Başkanıma sözüm var

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Emre Belözoğlu, "Bana Avrupa'dan da teklifler var ama Başkan Yıldırım'a da benim sözüm var. Beşiktaş'a gitmem ise söz konusu bile değil" ifadesini kullandı

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ile birlikte çekilen fotoğraflarla ilgili olarak yapılan spekülasyonlara son noktayı koydu.

KİMSE BUNLARA KAFA YORMASIN
Fotoğrafın dostane bir ortama çekilen fotoğraf olduğunu belirten Emre, "Benim Beşiktaş'a transfer olacağım yönündeki spekülasyonlar gerçekten çok gülünç. Değil Beşiktaş, bana Avrupa'dan gelen tekliflere bile sırt çevirdim. Benim tercihimin ne olduğunu beni tanıyan herkes çok iyi biliyor" diye konuştu. Gereksiz spekülasyonlar artık kimsenin ilgilenmemesi gerektiğinin altını çizen yıldız futbolcu, "Evet, sezon sonunda sözleşmem sona eriyor. Fakat bunun çok da önemi yok. Benim Başkan Aziz Yıldırdım'a sözüm var. Fenerbahçe'de kalacağım. Futbolu da bu camia içerisinde bırakmak istiyorum" ifadesini de kullandı. Şu anda Fenerbahçe'nin başarısına odaklandığı sezonu şampiyon olarak tamamlamak istediklerini söyleyen Emre, şöyle devam etti:

SERİ GALİBEYETLERE İHTİYACIMIZ VAR
"Antalyaspor ve Orduspor maçlarında puan kaybedince bir anda Galatasaray'ın 4 puan gerisine düştük. Artık seri galibiyetlerle ilk yarıdaki performansımıza dönmemiz gerekiyor. Panik yapmaya gerek yok ama maçları da kazanmamız gerekiyor. Bizi şampiyonluğa iten çok fazla sebep var. Taraftarımızın da gücüyle sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız"

BU AKŞAM OYNAMIYOR
Ordu maçında sahanın yıldızı olan Emre, sarı kart cezası nedeniyle bugün G.Antep'e karşı forma giymeyecek.

Başkanıma sözüm var - Takvim

Geri