Bakın başıma ne geldi...

gixxx

New member
Reaction score
0
Bugün öğleden önce, youtube'a uzun bir aradan sonra kullanıcı hesabımla girmek istedim; fakat kimlik doğrulama gibi birşey sundu bana en sonda tel no'mu yazdım aktivasyon mesajı bekliyorum gelmiyor. (Asıl olay bu değil sadece bağlantısı olabilir diye düşünüyorum) 4-5 gibi pc'yi açtığımda msn'mi açmadı. Facebook'a da giremedim. (Hepsi otomatikteydi) msn adresime live messengerdan giremiyorum; ama web'den girebiliyorum. Facebook'a yeni şifre alıyorum; lakin bir sonraki girişimde yine olmuyor. Şifreyi kabul etmiyor. Msn'ye yeni şifre bile alamıyorum. Lütfen yardım edin dostlar.

hocam keylogger yemiş olabilirsin yada bir şekilde şifrelerin ele geçirilmiş olabilir.

benimde msn im yalan oldu.bitane msn hesabım gitti,hiçbişekilde kullanamıyorum o hesabı ve artık msn falan da kullanmıyorum.

tavsiyem emsisoft gibi sağlam bi program ile tarat pc ni.

ilacı combofix tir.Log lara karşı birebir .

Combofix'i de kullandım işe yaramadı. Sadece kendi msn veya face'im değil şifresini bildiğim arkadaşlarımınkilere ve diğer msn adreslerimede giremiyorum. Parolayı kabul etmiyor.

aynen keyloger yemişsin sanırım bi ara arkadaştada böyle birşeye rastlamıştım..

Sorunu çözdüm dostlar. Bir yaşıma daha girdim yalnız, meğer tarihi değiştirmişim. Tarih hazirandaymış, sorun bundan kaynaklanıyormuş. Nerdeyse CIA'e suç atacaktık ya...

yeni virüsler çıktı diye biliyorum daha önce bulaşma ihtimalleri olmayan dosyalarla bulaşıyor diye dikkat...

evet bu durumda ilk bakmamız gereken şey Pc nin tarihi ama hemen virüs vardır yada şifre bir başkası tarafından çalınmıştır diye düşünüyoruz :) Paniğe gerek yok herşey kontrol altında !

hocam keylogger yemiş olabilirsin yada bir şekilde şifrelerin ele geçirilmiş olabilir.

benimde msn im yalan oldu.bitane msn hesabım gitti,hiçbişekilde kullanamıyorum o hesabı ve artık msn falan da kullanmıyorum.

tavsiyem emsisoft gibi sağlam bi program ile tarat pc ni.

Katılıyorum :D

Geri