Bahçeli de Ayna da dağa çıkıyor

muratcolez

New member
Reaction score
0

Demek ki yaptığımız iş doğru..

bahceli-de-ayna-da-daga-cikiyor.html

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, HABERTÜRK Ankara Temsilcisi Ünsal Ünlü'nün sorularını yanıtladı.

CHP - MHP - PKK AÇILIMA KARŞI
Arınç muhalefete yüklenirken "CHP de, MHP de PKK da açılıma karşı" yorumunu yaptı. Öcalan'ın hücresi nedeniyle sokaklarda yaşanan çatışmaları değerlendiren Arınç, "yaşanan olaylar gösteriyor ki bu olaylara destek azalmıştır. "

Arınç'tan Devlet Bahçeli'ye ağır eleştiri

SERAP'A DA DİYARBAKIRLI GENCE DE ÇOK ÜZÜLÜYORUM
İstanbul'da PKK yandaşlarının attığı molotof sonucu hayatını kaybeden Serap için de, Diyarbakır'daki çatışmalar da hayatını kaybeden üniversiteli genç Aydın için de çok üzlüyorum..

EMİNE AYNA DA BAHÇELİ DE DAĞA ÇIKARIZ DİYOR
DTP'nin "Açılım bitti" çıkışını nasıl yorumluyorsunuz? Gerçekten açılım bitti mi?
Bakıyorum çok garip benzerlikler var. Biz demokratik açılımın bir süreç olduğundan bahsettik. Bazılarını yaptık, bazılarını yapacağız. TBMM'de buna karşı çıkan iki tane parti vardı. CHP ve MHP. Ama şu anda geldiğimiz noktada DTP de İmralı da PKK da buna karşı. Bu kadar benzerlik mümkün olabilir mi? Ben MHP'de siyaset yapıyor olsam "Yahu biz kimlerle aynı noktaya geldik?" diye kendi kendime sorardım. MHP lideri Bahçeli "Dağa çıkarız" dedi, 4 ay sonra Emine Ayna "Biz de dağa çıkarız" dedi. Bir dağ birlikteliği de ortaya çıktı. Bunlar nasıl benzerlikler. Demek ki biz doğru olanı yapmışız

Kaynak

Ekli dosyalar

• eklenti.jpg
    eklenti.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 2,307
Hayat işte mutlak herkesin bir çıkarı vardır.Kimin eli kimin cebinde belli değil.Ama az kaldı inşaAllah...

Geri