Bahçeli ve Kılıçdaroğlu yarın siyaset tarihe geçecek

• Konbuyu başlatan Kutay Alp
  • Başlangıç tarihi
Hükumetin yaptığı zam bizim postalcılar için tam bir bahane oldu oldu .Artık her alakasız her konuda papağan gibi aynı nakaratı tekrarlayıp duruyorlar

CHP li Belediye Cem evlerine saldırmış. Alevi derneğin başkanı bile " Eğer bunu AKP yapsaydı kıyameti koparırdık ama CHP liler yaptığı için dut yemiş bülbüle döndük bunun adı iki yüzlülüktür" diyor sen bu konuda ne diyorsun diye soruyoruz

Bizim postalcılar aynen şu cevabı veriyor:

- İyide AKP de doğal gaza zam yaptı sen buna ne diyorsun

- Hani Kenan Evren'in yargılanması tamamen AKP nin uydurmasıydı.Hani AKP bu sayede halkı kandırıyordu. referandumda HAYIR için miting yapıp ta şimdi hangi yüzle bu davaya taraf olmak için mahkemeye baş vuruyorsunuz.Mahkemeye başvurmakla mitinglerde söyle diğiniz o lafları yalayıp yutmuş olmuyor musunuz diye soruyoruz

Bizim postalcılar aynen şu cevabı veriyor:

-Tamam ama AKP de elektriğe zam yaptı

Daha önce de söyledim zam mı hiç bir zaman savunmam ama oy verirken tek kriterim zam değildir genel politikalara bakarım sırf zam yaptı diye de AKP ye oy vermemezlik yapmam

İktidar olup ta zam yapmayacak parti yoktur madem öyle her parti açıklasın şimdiden desin ki ben iktidar olduğumda hiç bir şeye zam yapmayacağım

( Hani olmaz da olursa diye var sayalım) CHP nin iktidar olacağı günleri görürseniz şayet , zam yaptı diye oy vermezsin CHP ye olur biter :=) Ben yapamadım siz yaparsın artık

Kaldı ki CHP nin zamanında insanlar kuyruklarda ekmek almak gaz almak için sıra beklerken hayatını kaybediyordu CHP nin iktidar olduğu her dönem de ülke de açlık ve sefalet dizboyu idi

MHP desen bir Anasol Meeee koalisyonu ile ülkeyi uçurumun kenarına itip sonra da kaçtı. Henüz daha unutmadık o dönemde olanları

MGK da Cumhurbaşkanı Sezer ile dönemin koalisyon hukümetinin birbirlerine anayasa kitapcığı fıtlatma oyunlarının ülkeye nekadar pahalıya mal olduğunu kafasında azıcık beyin kırıntısı taşıyan her zaten bilir

Dolar bir gecede ozamanın parasıyla ile 600 TL den 1milyon 300 bin lira olmuştu gecelik faizler binlerle ile ifade ediliyordu

20 tane bankanın içi boşaltılıp ülkeye 70 milyar dolarlık bir kazık sokulmuştu. Anasol Meee koalisyonu cumhuriyet tarihinin en büyük IMF borçlanmasını yapmıştı Bu Borcu ödemek ise AKP ye kaldı. Hatırlatırım şu ekonomik kriz de IMF den borç almayan ender ülkelerden birisiyiz

Bütün bunlar olurken dünyada da ekonomik krizin K sı bile yoktu

Bu gerçekler ortadayken MHP liler hala MHP ye oy veriyorsa müsade edin de bizde doğalgaz zammına rağmen oy verelim artık

Bu konuda CHP lileri saymıyorum bile onlar olmayacak bir hayalin peşinde debelenip duruyorlar ( Şeytana sormuşlar CHP ne zaman iktidar olur diye. Şeytan birden afallamış ve "Ben göremem ben göremem" diye başlamış feryat figan ağlamaya :)

Şimdi ise dünya ağır bir ekonomik bir kriz altındayken bizim ülkemiz AKP sayesinde Krizi diğer ülkelere göre en az zararla atlatan ülke oldu

Yine söylüyorum ne olursa olsun hiç bir zaman zammı savunmam ama ülkemizin de enerji olarak dışa bağımlı olduğu gerçeğini kabulleniyorum

ve şunu da çok iyi biliyorum ki Eğer AKP zamanında benzin 4,60 ise başka bir hükümet olsaydı bu benzin fiyatı daha fazla olurdu

Öncelikle benzin 4,70 .

Ekonomik krizden en az zarar gören ülke olduk diyorsun ama , bundan dolayı kadınların bedenlerini satmaya basladığı yunanistan da bile benzin burdakinin yarı fiyatıydı. neyin demogojisini yapıyorsun.

Zam dediğin haksız kazançtır. Enflasiyonist kalkınma modelinin temel gelir kaynağıdır. Zam ve zulüm ikiz kardeştir. Anlıycagın öyle zırt pırt zam yapılmaz. Her zammı yapıyorlar da 6 aydır memur zamları neden verilmiyor. Topu topu %3. Gelirleri mi düşecek hayırdır ?

Şeytanla da aranız iyi herhalde. Chpliler hakkındaki diyalogları bize aktardıgınıza göre. Başkanınız duymasın , kilisede günah cıkartmaya zorlar sonra mazallah.

Şunuda biliyorum ki muhalefette repertuvar sayenizde bitmez. Güncel olduğu için zamlar hakkında yorum yapılıyor.. Yoksa zamlara gelene kadar ne naneler yediğini görebiliyoruz. bunun habur kapısı var , sözde saglık reformu var , 4+4+4=0 ı var . Var oglu var yani. Her defasında yaz yaz sıkıldım zaten. Ama siz anlamıyorsunuz. Bunun için de çok güzel bir atasözü var da neyse.

Lucifer ile CHP liler arasında ki diyalogları nasıl öğrenipte sizlere aktardığımı merak etmişsin anlatayım

Bir gün CHP li arkadaşları morali bozuk hatta bazılarını ağlarken görünce dayanamayıp

- Yahu arkadaşlar siz neden ağlıyorsunuz tek parti diktatörlüğü hariç bu ülkede iktidar olamayacağınızı siz de biliyorsunuz ,girdiğiniz her seçimde milletten okkalı tokatları yiye yiye bünyeniz bağışıklıkta kazandı peki sizi ağlatacak kadar vahim olay ne olabilir ki diye sordum

İçlerinden Çakma Gandi lakaplı birisi cevap verdi

Tamam bizde biliyoruz bu milletin bize sittin sene iktidar yüzü koklatmayacağını ama umut dünyası işte

ikin ikiyüzlü yıllara ait küçükte olsa bir umudumuz vardı ama dostumuz Lucifer bu umudumuzu da yok etti

işte buna ağlıyoruz. Hem biz ağlamayalım da kimler ağlasın

TİYATRO ya inanmışlar müdahil olmuşlar. Muhalefet bu tiyatroyla meşgul olurken hainler anayasayı iç edecek füze rampaları amerikan üsleri kurulmaya devam edecek ...

Lucifer ile CHP liler arasında ki diyalogları nasıl öğrenipte sizlere aktardığımı merak etmişsin anlatayım

Bir gün CHP li arkadaşları morali bozuk hatta bazılarını ağlarken görünce dayanamayıp

- Yahu arkadaşlar siz neden ağlıyorsunuz tek parti diktatörlüğü hariç bu ülkede iktidar olamayacağınızı siz de biliyorsunuz ,girdiğiniz her seçimde milletten okkalı tokatları yiye yiye bünyeniz bağışıklıkta kazandı peki sizi ağlatacak kadar vahim olay ne olabilir ki diye sordum

İçlerinden Çakma Gandi lakaplı birisi cevap verdi

Tamam bizde biliyoruz bu milletin bize sittin sene iktidar yüzü koklatmayacağını ama umut dünyası işte

ikin ikiyüzlü yıllara ait küçükte olsa bir umudumuz vardı ama dostumuz Lucifer bu umudumuzu da yok etti

işte buna ağlıyoruz. Hem biz ağlamayalım da kimler ağlasın

daha ciddi bi cevap beklerdim mesajıma. yazdıgım tek cümleye yorum yapmak tartısmanın ne kadar boş oldugunu gösterir.:closedeyes:

İşine gelmeyince lafı güzaf oluyor

A.Necdet Sezer ile MHP nin de içinde olduğu ( ki ben buna Anasol- Meee diyorum) dönemin koalisyon hükumetinin birlerine kitapçık fırlatması ve sonrasında yaşanalar mı lafı güzaf

20 tane bankanın için boşaltılıp ülkeye 70 milyar dolat kazık atılması mı lafı güzaf

Doların bir gecede 600 TL den 1 milyon 300 bine çıkması mı lafı güzaf

Gecelik faizlerin yüzde 1000 lerle ifade edilmesi mi lafı güzaf

ABD den ithal bakan getirtip Cumhuriyet tarihinde IMF den en fazla para dilenen hükümet olması mı lafı güzaf

Sonrada bırakıp kaçmaları mı lafı güzaf
...
...
...

Bu örnekleri daha da çoğaltabilirim ama anlama kapasitesi olanlar için bu kadarı kafi

Bu kadar gerçek içinden gidip (meeee) yi buldun ya demek ki bir yerden tanıdık geliyor

E ülkeye yukar da saydığım büyük hizmetler de bulunmuş !!!!!bir partiye birileri hala oy

veriyorsa demek ki (meeee) onlar için çok yabancı bir sözcük değil.

Zaten o kadar yazının içinden gidip te meeee yi bulması tesadüf değil

αqqα уєкяυ;5472236' Alıntı:
daha ciddi bi cevap beklerdim mesajıma. yazdıgım tek cümleye yorum yapmak tartısmanın ne kadar boş oldugunu gösterir.:closedeyes:

Kusura bakma ama senin yazdıkların için verilecek en ciddi cevabı verdim inan ki

Diğer yazdıklarının cevabını zaten yukarda açıkladım onları bi daha oku

Geri