Başlat-çaliştir-cmd Yardim

By_YoRuMCu

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BAŞLAT ÇALIŞTIR CMD YAZDIĞIM ZAMAN GİRMİYOR AYNI ŞEKİLDE REGEDİT AYARLARINADA GİREMİYORUM. C:/WINDOWS/system32/cmd.com YAZIYOR.
ANCA CMD.EXE VE REGEDİT.EXE YAZDIĞIM ZAMAN GİRİYOR.
BU ARADA BİLGİSAYARIMDA SYSTEM32 KLASÖRÜNÜ ARATTIM BULAMADIM.

i18281_cmd.bmp

i18282_c.bmp

BU ŞEKİLDE EN SON CMD.COM UZANTISI İLE TAKILIYOR KALIYOR BİLGİSAYAR

USTA ARKADAŞLARIN YARDIMINI BEKLİYORUM.

i18337_1.jpg

i18338_2.jpg

simdi resimde gosterdiim gibi bilgisayarim/ozellikler/gelismis/ortam degiskenleri'nden sistem degiskenlerine bakarmisin bir anormallik varmi. + patch tanimlarinida kontrol et. c:\windows;c:\windows\system32\ goruormu

sunu soleyim burda bir tuhafliK yoksa sistemde trojan olabilir. O zmn sana kaspersky anti--virus pro 5.0.676 tavsiye edecem. Kolay gelsin ii forumlar

By_YoRuMCu' Alıntı:
dostum baktım.hepsi normal ayrıca trojende yok arattım.bu başka bir sorun çünkü windows içinde system32 klasörü bulunamıyor.sadece system klasörü var
o zmn tum korumali sistem dosyalarini tarattirip, hatali surumleri dogru microsoft surumleri ile degistirmekten baska bir sey kalmior. sanirim sistemin de virus/trojan olmasa bile windows korumali sistem dosyalarin zarar gormus olabilir.
simdi baslat/calistir satir komutuna:

"SFC/SCANNOW" yazip entere basiosun. Bu islem esnasinda sistem kurulumunda kullandigin orjinal windows Cd'sini bulundurmak gerekior. cunku dogru microsoft surumleri'ni cd den alacaktir. basarilar..

dostum baktım.hepsi normal ayrıca trojende yok arattım.bu başka bir sorun çünkü windows içinde system32 klasörü bulunamıyor.sadece system klasörü var

Geri