Başlat Çubuğu sorunu

abhazyalı

New member
Reaction score
0
selamlar arkadaşlar.. bnm problemim başlat çubuğu ile ilgili.. xp pro işletim sistemime windows 7 teması yüklemiştim. ancak daha sonra kaldırdığımda başlat çubuğumda resimdede göreceğiniz üzere bozulma oldu.. normalde "internet explorer" veya "windows live messenger" gibi uzun bir şekilde yazması gerekirsen başlat çubuğunda şimdi ise resimdeki gibi kısalmış durumda bunu nasıl düzeltebilirim. yardımlarınız için tesekkürler şimdiden...
vhcm4g.jpg

dostum ne yazıkki bu temalar windows ta bozulmalara yol açıyor

hemen olmasa bile ya tema varken yada sildikten sonra illa ki bozulma oluyor

bu windows sistem dosyalarının canına okuduğundan dolayıdır.

şunları yapabilirsin

Windows xp cd sini tak varsa

başlat çalıştıra cmd yaz çıkan ms-dos 'a sfc /scannow yaz

diğer bir yolda denetim masası/yönetimsel araçları aç.hizmetleri aç. "Temalar"ı bul. çift tıkla. başlangıç türünü otomatik yapıp "Başlat"ı tıkla. tamama bas.

bunlar olmazsa windows xp cd sinden onarma yap...

malesef kardeş ya denedim olmadı.. sanırım temayı yüklerken windows un warsayılan font u silindi geriye de dönmüyo.. herhangi bi aksilik görünmediği içinde onarmadı sanırım xp cd si :(

malesef kardeş ya denedim olmadı.. sanırım temayı yüklerken windows un warsayılan font u silindi geriye de dönmüyo.. herhangi bi aksilik görünmediği içinde onarmadı sanırım xp cd si :(

hocam dediğim gibi sistem dosyaları değişmiş ama normal çalıştığından galiba onarım

yapmıyor

Denetim Masası'ndaki bilgisayar yönetim yönetimsel aracından hizmetler kısmına gelip

temalar hizmetine çift tıkla başlangıç türünü otomatik yap birde başlat deyip hemen başlat

tekrar dene xp temasını öle olması lazım başka forumlarda olduğu söyleniyor

sistem geri yüklemeyi denedinmi

yok hajım denedim olmadı..başlat çubuğunun değişmesine yol açan font un orjinal xp ninki ile değiştirlmesi lazım ama onuda nerden buluruz Allah bilir :)

hocam kullandığın tema programını bi yere çıkarabilirsen çıkart.yani sisteminde hangi dosyaları değiştirmiş onları görürsün.sonra xp cd sinden o dosyaları bulup windows a aktarabilirsin...

senin font ile ilgili değil.font yazı tipleri ile ilgilidir.senin sorunun görev yöneticisi teması ile ilgili...

Sistem Geri Yüklemeyi dene.Temayı yüklemeden bir gün öncesine döndür.
Başlat>>Tüm Programlar>>Donatılar>>Sistem Araçları>>Sistem Geri Yükleme

Geri