Bahane DeğiL Çözüm İstiyoruz!!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Reaction score
0
Bahane değil çözüm ve teşhis istiyoruz...

1zfoh2w.jpg

Yediğimiz goller ofsayt olabilir, haksızlık olabilir ama bunların hiç biri haftalardır süregelen kötü futbolun, yanlış taktiklerin sorumlusu değil. Bu gidişatın sorumlusu bellidir. Gidişat o kadar kötüdür ki görmezden gelinmesi, sessiz kalınması işleri daha da kötüleştirecektir. Felaket tellalığı yapmadan sorunların teşhis edilip biran önce aksiyon alma zorunluluğu vardır. Aragones`in inadı, yanlış taktik hatalarının üstüne takımdan kopmasını görmezden gelmek mümkün değildir.

Zaman icraat zamanıdır, zaman sorunların kökten çözülme zamanıdır.

KAYNAK ANTU.COM

BAHANE DEĞİL >>> ÇÖZÜM İSTİYORUZ !!!
Bizi üzmeye hakkınız yok..
Hiç değiLse Ruhsuz oLmayın Formanın hakkını verin...
2qbzq5s.jpg

!!!
Aşığım bu Takıma,Aşığım bu renklere....
Aşığım Formadan damLayan tere.Aşığım kramponundaki Toza,Çamura
Ne oLur hakkını verin Hakkını verin.
SırıLsıkLam edin formanızı......

Biz Görmek isterdik bugün :
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ...
Ama bakın gördüğümüz :
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.

Ne diym biLmiyorum uğruna neLere göğüs gerdiğim takımım !
!
!
!
Ama yinede Kızamıyorum !
2njk76f.jpg

Başın Öne EğiLmesin !!!​

fahiş hakem hataları ve son kurban fenerbahçe...

ne yapılmaya çalışıyo ligde anlam veremiyorum...

yazzıklar olsun böle futbolculara böle yönetime...artık takımımdan soğumaya başladım...allah kahretmesin.........insanların yüzüne bakamıyoruz.....yazık yazık yazık :(

Ne Güza Ne Aragones

Oynasın Semih ve Alex...

Gelsin Geriye Tuncay ve Zico Aurelio

Şampiyonluktan Şampiyonluğa Koşalım

2d95gsh.jpg

Yıllarca kahrolsak dertten kederden
Bilsekki kellemiz kopsa yerinden
Aşkımız harßiden,sevgimiz derinden
Asla Vazgeçmeyiz Fenerbahçe'den..​

2d95gsh.jpg

Yıllarca kahrolsak dertten kederden
Bilsekki kellemiz kopsa yerinden
Aşkımız harßiden,sevgimiz derinden
Asla Vazgeçmeyiz Fenerbahçe'den..​

Destekde bu aragonesimi desteklicez kardeşim :D gülünecek haldeyiz kaç paralık takıma yenılıolar

Bu aragonesten bırak fenerbahçeye teknik direktör olmayı
5 tane keçiye çoban bile olamaz
(Bu arada çobanlara hakaret kabul edilmesin o çoban bile yüzlerce koyunu kaybetmeden güdüp tekrar ahırına getiriyor, aragones bırak yüzlerceyi 5 tanesini bile kaybetmeden ahıra getiremez)
Fenerbahçe kimsenin babasının çiftliği değildir
Nerde her olumsuzluğa posta koyan aziz yıldırım
Kendisini aragones geldiğinden beri sahnede göremiyoruz
Tek futbol takımı değil diğer branşlardada fenerbahçe mumla aranıyor, aziz yıldırım sadece seyrediyor

böyle bir taktik anlayışı olamaz ya olamaz.İnanamıyorum bu hallere nasıl düştük Guiza hala nasıl oynatıyor anlamıyorum.Öncellikle Benimm görüşüm Aziz Yıldırımın artık görevine son verilmesi olmuyor onla başarı olmuyor Finans olarak Çok iyi yerlere getirdi ona lafımız yok Tesisler felan ama Sportif Bi başarı Yok..Şampıyonlar Liginde Çeyrek finali başarı sayamayız.Yerine Ali Koç Gelmesini isterim.Ve aragonez Böyle Bir Teknik adam olamaz.Uyuyor Resmen Görmüomu napıo Körmüdür nedir.Takım içindr bir Revizyon Şart

Aziz YıLdırım Fenerbahceyi birazcık seviyorsan. . .
Aragones'ide aL GiT

Arkadaslar sizce hersey ARAGONES'demi
Ben bir galatasarayliyim. Sizin öyle bir baskaniniz varki gecen sene "Öyle bir takim kurdumki yuruyerek sampiyon olurdu" diyordu ve olmayinca ZiCO gibi bir teknik direktoru yolladi ve sonra yine o baskan takimdan sadece AURELLiO'yu yolladi(hoca haric) yerine oyuncu aldi buda demek ki gecen sene yuruyerek sampiyon olmasi gerek taki artik DURSA bile sampiyon ama malesef isler isdedigi gibi gitmedi ve gene hesep ayni sifattaki kisiye HOCAYA kesilcek yol yakıdır...
=== Fenerbahçe Şu Anda ===
Brezilyayilar (Kendini kanitlamis oyuncular)
İspanyollar ( Takim babasi ve kaliteli 2 oyuncu /bu takimda coktuler/ )
ve Turkler ( Digerleri tarafindan ezik olarak gorulenler )

... Bence Bu takimda artik MiLLiYETCiLiK diye bi sorun cikti /Futbolda pek olmayan/

Geri