Başkanımız Özhan Canaydın aday olmuyacağı sizce doğru bir karar mı ???

Başkanımız Özhan Canaydın aday olmuyacağı sizce doğru bir karar mı ???

• Evet, artık bırakmalı

Kullanılan: 40 76.9%
  • Hayır, bırakmamalı

Kullanılan: 12 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    52

by.erce

New member
Reaction score
0
Başkanımız Özhan Canaydın, Mart ayındaki kongrede aday olmayacağını açıkladı. Sizce doğru bir karar mı?

süper bir karar... gitsin artık yaa cidden..

bence bırakmalıdır :D

Spor camiasında sadece GaLatasaray SafLarında değiL tüm spor camiasının eğiLip seLamLa kar$ıLadığı bu kadar saygı duyduğu gaLatsaray için Sıhhatini biLe feda eden bu adamı bi kaLemde siLip atmak doğru oLmaz! GaLatasarayLıLığa yakı$maz.
Ayrıca Özhan Canaydın'ın kuLübü neden bıraktığını anLamak güç...En azından ba$Ladığı projeyi sonLandırıp rahat rahat bıraksaydı...

sevinip sevinmeme meselesi değil bu.Canaydın Gebzeli'nin de dediği gibi tüm spor camiası için saygın ve Galatasaray için bir o kadar cefakar bir insan.enkaz devraldığını biliyoruz.büyük başarıların ardından gelen mali yük ile birlikte tekrar aynı başarılar beklendi adamdan.yeni gelecek yönetim kadrosunun da bu borcları bir şekilde eritmesi gerekiyor.yoksa hem transfer hem başarı için en büyük engel.başarı derken avrupayı kastediyorum.Türkiye'ye göre en iyi kadro gs da.buarada tanburacının yazısını okudum.''açık kapı bıraktı'' fln diyodu.ne diyelim hayırlısı olsun.

Ayrıca bu oLanLaırn sorumLusu kuLüp borcLarının bu seviyeye uLa$masında ki tek sorumLu Canaydın değiL Faruk Süren'dir!

Ayrıca bu oLanLaırn sorumLusu kuLüp borcLarının bu seviyeye uLa$masında ki tek sorumLu Canaydın değiL Faruk Süren'dir!

En azından Faruk Süren Avrupa'da Başarı Getirdi.,
Peki Canaydın ne getirdi? ;
Senelerdir kaybettiğimiz Fenerbahçe Maçları, Şuğursuzca ve Hedefsizce yapılan transferler,
Avrupa'da başarısızlık ve Senelerdir süren Stad hayalleri + birçok gerçekleşmeyen vaat hep Özhan Başkan dönemine rastladı...
Ve Gitmek istemesi 6 yılda verdigi tek dogru karar bence. Hatta Adnan Polat'ı Feldkamp'ı da alıp beraberinde Götürsün. Bıktık artık ihtiyarlar heyetinden, Yeni ve Dinamik bir baskan istiyoruz çok mu yani ?
Canaydın Başarılı İşadamı, Efendi bir insan itiraz yok, Fakat Futboldan da bir o kadar uzak maalesef bir o kadar da bilgisiz..
Şahsen Kulüple-Taraftarın barışması ve bazı sorunların çözümü için bu istifa gayet hayırlı olacaktır.

Liη & Liη;2657978' Alıntı:
En azından Faruk Süren Avrupa'da Başarı Getirdi.,
Peki Canaydın ne getirdi? ;
Senelerdir kaybettiğimiz Fenerbahçe Maçları, Şuğursuzca ve Hedefsizce yapılan transferler,
Avrupa'da başarısızlık ve Senelerdir süren Stad hayalleri + birçok gerçekleşmeyen vaat hep Özhan Başkan dönemine rastladı...
Ve Gitmek istemesi 6 yılda verdigi tek dogru karar bence. Hatta Adnan Polat'ı Feldkamp'ı da alıp beraberinde Götürsün. Bıktık artık ihtiyarlar heyetinden, Yeni ve Dinamik bir baskan istiyoruz çok mu yani ?
Canaydın Başarılı İşadamı, Efendi bir insan itiraz yok, Fakat Futboldan da bir o kadar uzak maalesef bir o kadar da bilgisiz..
Şahsen Kulüple-Taraftarın barışması ve bazı sorunların çözümü için bu istifa gayet hayırlı olacaktır.

sana katılmamak elde değilll.... tşkler

Elinden gelen herşeyi yapmaya çalıştı. Sayın Başkanın bu zamana kadar verdiği hizmetten dolayı kendisine sonsuz şükran duyuyoruz. Bırakmasını ben de istiyorum ama inşallah yerine geçen onu aratmaz...

Faruk Süren onca başarıdan sonra kendini kurtarmıstır.hangi başkan istemez devam etsin.hele ki 2 kupa kaldırmıssın avrupada..bunun 2 açıklaması var.ya elde edilen başarının ''üstüne koyma zorlugu'' ya da mali borçlar..elde edilen o kadar gelirden sonra milyonlarca dolar borç bırakması sadece Ö.Canaydın'a değil tüm gs taraftarına da yaptıgı bir yanlıstır.cok sevdiğiniz Faruk Süren o koltugu Ö.zhan Canaydından sonra,2kupadan sonra almış olsaydı ne düşünecektiniz acaba?

arkadaşlar bence yeni bir kan gelmeli ben canaydının adaylığına karşıyım bu benim görüşüm?

Galatasaray için bu kadar çabalayan başkan klübü bırakmamalıdır..bakın ne güzel çalışıyor adam[VIDEO]hQG-ST0hQiE[/VIDEO]

bıraksın artık yaaa elini cebine atmıyo

bırakmasının sebebi saglıgı doktorlar ameliyattan sonra 1 -2 sene yaşarsın demişler o yüzden bırakıyor yoksa halen başkanlık yapmak istiyor bilginize

Geri