Bahçeli: Mehmetçiğin önünden çekilin

binlerce kere söyledik
yine de söylüyoruz.
apo itini idam etmeyen MHP değil meclisteki diğer siyasilerdir.
bunları ispatladık fakat bu sefer başka yönlere kaydınız.
kuzey ırak teröristlerin kaynağıdır. bunu 7 yaşındaki çocuk bile biliyor.
bir su kaynağının kaynağın önüne set kurmakla anca o suyun baraj haline gelmesini sağlarsınız fakat kaynağını kurutursanız sorun ortadan kalkar.
BBP liler neden her olayda MHP ye saldırıyor.
MHP üzerinden siyaset yapmayı bırakın. madem ki birtakım gerçekleri kabullenmeyeceksiniz o zaman MHP yi karalamaya MHP nin oylarını bölmeye çalışmayın.

Açın Mhp nin önünü geliyoooo gümbür gümbür kim dur diyecek

bahçeli o koltuktann kalkmadıkça bu partiden bişey olmaz...sonunu ecevite benzetiyorum allah muhafaza......

evet bencede devlet bahcelinin gitmesi lazım 2. bir BASBUG gibi bir lider gelmesi lazım MHP nin basına

Şahsen Bende BahçeLiyi Semiorum Mhp Nin Başına Başka biri GeLmeLi..

arkadaşlar Devlet Bahçeliyi sevin ya da sevmeyin ama bize düşen Devlet Beye ve makamına saygı göstermektir. MHP nin başına kim geçerse geçsin yapacakları değişmez. biz tüpü şıu kadar lira benzini şu akdar lira yapacağız gibi vaatlerle seçim propagandamızı yapmıyoruz. bizim vizyonumuz ve amaçlarımız bellidir. tabii ki ülkemizin refah düzeyine ulaşmasını sağlayacağız fakat bizim her ne olursa olsun gerçekleştirmek istediklerimiz bellidir.
"Arif olan anlar"

devlet bahçeliyi şahisi olarak tanıyorum cidden çok efendi çok saygılı aklı başında biri ama tek eskisi Alpaslan TÜrkeş gibi birinden o koltuğu devraldı onun izlerini silmesi çok zor ya da onun yaptıklarını yapması..
zaten beklenemez de....

fener_li' Alıntı:
askerin değil milletin önünden demeliydi sayın başbkan.
neden kuzey ırak a girmiyoruz daaaaa; lübnan a,ırak a (amerikanın yanında ameikanın isteği doğrultusunda haerket eden) asker yolluyoruz.
"sayın" başbakana ithafımız olur. birgün yüce divan da yargılanacaksın hemde cez-ı idam alacakasın. milleti kandırmanın, milletin geleceğiyle oynamanın, vatan toprağını yabancılara satmanın cezası bundan daha ağır olmalı ya neyse
sen bence hatayı kendi partinde aramalısın türkiyedeki tüm sorunları bitirdik kerkük kaldı orayada girilsin eyvallah ama sen önce öz işlerine bak
küçük bir not:mhp yönetimi iktidara geldiğinde apo yakalanmıştı ama asamadılar kalkıpta bunu başaramayan bir parti bence artık konuşmasın

fener_li' Alıntı:
binlerce kere söyledik
yine de söylüyoruz.
apo itini idam etmeyen MHP değil meclisteki diğer siyasilerdir.
bunları ispatladık fakat bu sefer başka yönlere kaydınız.
kuzey ırak teröristlerin kaynağıdır. bunu 7 yaşındaki çocuk bile biliyor.
bir su kaynağının kaynağın önüne set kurmakla anca o suyun baraj haline gelmesini sağlarsınız fakat kaynağını kurutursanız sorun ortadan kalkar.
BBP liler neden her olayda MHP ye saldırıyor.
MHP üzerinden siyaset yapmayı bırakın. madem ki birtakım gerçekleri kabullenmeyeceksiniz o zaman MHP yi karalamaya MHP nin oylarını bölmeye çalışmayın.
bu ispatı ben görmek istiyorum bulup bana gösterirmisin?

Laros' Alıntı:
sen bence hatayı kendi partinde aramalısın türkiyedeki tüm sorunları bitirdik kerkük kaldı orayada girilsin eyvallah ama sen önce öz işlerine bak
küçük bir not:mhp yönetimi iktidara geldiğinde apo yakalanmıştı ama asamadılar kalkıpta bunu başaramayan bir parti bence artık konuşmasın

bu ispatı ben görmek istiyorum bulup bana gösterirmisin?
sen hangi partidensin apoyu yakaladı asmadı....
AKP naptı [kullandığınız kelime bölüm kurallarına aykırıdır..] İDAMI kaldırdı anayasadan ve artık İDAMIN tekrar yasallaştırılması okadar da basit değil............

sdtuslu' Alıntı:
sen hangi partidensin apoyu yakaladı asmadı....
AKP naptı [kullandığınız kelime bölüm kurallarına aykırıdır..] İDAMI kaldırdı anayasadan ve artık İDAMIN tekrar yasallaştırılması okadar da basit değil............
ben particilik yapmıyorum elinize böyle bir fırsat geçti idamda kakmamıştı asamadınız sebebi nedir bunu merak ediyorum sadece

bak arkadaşım 550 den 120yi çıkar(120 sayısı mhpnin millet vekili sayıysıydı) geriye ne kalıyo 430 kalıyo çoğunluk hangisi tabiki 430..

Şimdide 550 den 355 çıkar (355 akpnin millet vekili sayısı) geriye 195 kalır..
Çoğunluk akp oluyo demi..
İstese asar demi..
Mhp istedi oylama yapıldı ama 120 salt çoğunluk değil maalesef......

sdtuslu..

daha 3-4 gün önce argo kelimeler kullandığın gerekçesiyle 2 gün banlandın ve hala aynı şekilde devam ediyosun..
tekrar uyarmayacağım ve bu sefer bu süre emin ol uzun olacaktır..

sana yaptığım son uyarı..
tekrarlarsan banlanıcaksın..

MHP gibi bir partinin olması bu ülke için büyük kayıp.Nedenmi,çünkü milliyetçiliğin ölmesine neden oldular.Söyledikleri ile okadar tezatlarki milliyetçilik kötü birşey sanıyor herkes.Mehmetçiğin önünden çekilin diyormuş.Peh peh peh,kime ne anlatıyorsun beyefendi?Sen başda olsan(Allah korusun) sanki terörümü bitireceksin.Bu işlerin nekadar değişik noktalara temas ettiğini bile bile göz boyamak amacıyla sayın Bahçeli konuşma yapıyor.Bu olayların nekadar uzun vadeli işler olduğunu,nekadar kritik kararların rol aldığını bilmiyormu?

bu devlet gitmez aga gördük zamanında sadece fasa fiso bu adam mhp nin başında olduğu sürece mhp haram

Geri