Bahanesi kalmadı

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
G.Saray Yönetimi’nin devre arasında göndermeyi planladığı Skibbe’nin biletini önümüzdeki maçlarda alınacak sonuçlara göre erken kesebileceği belirtildi. Adnan Sezgin, Skibbe’yi takımı düzlüğe çıkarması için uyardı.

GALATASARAY’da sakatların düzelmesiyle birlikte teknik direktör Michael Skibbe’nin bahanesi kalmadığı gibi kredisi de sona erdi. Sezona Şampiyonlar Ligi şokuyla başlayan ardından Bursaspor, Eskişehirspor ve Fenerbahçe’ye karşı alınan ağır yenilgilere rağmen koltuğunda kalmayı başaran Alman hocanın, Ümit Karan, Aydın Yılmaz, Mehmet Topal ve Emre Güngör’ün dönüşüyle birlikte bahanesi kalmazken, yönetim gözünü bundan sonra alınacak sonuçlara çevirdi.

Adnan Sezgin uyarıda bulundu

Devre arasında gönderilmesine kesin gözüyle bakılan Skibbe’nin, önümüzdeki maçlarda alınacak sonuçlara göre bileti erken kesilebilir. Başkan Adnan Polat ve yöneticilerin büyük çoğunluğunun Alman hocaya karşı güvenleri tükenme noktasına gelirken, sakatların düzelmesi ile geniş kadronun oluşması üzerine "bekle gör" taktiği izlenmeye başlandı.

G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin’in Skibbe ile görüşerek, "Sakatlıklar yüzünden istikrarsız sonuçlar aldığımız bilinen bir gerçek. Artık bu engel ortadan kalktı. Ligin 11. haftasına girilirken camiamız istikrarlı sonuçlar bekliyor. Barış Özbek önümüzdeki hafta aramıza katılacak. Uğur da en kısa sürede aramızda olacak. Şu ana dek alınan sonuçlar kimseyi tatmin etmedi. Bundan sonraki her maç bizim için lig yarışı açısından büyük önem taşıyor" dediği ifade edildi.

Barış Özbek forma için gün sayıyor

G.SARAY’ın genç futbolcusu Barış Özbek, forma için geri sayıma başladı... Ligin 2. haftasındaki Kayserispor maçında sağ ayak tarak kemiği kırılan Barış’ın Almanya’daki tedavisinin tamamlanma noktasına geldiği ifade edildi. Önümüzdeki hafta İstanbul’a gelip takımla çalışmalara başlaması beklenen Barış, "Gerçekten çok zor günler geçirdim. Münih’teki tedavimi tamamlamak üzereyim. Ali Sami Yen Stadı’na çıkacağım günü iple çekiyorum. Kısa süre sonra G.Saray’daki yerimi alacağım" dedi.

Kaynak

Geçte OLsa Bazı ŞeyLeri GörmeLeri Sevindirici =)

Baros boş defansa karşı forvet,Ümit Karan ve Nonda desen gününde oLmadı mı topa biLe vuramıyor.. Takımın orta sahası Ayhan'a kaLmış (!)
Skibbe'de bi hata göremiyorum.. Sağbekte Sabri'nin yerine kimi oynatabiLir acaba?

skibbeyi göndermezler en azından sezon sonuna kadar bence de göndermemeleri lazım adam ne yapsın yedek kadroya bi baksanıza en adam akıllı olanı ümitle nonda aydın serkan sakat barış sakat hasan sakat mehmet yine sakatlandı elindeki kadroyla en akıllı olanı çıkartıyor.

Geri