Babaannemin Evi

Ozcann

New member
Reaction score
0
:ter: Babaannemin evinde adult içerikli kanal vardı. Bende onu izlemek için babaannemin evden gitmesini bekliodum. (Aslında bole şeyleri pek izleyen biri deiilimdir) Nehayet gitmişti. Bende kanalı açıp seyrediyordum. Birden bire kapıdan sesler gelmeye başladı. Önce babannem geldi zannettim. Baktım ama kimse yoqtu. Aldırmayıp döndüm ve izlemeye devam ettim sesler gene gelmeye başladı açıp baktım kapıyı gene kimse yoq. Tekrar izlemeye başladım baktım telvizyonun sesi mute yani tamamen sessiz oldu. Ben Napcamı şaşırdım ve kapıdan gelen sesler dahada artmıştı korkudan ne yapcamı şaşırdım ve kendimi balkona attım. Balkondan aşşaya doğru bakıyodum baktım babaannem bi bahane bulup babaannemi eve çağırdım çünkü korkuyordum. Acıktımı soledim ve babaannem bana bişiler hazırladı yedim ve babaannem evden gene çıkıyodu dur dedim bende geliyorum ve babaannemle beraber çıktım ve korkudan o evde yalnız kalamıorum :durdurun :vur :ter: :(

çok saçma bişi bence anlamsız hikaye weya efsane ile ilgili hiç bi sonuç yok ama genede sağol

gokhan003' Alıntı:
çok saçma bişi bence anlamsız hikaye weya efsane ile ilgili hiç bi sonuç yok ama genede sağol
Arkadaşım yemin ederimki doğru

Geri