"Başlarına Tabata Kadar Taş Düşsün"

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
tabata002-1251530001.jpg

Asbaşkanımız Bülent Deriş'ten Tabata'yı eleştirenlere sert tepki...

Yönetimimizin en renkli simalarından biri olan Asbaşkanımız Bülent Deriş, Türk medyasının iki büyük takımın peşinde koştuğunu belirterek, “Beşiktaş'ın başarılarını kıskananlar, nereden saldıracaklarını bilemiyor” dedi. Yönetim olarak birçok toplumsal olayda öncülük ettiklerini ancak, bunların görmezlikten gelindiğini söyleyen Deriş, “Del Bosque için ödediğimiz bonservis ücretini aylarca dile getiren medya, Aragones'e bizden daha fazla para ödemek zorunda kalan F.Bahçe için tek kelimelik haberler bile yapmadı” dedi.

NASIL KIVIRACAKLAR?
Yeni sezonda da görüntünün değişmediğini belirten Bülent Deriş, “F.Bahçe ve G.Saray gibi göz boyayan transferler yapmadık. Şampiyonlar Ligi'ni de düşünerek uzun maratonda ayakta duracak yarışmacı bir takım oluşturduk. Şimdilerde Tabata için ödenen bonservis ücretini dillendirip duruyorlar. Başlarına Tabata kadar taş düşsün. Futbolun en güzel tarafı eleştirilere sahada cevap vermektir. 3 maçta G.Saray'ı şampiyon ilan edenlerin, Ali Sami Yen'deki derbi sonrasında nasıl kıvıracaklarını merak ediyorum” dedi.​

Kaynak

para var ki veriyoruz kime dert anlamadım ki

1 2 MiLyon Avroya aLınsaydı Tabata Kesın Şunu DerLerdi ; Wayy Gerçekten Iyı Adam Beşiktaşa Kesın Katkı SağLar..

Ama 8 MiLyon Avro Verınce Nedense BazıLarının Gözüne Battı.. Dikkatinizi Çekerim Yusufada Yaşından DoLayı DemedikLeri KaLmamıştı, Ama Adam Takımı Şampiyon Yaptı..

SaygıLar.. (=

Ya arkadaş sen Beşiktaş gibi bir klüpte yöneticisin. Şu söylediğin lafların hiç birisinde olgunluk varmı ? Oyuncunu savun takımını savun ama delikanlıca savun. Ayrıca büyük lokma ye büyük söz söyleme. Olgun ve geniş düşünmeyi öğrenin artık sayın asbaşkan.

Geçen sene Yusuf Şimşek Beşiktaş'da sözünü duyanlar,o adamın bu takımda ne işi var yaşlı adam vb. laflar etmedilermi?
Yusuf Şimşek'de ardında 2 kupa'dada büyük katkısı oldu takıma.
Tamam Tabata transferinde ödenen ücret çok fazla.
Ama inşallah Tabata'da Yusuf gibi takıma büyük katkısı olacak ve şuanda Tabata'nın Beşiktaş'da ne işi var diyenleri sahada en güzel cevabı verecek.

Tabata iyi bir isim paslarını iyi noktalara atabilen iki ayagınıda kullanabilen biri bu avantaj. İyi işler yapacak ama şu 8 milyon insanın gözüne batıyor futbol piyasasında 8 milyona tüm dünyanın tanıdığı isimler var. Galatasaray ve Fenerbahçe de çok fazla para harcadı bir mehmet topuz la özer hurmacı nın maliyeti 60 milyon tl miş.Bu konuşulmuyor 8 milyon konuşuluyor.

Tabata'yı TSL İçin ALdıysan MeseLe Yok, HertürLü Oynar Burada...

Ama Biz Tabata'yı ŞampiyonLar Ligi İçin ALdık Deniyorsa, Bize Büyük Oyuncu Tabata'yı Bu Transferden DoLayı Kıskanmak Ve Beşiktaş'ı KutLamak KaLır...

Büyük Oyuncu Tabata İLe ŞampiyonLar Ligi'nde Beşiktaş'a BaşarıLar DiLerim...

Sanırım Şu DeniLsin İsteniyor, C.RonaLdo Transferini GöLgede Bırakacak Transfer Yapacağız DeniLdi, Şaka Maka Ama Bu DeniLdi, Yani İyi Bir Transfer BekLeniyordu, Taraftar QuaresmaLarı SöyLedi Başkana, Başkan İyi Bir Yabancı ALınacak Ve Avrupa'da Ses Getireceğiz Dedi, Sonra ALınan Adam Tabata OLunca, Herkes Şunu Desin BekLeniyor, Tabata'yı ALdınız 8 MiLyon Euro BiLe OLsa HeLaL OLsun, Süper Transfer, Yok BöyLe Transfer, Biz Bu TransferLe Avrupa'da ŞampiyonLar Ligi'nde Eseriz, Kavururuz OrtaLığı, ŞampiyonLar Ligi'nde De Çeyrek FinaL Banko, ÖLümüne Beşiktaş...

Bu İsteniyorsa Ben Yazdım Tüm BeşiktaşLıLar Adına Buna İnanıyorsanız Sayın AsBaşkan MeseLe Yok, Ama GerçekLer Bu Kadar Basit DeğiL...

her sey BJK icin oleyyy tabatada olsun bakalim ne cikarki oynayan oyuncu kalir oynamayan gider

Tabata Çok Parayla Geldi Ama Çok İş Yapacak

Geri