Başkan Orman, Rüştü'yü İstemiyor

admiral

New member
Reaction score
0
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sözleşmesi sona eren Rüştü Reçber'in takımda kalıp kalmayacağı hakkında önemli açıklama yaptı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, SKY Türk 360 televizyonunda katıldığı programda, 39 yaşındaki kaleci Rüştü Reçber hakkında önemli açıklamalar yaptı.
Siyah-Beyazlı takım ile 31 Mayıs tarihinde sözleşmesi sona eren Rüştü ile yeni mukavele yapılıp yapılmayacağı merak konusu olurken, Başkan Orman konu ile ilgili şunları söyledi:
"Ben 39 yaşında bir oyuncuyu takımda görmek istemiyorum. Yeni gelecek olan teknik adam ne der bilmiyorum, ancak Rüştü'nün Beşiktaş'ta devam etmesi doğru değil."

RÜŞTÜ REÇBER: "KONU İLE İLGİLİ YORUM YAPMAM DOĞRU OLMAZ"
Başkan Fikret Orman'ın yaptığı bu açıklama sonrası DHA'ya konuşan Rüştü Reçber, Orman'ın katıldığı programı izlemediğini ancak açıklamalar ile ilgili bilgisi olduğunu söylerken, "Başkan Fikret Orman'ın tam olarak ne dediğini bilmiyorum. Ancak benim şu anda konu ile ilgili yorum yapmam doğru olmaz" dedi.

herşeyimiz süper de sanki rüştü battı adama sanırım.

Rüştü'den önce neler neler var ücreti boşa ödenen. Yıllarca Türk futboluna hizmet etmiş kariyerinin sonuna gelmiş bu adam hakkında edilecek laf değil bu. ayıp derler adama. indirime git vs yap bırakana kadar tut takımda abilik yapar tecrübesinden faydalanılır..Cenk var daha gelişmesi gereken.

Geri