Başkan ne derse o olur

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

"Galatasaray başkanlık sistemine göre yönetiliyor. Yöneticilerin başkanın onay vermediği bir karar alması mümkün değil"

Galatasaray yöneticisi İbrahim Çağlar, Manisa maçı sonrası yapılan olağanüstü yönetim toplantısından karar çıkmamasının normal olduğunu söyledi. Polat'a yakınlığı ile bilinen ve "Mehmet Helvacı ve arkadaşları darbe yapacak" diye yorumlanan toplantıya katılanlar arasında bulunan Çağlar, "Galatasaray başkanlık sistemine göre yönetiliyor. Başkan olmadan yönetimde güncel işler konuşulur. Manisa maçından sonra da taraftarın tepkisini tartışmak için buluştuk" dedi.

ÇOĞUNLUK OLSA DA FARK ETMEZDİ
NTV Spor Radyo'dan Bülent Yüksel'e konuşan Çağlar sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray başkanının 'Olur' demediği hiçbir şey yönetimden çıkamaz. Çünkü biz Adnan Polat başkanın yönetim kuruluyuz. Biz görüşlerimizi belirtiriz. Başkan uygun görürse uygulamaya konur. Çünkü genel kurul ile esas muhatap olan odur. Dolayısıyla ben başkansız bir karar verileceği görüşünde değilim. Pazartesi günü yapılan toplantıda karar alabilmek için yeterli kişi sayısı da olsaydı başka bir şey çıkmazdı."

Kaynak

Geri