- Reaction score
- 0
Bacayı Temizlemeye Çalışan Fedakar Öğretmen Çatıdan Düştü
Muş'ta bir okulun bacalarının kapalı olması fedakar öğretmeni hastanelik etti. Bacaları temizlemek için çatıya çıkan öğretmen Haluk Akyürek (25) çatıdan yuvarlandı.
Muş'ta bir okulun bacalarının kapalı olması fedakar öğretmeni hastanelik etti. Bacaları temizlemek için çatıya çıkan öğretmen Haluk Akyürek (25) çatıdan yuvarlandı.
Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğretmen hemen ameliyata alındı. Akyürek'in hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Korkut ilçesine bağlı Taşlıca köyünde eşi ile öğretmenlik yapan Haluk Akyürek, bacalarını temizlemek için çatıya çıktı. Çatıda biriken kar zeminin kayganlaşması yüzünden düşen Akyürek, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçiren öğretmen Akyürek, Muş Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.
Taşlıca köyü Muhtarı Sadık Aykut, daha önce birkaç kez Milli Eğitim ve Kaymakamlıktan okulun onarımı için destek istediğini belirterek, hiçbir desteğin gelmemesinden şikayet etti.
Aykut, "Öğretmenimizi hastaneye alır almaz ilk ziyaretine Muş Valisi İbrahim Özçimen ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri geldi. Vali Özçimen ve diğer yetkililer, yaralı öğretmenin eşi Gülşah Hanım'a da geçmiş olsun dileklerinde bulundu." dedi. (Cihan Haber Ajansı) 29.11.2007 17:45
KAYNAK
dünkü haber olmasına rağmen paylaşmak istedim. şimdi bir çok kişi Milli Eğitim'i suçlayıcıyorumlar yapacaktır. bazı durumlar için haklı olabilirsiniz; ama böyle bir konu için kesinlikle müdürlük ve ya bakanlık suçlu değil bence. o köy halkının okuluna verdiği değeri gösteriyor.