Bahçeli yine AK Parti'yi suçladı!

Sahilim

New member
Reaction score
0
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlarına gönderdiği genelgede seçim yenilgisinden dolayı yine AK parti'yi suçladı. ...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, teşkilatlarına gönderdiği genelgede, "MHP'yi köşeye sıkıştırmak için AKP'den aldıkları destekle sefere çıkan şer odakları; kutlu davamızın kimliğini ve hatıralarını şerefsizce kullanmaya ve kendi pis emellerine alet etmeye cüret etmişlerdir. Türk milletine içten içe husumet duyguları taşıyan ve Türk kimliğinin yaşamasından alerji duyan kim varsa, Milliyetçi Hareket Partisi'ne kurulan tuzaklardan memnun olmuş ve teşvik etmiştir" dedi.
(AA)​

Ekli dosyalar

• 32212.jpg
    32212.jpg
    39.8 KB · Görüntüleme: 1,018
Telf dinlemeleri olmasaydı Bahçeli saçmalamış derdim.
Bahçeli doğru söylüyor diyebilmemi sağlayanda AKP nin telf dinlemeleri oluyor.
Eh adebini aşan edebsiz denilmeyi göğüsler.
İnsanların özellerini dinleme şerefsizliğini yapmayacaklardı.
Bu ahlaksızlıga izin veren halkta bu ahlaksızlıgı hakediyorlar.
İşin kötü tarafı malesef ilk başlarda ben bunu idrak edemeyip savunanlardandım şimdi kendi aptallıgımı cekiyorum.

bahçelide kılıçdaroğluda çatmasa AKP ye tadı çıkmaz başka türlü diyorum :)

Hepimizin bildiği gibi seçim sonuçları sandıklarda sayılır. Oy pusulası ve tutanaklar sandık başkanları tarafından Adliye Sarayına getirilir ve buralarda yemin etmiş görevliler bu bilgileri bilgisayara girerler.

Genelde bu yemin etmiş görevliler avukattır.

Kayseride '' YEMİN ETMİŞ '' avukatlardan biri merkezde MHP adına 1100 oyu yanlışlıkla akpye yazmış.

50 milyon insan oy kullanıyor. Bu bilgilerin bilgisayara girilmesi ve tutanaktaki bilgiler ile sonuçların çok hızlı bir şekilde çapraz kontrol edilmesi gerekiyor. Yüksek Seçim Kurulu itirazı 2 gün ile sınırlıyor.

Aylarca sürsün demiyorum ancak 2 milyona yakın öğrencinin girdiği bir kpss veya üniversite seçme sınavı bile 1,5 ay sonra açıklanırken, 50 milyon seçmenin oy sayımı ve çapraz kontrölünü 2 gün ile sınırlandırmak çok sağlıklı değil. Yangın var mal kaçırılıyor sanki.

Ben doğru bulmuyorum. İşsizliği artıran, tarımı süründüren, çalışan ve emkliye yapılan zamlarla dalga geçen, kurumları bir birine düşman eden, halkı ayrıştıran, halka ait neredeyse bütün işletmeleri satan bir hükümet bu derece başarı sağlayamaz.

Televizyon, gazete, para, tehdit, satılık kişileri satın alma, insanlara şantaj yapma, insanlara hakaret ederek onları ajite etme ve mağdur pozları, sandık ve bilgisayar başında üçkağat ve daha bunun gibi onlarca sayılabilecek adilikler.

Kaç kişi utanmadan, sıkılmadan bu yapılanların adresini MHP yada CHP yada başka bir parti olarak gösterebilir.

Geri