'Başkan sağlıklı, formda ve neşeli'

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Ziegler ve Baroni ile birlikte Metris'te Aziz Yıldırım'ı ziyaret eden Yobo, onu beklediğinden çok iyi gördüklerini söyledi.

Yabancı oyuncular Yobo, Ziegler ve Baroni, yöneticiler Cihan Kamer, Ünal Uzun ve idari menacer Hasan Çetinkaya ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım’ı Metris Cezaevi’nde ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Yobo, “Başkanın moralinin gerçekten çok iyi olduğunu gördüm. Umduğumdan da iyiydi, şaşırdım. Uzun uzun sohbet ettik. Ailelerimiz ve takım hakkında herkese çok güzel şeyler söyledi. Mutluydu, neşesi yerindeydi. Bizlerin, Fenerbahçe ailesi olarak yanında olduğumuzu bilmesini istedik. Çok güzel şeyler konuştuk. Başkan, bizim babamız olduğu gibi ailelerimizi de yakından tanır. Herkesi tek tek sordu. Ziyaretten önce onu çok iyi göremeyeceğiz diye endişeliydim. Ancak formda, sağlıklı ve neşeliydi. Buradan güzel umutlar ve hayallerle çıkıp, takım arkadaşlarımın yanına gidiyorum” dedi.

http://www.fanatik.com.tr/Baskan-saglikli,-formda-ve-neseli_3_Detail_34_258316.htm

olması gereken o zaten

Geri