Bahar şenliklerinde Manga şov

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
Manga ve Vega Trakya Üniversitesi şenliklerinde 5 bin kişiye eğlenceli saatler yaşattı.

01062007121636_47_480453man.jpg

Trakya Üniversitesi'nin düzenlediği ‘Bahar Şenlikleri' kapsamında Ayşekadın Kampusu'nde sahneye çıkan Vega ve Manga konser alanını dolduran 5 bin kişiyi coşturdu.

‘Non-Stop Soundwave Kampuste Sınırsız Eğlence’ programı kapsamında bahar şenlikleri yapan üniversitelerde konser veren Vega ve Manga, Trakya Üniversitesi'ndeki öğrencilere konser verdi.

Grupların söylediği hareketli şarkılarla yaklaşım 5 bin kişinin dans ettiği konserde, çocuklarını yalnız bırakmayan orta yaşlılar ise ön saflarda yerini alarak, üniversitelilere ayak uydurmaya çalıştı.​

kendılerı baya bı lınkın park ozentısı olup konserlerıne zorunlu(sefgılım ısterse gıdıos o ayrı) olmadıkca gıtmedıgım bı ısın burdada hacettepeye geldıler o spastık gokselle ama gıtmedım ve konser ıgrencmıs

SickDreTh' Alıntı:
kendılerı baya bı lınkın park ozentısı olup konserlerıne zorunlu(sefgılım ısterse gıdıos o ayrı) olmadıkca gıtmedıgım bı ısın burdada hacettepeye geldıler o spastık gokselle ama gıtmedım ve konser ıgrencmıs

bi LP stili var =) ama scream vokal yok MaNgA da..
+ Canlı Performans olarak bende sevmiyorum.

Manga = Lp özenTisiDir. Severek DinLerdim ama bir arkadaşın "manga Lpden eski lp mangadan özenti olamaz mı? " demesi üzerine bitti gözümde :)

adamların canlı performansı kabul ediyorum cok iyi degil
ama hacettepe üniv. sagolsun cok igrenc bir sahne cok kotü bir ses sistemi kurunca zaten daha 3. sarkıda millet kacmaya basladı
bizim sokak dogunlarinde bile walla daha ii ses sistemimiz var :) :)

bizim ünideki konseri bence güzeldi (trakya üni)
Lq ve de manga yı çok severim manganın linkin park ' ı taklit etmesine bu kadar tepki gostrmenze şaşırdım
çünkü dünya da bu tarz müzik yapanların hepi Lq gibi söliyürlar çünkü 1 numara onlar...

Bir kadın çizeceksin gerçekten kalite parçaydı ...

Geri