babylon virüsü

zombi95

New member
Reaction score
0
arkadaşlar şimde ben babylon yükledim kullandım süresi bitince yandım:vur
sürekli reklam çıkı sinir edio tam 17 kez sildim gitmedi sizce ne yapmalayım

hiç kullanmadığım için bilemicem ama program files dan normal silmeyi denedinmi ? ki denemişindi :)

bizde 6,0 var silmedim reklamda çıkmıyor acaba o sürüm farklı mı ? he can?

kayıt defterinden sil bence bunu en iyi yapmanın yoluda adwanced windows care programı yada ccleaner

bunları inndir.com dan bulabilirsin

dur sana link de vereyim tamamen beleş ve türkçe dir :D

advanced vindows

ccleaner

bilgisayarından kaldır kardeş o zaman cıkmaz ben kaldırdım artık cıkmıyor zaten suresi dolduysa kullanman zor onu tabi crack yapar yada satın alırsan o başka

bence yüklemeyin moon star daha iyi :D

arkadaşlar dikkat ettim herkes babylon programını veriyor. ben program değilde başka bir tüyo vereceğim. 4 yıldır bir babylon kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim. her ne kadar serial yada crackle prgramı kursanızda babylon bir sistem geliştirmiş ve ip nizi bularak deneme sresi dolunca babylonu kilitliyor ve ekrana bu programın geçerlik süresi doldu diyor.
eğer bir defa sizin bilgisayarınızda babylon kilitlendiyde ömrü billah tekrar kuramıyorsunuz. mutlaka ip nizi kontrol edip 1-2 saatte tekrar programı kilitliyor.
gel gelelim benim vereceğim tüyoya....
babylonun hangi sürmü olursa olsun kurup seriali ve craci çalıştırdığınızda vakit kaybetmeden hemen söyleyeceğim adımları uygulayın.
1. babylonu aç. eğer açıksa ctrl+sağ tuş veya nasıl ayarladıysanız.
2. seçenekler (options)- konfigrasyon
3. bağlantı
burada proksi ayarları karşiniza çıkacak. orda otomatik proxi al yazar. bu otomatik prokside program her açıldığında babylon.com'a bağlanır. siz bu seçeneğin altındaki seçtiğim proksiyi kullan seçeneğine tıklayacaksınız. orada iki boş kutu göreceksiniz. 1. sine "abcd" gibi bir şey sallayın. sağındaki kutuyada "123" diye birşey sallayın. bundan sonra program kesinlikle kapanmayacaktır. bu işlemin tek kötü tarafı onlne sözlükleri kullanamıyorsunuz. eeee artık o kadar kusurda olsun değil mi?
herkese kolay gelsin...

Geri