Babacan : Başkanımı mahcup etmedim

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Fenerbahçe forması altında ligdeki ilk maçını oynayan Volkan Babacan başarılı kurtarışlarıyla göz doldurdu.

20 yaşındaki kaleci, maç boyunca 3 isabetli şutla karşılaşmasına rağmen hepsinde de başarılıydı. Volkan, "Çok heyecanlıydım, ilk kez bu sahaya çıktığımda top topluyordum. Bugün ise binlerce kişi önünde kendimi sahada bulmak beni heyecanlandırdı. Taraftarlarımız, hocalarım, başkanımız bana güvendiklerini belirttiler. En önemlisi benim için başkanımızı mahcup etmedim. Henüz yaşım çok genç. Daha çok maçlar oynayacağım belki de yedek kalacağım ama ben çalışmaya devam edeceğim. Sesim biraz kısıldı, ilk kez bu kadar taraftar önünde oynadım. Kendi sesimi duymak için biraz fazla bağırmışım" dedi.

Aragones: Volkan Babacan'a güven verdik :

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aragones, 3-0 galip geldikleri Gençlerbirliği maçından sonra yaptığı açıklamada "Oyundan memnun değilim" dedi ve şöyle konuştu:

"Takımın üzerinde çok gerginlik vardı. İlk 45 dakika sonunda oyuncularıma bloklar arasını daha çok kapatarak ve daha çok pas yaparak oynamamız gerektiğini söyledim. Yeni yeni takım oturmaya başladı.'

Aragones, Volkan Babacan'la ilgili olarak da şunları söyledi:

"Volkan Babacan'la maç öncesinde toplantı yaptık. 'Sen Fenerbahçe için önemli bir oyuncusun' deyip ona güven vermiştik ve görevini yaptı"

ii YHa Bi FeLaKeT oLMaDI

Geri