baba oluyorum allahıma binlerce şükürler olsun

belnet

New member
Reaction score
0
baba oluyorum eşim 1 aylık hamile bu anı sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum allah olmayanlarada versin :biggrin

(daha cinsiyeti belli deyil )
çocuğuma isim arıyorum kız yada erkek bana yardımcı olunn kız erkek isimlerini bana burdan yazın hangisi uyarsa onu koycem doğduğunda yine burda olcam hangi ismi koyduğumu sizlere söleyeceğim kız yada erkek olduğunudaa şimdiden ilginiz için teşekürlerr

ben daha doyamadan iki çocuğumdan ayırdılar
allahın yazısı dedik ama
hala yanar durur yürek evlat acısıyla
kız olursa BENGİSU (eski türk dilinde ab-ı hayat demektir)
oğlun olursa adaletin timsali hz ömer gibi ÖMER FARUK
ALLAH EVLADINI SANA SENİ DE EVLADINA BAĞIŞLASIN

Allah analı, babalı büyütsün. bi de Beşiktaşı tutsun.:) İsim olarak da Pascal Nouma diyorum. şaka şaka. erkek Batuhan ismini seviyorum. Kız da Melike.

ALLah ANALI ßaßaLI ßüyütSün.. HayırLı oLSun.. ßahtı GüzeL OLSun..

allah analı babalı buyutsun :melek

aLLah anaLı babaLı büyütsün. . .

Allah analı babalı büyütsün. allah bana da o günleri nasip eder inşallah tebrikler :)

belliki ilk çocuk allah hayırlı ugurlu kaderini güzel etsin ben benimkilerin adını yazayım ikide tavsiye isim
En büyük oglum : Şahin Bey
İki Numara Oglum: Alperen
Biricik Kızım : Aybüke

tavsiye edecegim isimler : Erkekse Omaykan (safkan demek) Batuhan, Mete (bi erkek çocugum daha olursa kesinlikle Omaykan koyacagım)
Kız olursa aybüke (bayılıyorum bu isme) Ayşe Hatun

baba oluyorum eşim 1 aylık hamile bu anı sizlerle paylaşmak istedim çok mutluyum allah olmayanlarada versin :biggrin

(daha cinsiyeti belli deyil )
çocuğuma isim arıyorum kız yada erkek bana yardımcı olunn kız erkek isimlerini bana burdan yazın hangisi uyarsa onu koycem doğduğunda yine burda olcam hangi ismi koyduğumu sizlere söleyeceğim kız yada erkek olduğunudaa şimdiden ilginiz için teşekürlerr
Allah (C.C) analı babalı büyütsün.
Vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetişsin.

analı babalı sağlıklı buyusun hocam isim içinde benmde bi donem sevgilimle dusundugum isimlerden soliyim biz ayrıldık ama bari siz faydalannn kız olursa sude derin erkek olursa tolga tuna bunlarla bi kombinasyon yapıpda koyabilirsn sen şimdiden başla ne nerde nası hangi mevsimde yetişir sebze meyve nası ulasabilirim kolay diee

Allah analı babalı büyütsün tebrikler

Allah anali babali büyütsün ins..

anaLı babaLı büyür inşaLLah, şimdiden hayırLı oLsn kardeşim (= ..

Geri