Bahçeli ağır konuştu

GEMAR dostum senin yorumların ve yazıların çok güzel hep böyle devam et inşallah...

Yok estağfulullah ben iddia sevmem iddia kumara kumarda haramdır zaten.Ben ayetlere hadislere TAM güvenirim.
Mesela istanbulda deprem olmayacak dedim inşaAllah.Bak olmuyo kaç kere bı forumda bangır bangır yayınlandı heps fos çıktı ama benim önümde tapu gibi hadis var.Hepsi çürüdü.Bak Allah(cc) istemedikçe olmuyo ki kıyamete dek olmayacak istanbulda deprem.
15 metre ilerisinde olur ama istanbulda olmaz...Yok yere ne boş konuşur nede kendimi yorarım...

40841.jpg

imza ıslak mı kurumu :001_rolleyes: hala nemli duruyor :p

çok sağlam bir kapak olmuş

ya kendi kaç kilo çekermişte ağır konuşmuş.

bu adama gülüyorum bu aralar facete en çok dönen video bunun 2009 hesabı var bilenler bilir. remix yapmışlar ona gülme değil yarılma garanti. şimdiden iyi gülmeler.

yaahu hepsi aynı neyi tartışıyosunuzz anlamadımm...hangisinden net bi fayda gördük arkasından hep bişey çıktı işte..
kendimizi kandırmayalım...

Yok estağfulullah ben iddia sevmem iddia kumara kumarda haramdır zaten.Ben ayetlere hadislere TAM güvenirim.
Mesela istanbulda deprem olmayacak dedim inşaAllah.Bak olmuyo kaç kere bı forumda bangır bangır yayınlandı heps fos çıktı ama benim önümde tapu gibi hadis var.Hepsi çürüdü.Bak Allah(cc) istemedikçe olmuyo ki kıyamete dek olmayacak istanbulda deprem.
15 metre ilerisinde olur ama istanbulda olmaz...Yok yere ne boş konuşur nede kendimi yorarım...

İddia açısından demedim ayet ve hadisler açısından dedim , ben de az çok karakterini tahmin ediyorum :smile:

kanm ı duracak sanıyosun dikkat et yakında APO DENEN KOPEK SENİ YONETMESİN TAYYİPLE KOL KOLA

Sen gibi sapık düşünceli adama ne demeli neden beni apo yönetsin, apoyu ipten alan bahçelidir. bunu biliyormusun. bildiğin halde ne konuşuyon. hadiiiii....

Hala senden medet umuyorlarya bahçeli.. ne yaptın bu ülke için.. bir koalisyona gittin iki lafından biri koalisyonu dağıtırım dı .. şimdi sen neden bahsediyorsun vatan millet aşığı gibi

AKP aynen devam solun temsilcisi Sarıgül , Milliyetçilerin temsilcisi ise Pamukoğlu olmalı , Baykal ve Bahçeli aciz...
Benim anlamadığım böyle bir acize ne diye oy veriyorlar , Sarıgülle Pamukoğlunun niyetini bilemem ama kan değişikliği her zaman iyidir...

çok sağlam bir kapak olmuş

eyvalah usta :goz:

hayır bu adam konuşamıyorki yazılı metin de şaşırıyor hani...:biggrin: siyasetci dediğin hatipliği olur olaylara vakıftır .koy önüne metni oh ne ala onuda tam mimikleri ayarlamadan yapması yokmu ehuehehe :laugh:

çilleri in dediği gibi tekir yaylası delikanlıları :hadiordan katiller dedi rahşan ın eteğinin altına saklandı senide biliyoruz...bahçeli

koray aydın ı ve onun gibileri nasıl saf dışı ettiğinide :rolleyes:

Geri