Başka takım yerle bir olurdu

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Son dönemde saha içi ve dışında büyük zorluklarla mücadele ettiklerini söyleyen tecrübeli futbolcu, “Bu süreçte başka bir kulüp olsa şu an ayağa kalkamazdı. Ama biz her zaman dik durduk ve farkımızı bir kez daha ortaya koyduk” dedi.

FENERBAHÇE’nin tecrübeli kaptanı Emre Belözoğlu, son 2 sezondur camia olarak yaşadıkları sıkıntılara rağmen hep birlikte ayakta kalmayı başardıklarını söyledi. Fenerbahçe Gazetesi’ne röportaj veren deneyimli futbolcu, gündemdeki konuları değerlendirdi.
Emre, “3 Temmuz’la Fenerbahçe merkezli bir süreç yaşandı. Bu camianın ve taraftarın ne kadar büyük bir birliktelik oluşturduğunu düşünürsek F.Bahçe’nin diğer takımlara olan farkı ortaya çıkar. Fenerbahçe’nin yaşamış olduğu bu süreci başka bir takım yaşasaydı şu an ayağa kalkamazdı. Biz her zaman dik durduk. Farkımızı bir kez daha ortaya koyduk” ifadelerini kullandı.

AVRUPA İÇİMİZDE YARAYDI

Milli futbolcu, Avrupa kupalarından 2 yıl men cezalarının CAS tarafından durdurulmasına çok sevindiklerini de anlatarak, “Başkanımız kararı açıklayınca çok mutlu olduk. Bu oyunun bir prestiji, dünya literatüründe bir dili var. Bunlar da Avrupa arenasında oynanan maçlardan geçiyor. Avrupa kupalarında oynayamamak içimizde bir yaraydı ama inşallah şimdi böyle bir süreç yaşanmayacak.
İnşallah şampiyonlar ligi’ne katılıp geçen sene Avrupa Ligi’nde yaşamış olduğumuz başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Bunun için çok güzel bir şans yakaladık” şeklinde konuştu.

RUHUMUZLA ŞAMPİYON OLURUZ

Yeni sezona çok iyi hazırlandıklarını anlatan deneyimli oyuncu, “Takımımız ağır bir tempoya girdi. Bu ağır temponun faydalarını sezon boyunca göreceğimizden kuşkum yok. Tabii ki her hocanın kendine göre farklı stilleri var. Aykut Kocaman ile de çok iyi çalışmalarımız olmuştu, şimdiki hocamız Ersun Yanal ile de gayet iyi şekilde çalışmalarımız sürüyor. Takımdaki her isim karakter olarak mükemmel. Ruhumuzu ortaya koyarsak mücadele edeceğimiz tüm kulvarlarda şampiyon olacağımıza inanıyorum” diyerek görüşlerini aktardı.

Futbolu bırakınca da Fener’de kalmak istiyorum

Emre Belözoğlu’nun gelecekle ilgili planlarında da yine sarı lacivertli kulüp var.

EMRE Belözoğlu, en büyük amacının, çocukluk hayali olan sarı lacivert forma altında futbolu bırakmak olduğunu söylerken, sonrasında da kulüpte görev almak istediğini açıkladı. Emre, “Bu camianın evladı olarak futbolu bıraktıktan sonra da yine bu büyük kulübün başarısı için görev almak istiyorum. Sarı lacivert formamızı terletiyorum, hakkını vermeye çalışarak.

O forma kutsal

O formanın hakkını da vermeliyiz, çünkü F.Bahçe formasının ruhu vardır, kutsaldır. Allah bana hayallerimin ötesinde bir futbol hayatı nasip etti” ifadelerini kullandı.

Türk futbolcularına güvenmiyorlar

Emre, 6+0+4 yabancı kontenjanına karşı çıkan Galatasaray’ı bu sözlerle iğneledi.

F.BAHÇE Kaptanı Emre Belözoğlu, yabancı sınırlamasına karşı olduğunu, fakat bunun Türk sporcular için iyi bir şans olabileceğini söyledi. Bu konuda ezeli rakiplerine göndermede de bulunan milli futbolcu şunları kaydetti: “Sadece Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş adına değil de diğer takımlara da kaliteli yabancı oyuncu çekecek bir sistem getirilebilir. Onun dışında Türk futbolcular bu 6+0+4 kontenjanını iyi değerlendirmeliler. İşin gerçeği, Türkiye’de birçok takımın yöneticisi Türk oyuncularına çok fazla güvenmiyorlarmış ki, bu sisteme tepkilerini ortaya koydular. Bu durumun diğer yüzüne bakacak olursak eğer, Türk futbolcuların da şapkalarını önüne koyup neden yabancı oyuncuların tercih edildiğini düşünmeleri lazım.”

Bana F.Bahçeli Emre desinler

EMRE Belözoğlu, sarı lacivertli kulübün resmi yayın organı Fenerbahçe Gazetesi’nin 116. sayısına verdiği röportajda, “Fenerbahçeli Emre” olarak anılmak istediğini vurguladı.

Geri