'baba hakkı büyük bir futbolcuydu'

icemen

New member
Reaction score
0
1903Radyo’nun ilgiyle izlenen programı 'Akaretler Yokuşu'nun bu haftaki konuğu Divan heyeti üyesi Ali Rıza Dizdar oldu.

'Baba Hakkı çok büyük bir futbolcuydu'

Biz küçükken Baba Hakkı’dan modern futbolu öğrendik. O çok özeldi. Bir antrenmanda beni çağırdı. ‘Sen hangi pozisyonda oynuyorsun’ dedi ‘sağbek’ dedim. ‘Sağbek topu nereye atar’ dedi ‘en müsait olana’ dedim ‘Hayır’! dedi. ‘Sağbek topu sol açığa, sol bek topu sağ açığa atar’ dedi. O zamandan gelecek zamanların futbolunu anlatıyordu.

Deniz Gezmiş Beşiktaşlıydı

Deniz gezmiş arkadaşımdı. Hasta Beşiktaşlıydı, ve aynı zamanda üniversiteden sınıf arkadaşımdı. Hatta Aslan Tayfun Özkök idam edilecekti. Asılmadan önce ‘git Ziya Doğana söyle ölmeden önce Beşiktaş’ın şampiyonluğunu görmek istiyorum’ dedi

Klüpte samimiyet vardı

Bizim zamanımızda klüpte samimiyet vardı. Kimse birbirini kırmazdı. Şimdi yöneticiler birbirlerine karşı samimi değiller. Yöneticilik yaptığım dönemde kimse bana kırılmadı bende kimseyi kıracak şeyler yaptım.

Toplum yanlış yönlendiriliyor

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho oyuncusuna kırmızı kart görmesi gerektiğini söylüyor. Ve oyuncusu gidip kırmızı kart görüyor. Neden? Gelecek önemli bir maçta kırmızı karttan oynamama riskine girmemek için. Bu şekilde Kırmızı kart özendiriliyor. Bunu gördükten sonra Güvenç Kurtar ve Hikmet Karaman ikisi de ‘bende yaptım’ diyor. Böyle bir şeyi etik olarak kabul edemiyorum.

Galatasaray ve Fenerbahçeli Beşiktaş Cola Turka’nın maçlarına geliyor

Iverson gelmesiyle sadece Beşiktaşlılar değil birçok Galatasaray ve Fenerbahçeli Beşiktaş Cola Turka’nın maçlarına geliyor. Hatta Fenerbahçe Ülker ile oynadığımız maçta Fenerbahçeli arkadaşlar maça Iverson’ı izlemeye gidiyoruz diyerek gittiler Fenerbahçe’nin maçı var diye gitmiyor. Bu Iverson’un büyük bir yıldız olduğunu gösteriyor. Sadece taraftarlar bazında değil Iverson gelmesiyle Nba Tv ve Çeşitli Avrupa medyalarınında Beşiktaş’la yayın anlaşmalarında bulundu. Bu da Beşiktaş için önemli bir reklam oldu.

Ayhan Akmanı tutuklattım

Ayhan Akmanı tutuklattım. Galatasaray-Beşiktaş maçında sonra Beşiktaş taraftarına yaptığı hareketten sonra Ayhan Akmanı dava ettim. Hakim, Beşiktaş taraftarının tezahüratlarıyla Ayhan Akmanı provoke etti şeklinde yorumladı. Ama bu Ayhan Akmanın o hareketi yapmadığı anlamına gelmez.

haber1903

BöyLe bi konuda baba hakkının adı geçerken ayhan akman gıbı işi gücü çirkefLik oLan bı adamın baba hakkıyLa aynı sayfada ısmının anıLması şahsen benı rahatsız ettı..

Ayrıca deniz geçmişin o oLayını bıLıyorum..Gerçekten tüyLeri diken diken edıyor..

Geri