Wolfurem12
New member
Kadının Teki Doğurmak üzere dogum haneye alinmis.Bütün Doktorlar girmiş ama kadını kurtaramamışlar fakat çocugu kurtarmışlar.Doktorlardan birisi kötü haberi vermek üzere dışarı çıkmış.Kadının Kocasına bakmış bakmış yok.Bir Tane orta yaşlı adam gitmiş sormuş benim karım içeride dogum yapmıştı ne oldu diye sormus.Doktor acı haberi vermiş fakat bir şeyi anlamadım demiş.Adam nedir diye sormuş ?
Doktor : siz çok yaşlısınız bu kadın çok sizden küçük eminmisiniz kocası olduguna ?
Adam : Nasil bir soru o tabi benim ?
Doktor : Bakın Size Bir Hatıra anlatacagim benim bir dedem vardi çok yaşlıydı ava cıktıgımız zaman ona silah vermezdik.Fakat bigün avdayken ceylan cıktı karşısına bastonu ceylana uzattı bak vurucam dedi bize silah tetikler gibi bastonu tetikledi.Ceylan Birden öldü.
Adam : Yok Başkası Yapmıştır onu.
Doktor : Bende Onu diyorum ya başkası yapmıştır
Doktor : siz çok yaşlısınız bu kadın çok sizden küçük eminmisiniz kocası olduguna ?
Adam : Nasil bir soru o tabi benim ?
Doktor : Bakın Size Bir Hatıra anlatacagim benim bir dedem vardi çok yaşlıydı ava cıktıgımız zaman ona silah vermezdik.Fakat bigün avdayken ceylan cıktı karşısına bastonu ceylana uzattı bak vurucam dedi bize silah tetikler gibi bastonu tetikledi.Ceylan Birden öldü.
Adam : Yok Başkası Yapmıştır onu.
Doktor : Bende Onu diyorum ya başkası yapmıştır