versene Diyceksin Verirse Girersin ßu Kadar ßasit ..

Hade İyi Forumlar

:) CEVABI VERDIN :)

Kimse Kimsenin üyeliğine Giremezz Sadece Yöneticilerden Hariç Kişilerr

adam diyo yönetici giriyo zaten :D :D

dostum çok fazla bişey yapamazsın sonuçta site onun yönetiminde bence bak sitede daha üst adminler var mı ? eğer varsa onlara şikayette bulun Yoksa Siteyi hacklemen gerek :D o da çok zor senin için

adam diyo yönetici giriyo zaten :D :D

dostum çok fazla bişey yapamazsın sonuçta site onun yönetiminde bence bak sitede daha üst adminler var mı ? eğer varsa onlara şikayette bulun Yoksa Siteyi hacklemen gerek :D o da çok zor senin için

Aynen ondan daha üst yetkiye sahip adminleri haberdar et.

Niye Yeni Bir üyelik Al Durumunu Anlat

Geri