Bahceli, Baykal'a bu fotoğrafı sordu.(işte o fotoğraf)

kıvırmaya devam. amaç sadece bir çıkar elde etmek...

bahçeli ve ekibi iyi kıvırıyor... bu kıvırmalar biryerlerde kıracak bunları... geçen sefer olduğu gibi...

kaynağında şişelenmiş ha?
cihan haber ajansı = fethullah

Aksini ispat et?? Edemezsin, çünkü bu yaşandı hem de iki kere...

Komik olmayalım, fotoğraf her şeyi açıkladığı gibi, seçimden önce ılımlı olma yolunda bir sürü başörtülüyle kucaklaşan Baykal'ı görmedik mi?

Boşuna mesaj yazmanın alemi yok. Kaynağa laf ediyorsun ama CHP'nin destekçisi Kanaltürk'ün mü bu haberi vereceğini düşünüyordun? Ya da yalan haberlerle para kazanan Hürriyet mi versin? Ayrıca bu haber çıktığında Baykal gayet memnundu hiçbir itiraz göstermemişti... Tabii seçim öncesiydi :clap

Ya o otobüste ki resimle baykal Türkiyenin bölünmez bütünlüğünü, herkesin beraber yaşaması gerektiğini göstermek istiyor ama bu demek değildir ki kamu kuruluşlarında türban kalkacak. Ortada bir yasa var yasayı uygulamak başka seçim otobüsüne o resmi koymak başka. Ayrıca bugün türbanı kendine en çok malzeme eden parti ak parti' dir. En ufak kriz kapıya geldiği zaman aman türbanı at milletin önüne nasılsa herkes onunla ilgilenecek kimse ekonomiye kaçakçılığa bakmayacak. Bu tartışma bitmeye yakında Barzani - Talabani Türkiyeye gelir yada yorum yaparlar bu sefer millet haydaaa gerisin geri kürt sorununa gelir. Ayrıca Devlet Bahçeli seçimlerden önce mitinglerde ipler atmadı mı? Dünyada tek ben kalsam sana bunun hesabını soracam demedi mi Tayyip' eüstelik Bahçeli PKK Lideri baş köpek abdullah öcalan için F tipi cezaevine tasınsın basvurusunda bulundu. Bunun da kaynağını araştırıp buraya koyacam. Ak parti hükümetinden bir milletvekilide Bayrak değişsin marş değişsin talebinde bulundu bunun da kaynağını bulup koyacam buraya. Arkadaşlar iki konuda kitlenip kalmayın arkamızdan başka oyunlar dönüyor. RTE' nin eşinin taktığı eşarp 5 milyar civarında bu mu müslümanlık. Ülkede başka aç müslümanlar ölürken bu mu müslümanlık bırakın Allah aşkına....
Saygılarımla...

Alın arkadaşlar burda Bahçelinin Bebek katili öcalan için teklifi

http://www.milliyet.com.tr/2002/05/30/guncel/gun08.html

bu da Akp milletvekilinin bayrak değiştirme önerisi

http://www.harekethaber.com/modules.php?name=News&file=article&sid=82

O otobüste bölünmez bütünlük falan simgelenmiyor. Çünkü Baykal konuşmalarında türban dediği şekilde örtülen baş örtme biçiminin uydurma olduğu gibi ağır hakaretler ediyor. Eğer o kadar sıcakkanlı olsaydı, bu tür şeyler söylemezdi.

Baykal türbanlı kişilere seslenmiyor, Baykal türbanı siyasal simge haline getirip onu kamu kuruluşlarına ve öğretim birimlerine sokmaya çalışanlara, bu ülkenin bozulmaz bütünlüğünü bozmak isteyenlere, yani Laiklik rejimini kaldırmak isteyenlere sesleniyor. Millet de çıkıp laiklik bozulmaz diye cevap veriyor buyrun o zaman aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum... Bu konuşmadan sonra hala bu kadar rahat bir şekilde bu rejimin bozulmayacağına inanıyor musunuz? Böyle giderse ben inanmıyorum...

http://www.youtube.com/watch?v=tozH0M1gQWI

Geri