Başbakan'a neden 'teğet'i öğretmediniz?

SyStEmPrG

Uploader Team
Reaction score
0

Başbakan'a neden 'teğet'i öğretmediniz?

Başbakan Erdoğan'ın hocasına öğrenciden ilginç sitem
'Abbas Güçlü ile Genç Bakış' bu hafta ilginç bir diyaloğa sahne oldu...

Samsun Ondokuz Mayıs Üniveristesi öğrencisi Başbakan Erdoğan'ın hocası Prof. Dr. Osman Altuğ'a 'Teğet geçmenin ya da dik geçmenin ne olduğunu öğretmeyerek, sizide sorumlu tutuyorum' dedi.

Kanal D'de yayınlanan 'Abbas Güçlü ile Genç Bakış' bu hafta Samsun Ondokuz Mayıs Üniveristesi'nden yayınlandı. Vatan yazarı Can Ataklı ve Prof. Dr. Osman Altuğ konuk olduğu programda ilginç diyaloglar gelişti.

Bir zamanlar başbakan'ın hocasıydım diyen Altuğ'a bir öğrencinin öyle bir sitemi vardı ki... Profesör Altuğ'u bile şaşırdı.

'Başbakan'a teğet geçmenin ya da dik geçmenin ne olduğunu öğretmeyerek, sizide sorumlu tutuyorum'' diyerek sitemeden öğrenciye Altuğ'un cevabı daha da ilginç oldu.

'Erdoğan bizim en iyi öğrencimiz olduğu için Başbakan olmadı ki' deyince salondan alkış aldı.

VİDEO

Başbakan Erdoğan'ın hocasına öğrenciden ilginç sitem - Milliyet.com.tr

Bir Beşiktaşlıdan da böyle bi soru beklenir işte :)

Yunaistan'a git sana teğeti öğretsinler. Bu küresel krizde biz IMF den yardım almadan ayakta duruken Yunanistan ve bir çok ülke battı.

tabiki teğet geçti eğer teğet geçmesydi Yunanistan gibi olurduk

Başarı kriterimiz Yunanistandan daha mı iyiyiz yani ....
helal olsun diyorum

Yunaistan'a git sana teğeti öğretsinler. Bu küresel krizde biz IMF den yardım almadan ayakta duruken Yunanistan ve bir çok ülke battı.

bilimum devlet himayesindeki her kuruluşu özelleştirirsen olacağı ol. at gözlüğü takarak yorum yapmayalım

Önce sen gözlerinde ki at gözlüğünü çıkarmayı dene.

ABD devletin hiç fabrikası yok hepsi özel. En büyük silah ve petrol şirketleri bile özel.

keza ingiltere de.

Şu küresel krizde İMF den yardım almadan atlattığı için tüm dünya tarafından alkışlanan ülkemiz, AKP nin her yaptığına kötü demekten başka bir fikirleri olmayan at gözlüklü sığ düşüncleriler sayesinde malesef eleştirilmeye çalışıyor

abd'nin ekonomisinin'de çöküşte olduğunu ve borsayla yükselmeye çalıştıklarını ve bunuda savaşarak başardıklarını bunuda sağlayan kişilerin yahudi lobisi olduğunu bi sen bilmiyosun heralde. yunanistan ve italya gibi ülkeler fransa ingiltere gibi ülkeler üzerinden geçinir çünkü onların sanayisi yoktur turizm üzerinden ekonomiyi canlandırmaya çalışırlar. hani cehaletini başkalarının eleştrileriyle gizlemeye çalışıyosun anladıkta en azından ülkeyi satanları savunma. kaale alıp cevap verelim.

Devlet tüccar değildir , fabrika işletsin...
Devlet sosyal yaşamı sağlamakla yükümlüdür , ekonomik olarak halkın refahı için , hizmet için özelleştirme şart ...
Bundan 4 yıl önce sınırsız internete 49 lira öderken şimdi 45 lira ödüyorum ...
4 yılda her yıl ortalama %10 enflasyon artısı olmasına rağmen fiyat düştü , üstelik internet hızı arttı neden?
ÖZELLEŞTİRME
T.Telekom hız ve fiyat ucuzluğu hesaba katıldığında dünya 5. si ...
2013 dış borç bitim tarihi ...
Küresel krizi önceden kestirip özelleşmeye gitmek mükemmel bir ekonomik harekettir , öyle ki Kemal Derviş in bu konudaki açıklamalarını bizzat bulup okumanızı veya dinlemenizi tavsiye ederim , malumunuz kendisi AKP li de değildir , Ecevite yakın bir isimdir...

Şu bir gerçek ekonomiden dolayı AKP yi eleştirenler aslında ekonomiden değil ideolojiden dolayı dertliler ve bu yüzden AKP yi istemiyorlar , AKP ile uygar medeniyetler düzeyine çıkacağına devletin içine etsin isterse ama benim partim etsin fikriyatındalar ne yazık...

çok haklı sözde teğet geçen kriz ülkenin anasını ağlattı kimse farkında değil daha

bütün dünyada en pahalı ürünler Türkiyede en pahalı benzin, et, doğalgaz, elektrik, internet gibi

ondan sonra kamu kurumları özelleşe özelleşe yabancılaşa yabancılaşa dursunlar işsizlik alsın başını gitsin

ondan sonra kriz teğet geçmiş :)

bukadar komik bir yorum olamaz.. sen hic yunanistanin ekonomik gelirlerini sattigini gordun mu ? yunanistan yillardir avrupa adi altinda milyarlarca euro yardim alip bunu askeri ihtiyaclar dahilinde kullandigi icin bukadar buyuk bir kriz yasadi... ayrica yunanistanin sen hic 4 yilda 600 milyar dolara yakin yardim aldigini gordun mu ? bu ulkenin basbakani yillarda imf den 600 milyar dolara yakin yardim aldi ve neye harcadi ? ustune bu ulkenin butun ekonomik gelirlerini satti.. satmayada devam ediyor... ee yunanistanda bunu yapsaydi... tabikide bukadar agir sonuc almazdi

Devlet sosyal yaşamı sağlamakla yükümlüdür , ekonomik olarak halkın refahı için , hizmet için özelleştirme şart ...
4 yılda her yıl ortalama %10 enflasyon artısı olmasına rağmen fiyat düştü , üstelik internet hızı arttı neden?
ÖZELLEŞTİRME
Küresel krizi önceden kestirip özelleşmeye gitmek mükemmel bir ekonomik harekettir , öyle ki Kemal Derviş in bu konudaki açıklamalarını bizzat bulup okumanızı veya dinlemenizi tavsiye ederim , malumunuz kendisi AKP li de değildir , Ecevite yakın bir isimdir...

Şu bir gerçek ekonomiden dolayı AKP yi eleştirenler aslında ekonomiden değil ideolojiden dolayı dertliler ve bu yüzden AKP yi istemiyorlar , AKP ile uygar medeniyetler düzeyine çıkacağına devletin içine etsin isterse ama benim partim etsin fikriyatındalar ne yazık...

evet internet konusunda çok haklısın dünyanın en pahalı 3. interneti bizde bilmiyorsun bari konuşma arkadaşım.

ÖZELLEŞTİRME

ne ne ne ? ttnet fiyatta dunya 5. simi ? sana 1024 diye 512 baglanti kakaliyor adamlar bilmem farkindamisin ? sen hic yurt disina cikip onlarin 1024 unu kullandin mi ? arti 2013 dis borc bitim tarihimi ? yani tayyip erdogan 2013 e kadar aldigi 600 milyar dolar dis borcu odeyecek ? olemi ? sen hayaller alemindesin kardes... tayyipin 600 milyar dolar kendi yaptigi borc arti cumhurtiyet tarihinden akp iktidara gelene kadar olan 200 milyar dolar borc.. yani yaklasik 800 milyar dolar toplam borc... bunu bu adam nasil odeyecek ? odeyebilmesi icin senin bu ulkede elinde kalan son seyleride tamamen satmasi gerekli... ozamanda sen git intihar et daha iyi...

ne ne ne ? ttnet fiyatta dunya 5. simi ? sana 1024 diye 512 baglanti kakaliyor adamlar bilmem farkindamisin ? sen hic yurt disina cikip onlarin 1024 unu kullandin mi ? arti 2013 dis borc bitim tarihimi ? yani tayyip erdogan 2013 e kadar aldigi 600 milyar dolar dis borcu odeyecek ? olemi ? sen hayaller alemindesin kardes... tayyipin 600 milyar dolar kendi yaptigi borc arti cumhurtiyet tarihinden akp iktidara gelene kadar olan 200 milyar dolar borc.. yani yaklasik 800 milyar dolar toplam borc... bunu bu adam nasil odeyecek ? odeyebilmesi icin senin bu ulkede elinde kalan son seyleride tamamen satmasi gerekli... ozamanda sen git intihar et daha iyi...

Ödediğiniz fiyatla internet hızınız oranlandığında dünya 5. si cahil cahil yorum yazmayın

Türkiye'nin IMF'ye borcu 2013'te bitiyor - Ekonomi Gündemi- ntvmsnbc.com

Dış borç 2013 de bitiyor , linkten bakabilirsin borcu da epey abartmışsınız

Bencillik diz boyu..Krizde dünya battı adamın cebinden 2 kuruş eksildi diye şikayet ediyor.Her halta hükümet istifa diye nara atan şükürsüz zihniyet ne zaman düzelecek acaba..

Önce sen gözlerinde ki at gözlüğünü çıkarmayı dene.

ABD devletin hiç fabrikası yok hepsi özel. En büyük silah ve petrol şirketleri bile özel.

keza ingiltere de.

o dediklerin çokkkkk eskidendi...........
Amerika, şimdi bütünüyle neoliberal bir hükümetin, tarihte az görülmüş düzeyde bir devletleştirme atağını gerçekleştirmesine alkış tutuyor! Eylül başında konut kredisi piyasasının devleri Fannie Mae ve Freddie Mac devlet kontrolüne girdi. Şimdi de dünyanın en büyük sigorta şirketi AIG kamulaştırıldı. Daha önce “serbest piyasa”nın öteki havarisi Britanya’da da en büyük bankalardan Northern Rock devletleştirilmişti. ABD’den başlayarak dünyaya yayılan büyük finansal krizden çıkarılacak ilk ders bu: Neo-liberalizm ve “serbest piyasa” ideolojisi iflas etmiştir. Kârın özel çıkarlara, zararın ise halka ait olduğu bir sistemin rezilliği ortaya çıkmıştır. Düşünsenize, 50 milyon insanın en ufak bir sağlık güvencesinin olmadığı bir ülkede, iş finans kapitali kurtarmaya gelince, devlet nasıl da cömertçe elini cebine atıyor. Fannie ve Freddie’ye 100’er milyar dolar sermaye desteği verilecek gerektiğinde. AIG’ye ise devlet daha baştan 85 milyar dolar yatırdı. Daha önce mart ayında Bear Sterns adlı yatırım bankasını kurtarmak için de devlet kasasından 30 milyar dolar çıkmıştı. Eğer devletleştirme komünizmin tek kıstası olsaydı, Celal Bayar’ın “bu kış komünizm gelecek” öngörüsünün ABD için geçerli olacağını söyleyebilirdik!:001_rolleyes::001_rolleyes:

Battı dediğin Yunanistan'ın ülkemizde Finans Bankı var.Çatır çatır para basıyor!Toplam borçları da 100 mil yar dolar!Bizim nerde yatırımımız var?kendi ülkemizde bile adam gibi işletmemiz yok!toplam borcumuz da 800 milyar dolar!!!Ekonomiden anlamayanlar da hemen teşekkürü yapıştırmış!genelde bunlar da akp den çıkar! :laugh:

Onların telaşa girmesinin sebebi halkının böyle durumlara alışık olmaması ve ayaklanması!Enflasyonları %1 den %2 ye çıktığı zman eylem yaparlar!Bizim halkımız kuzu gibi!okumamış cahil!14 milyon işsiz var yani %20 hala akp de akp diyoruz!pes doğrusu!

Son olarak dünya ortalaması son krizde %-1.50 büyürken yani %1.50 küçülürken,Türkiye %6 küçüldü!!!Dünyada en ço kzarar gören 3. ülke!bu demek oluyorki 3-4 sene yerimizde sayacağız!Anladın mı şimdi dostum!borsanın çıkmasına bakma,orda yabancı para yatıyor!o yabancı kapitalistlere bağlıyız!onlar parayı çekerlerse ecevit 2000 krizi gibi küllün çökeriz!Bir anayasa atmayla ekonomik kriz oldu!Ama diyorsunuz ya Tayyip çok sağlam ekonomi yaptı!hiç birşey olmaz.Tabii birşey olmaz!Tayyip şuan kapitalizme çalışıyor,ülkeye giren zarar etmeden büyük karlarla çıkıyor.senin benim paramızı götörürüyor!Abd nin istediği açılımı yapıyor!!Modern dünya düzeni demeyin bana :) Almanya,ABd gibi dev üretim ülkeleri artık özelleştirmeyi durdurdu,malına sahip çıkıyor..Siz hala özelleştirin!

Allah ,milletimize verdiği aklı kullanabilmesinde yardımcı olsun!

Dünyanın yüzyılda bir yaşadaığı küresel ekonomik kriz devletleri kasıp kavururken bazı devletleri batırırken İngiltere Fransa ispanya portekiz gibi devletler bile hata tarihlerinin en büyük işsizlik oranlarına ulaşmışken bazı nal kabakları ımf den yardım almadan ülkeyi ekonomik krizden çıkaran Erdoğan ve AKP ye cahilce saldırıyorlar.
2001 de Ecevit ve Bahcelinin ortağı olduğu hükümet in ülkemize yaşattığı krizi unutanlar sırf ideolojik saplantılarından ve AKP ye olan düşmalıklarından kısaca AKP ne yapsa kötüdür sloganları ile burda komik duruma düşüyorlar

Ödediğiniz fiyatla internet hızınız oranlandığında dünya 5. si cahil cahil yorum yazmayın

Türkiye'nin IMF'ye borcu 2013'te bitiyor - Ekonomi Gündemi- ntvmsnbc.com

Dış borç 2013 de bitiyor , linkten bakabilirsin borcu da epey abartmışsınız

sen bence biraz arastir.. dunyada senin kullandigin baglanti hizini kullanan varmi... ornek benim kuzenim hollanda da yasiyor... 36 euro 18 mps.... senin kullandigin baglanti 512 (tttnetin 1024 baglantisi yani aslinda 512) 49 lira... ikincisi borcta abartilan birsey yok biraz arastir gecmis haberleri vs vs.. ogrenirsin nekadar borcumuz oldugunda.. dunyada 3, siradayiz yada 4, siradayiz dis borcta amarikadan sonra... amarikanin tirilyon dolar borcu var... yani hayal aleminde yasiyor kim diosa 2013 die..

o dediklerin çokkkkk eskidendi...........
Amerika, şimdi bütünüyle neoliberal bir hükümetin, tarihte az görülmüş düzeyde bir devletleştirme atağını gerçekleştirmesine alkış tutuyor! Eylül başında konut kredisi piyasasının devleri Fannie Mae ve Freddie Mac devlet kontrolüne girdi. Şimdi de dünyanın en büyük sigorta şirketi AIG kamulaştırıldı. Daha önce “serbest piyasa”nın öteki havarisi Britanya’da da en büyük bankalardan Northern Rock devletleştirilmişti. ABD’den başlayarak dünyaya yayılan büyük finansal krizden çıkarılacak ilk ders bu: Neo-liberalizm ve “serbest piyasa” ideolojisi iflas etmiştir. Kârın özel çıkarlara, zararın ise halka ait olduğu bir sistemin rezilliği ortaya çıkmıştır. Düşünsenize, 50 milyon insanın en ufak bir sağlık güvencesinin olmadığı bir ülkede, iş finans kapitali kurtarmaya gelince, devlet nasıl da cömertçe elini cebine atıyor. Fannie ve Freddie’ye 100’er milyar dolar sermaye desteği verilecek gerektiğinde. AIG’ye ise devlet daha baştan 85 milyar dolar yatırdı. Daha önce mart ayında Bear Sterns adlı yatırım bankasını kurtarmak için de devlet kasasından 30 milyar dolar çıkmıştı. Eğer devletleştirme komünizmin tek kıstası olsaydı, Celal Bayar’ın “bu kış komünizm gelecek” öngörüsünün ABD için geçerli olacağını söyleyebilirdik!:001_rolleyes::001_rolleyes:

dunya kamulastirir yani milli servete katar.. akp kamu kurumlarini bile devlet hastanelerini bile ozellestirmek adina yabanciya satar.. iste dunya hukumetleri ile turkiye cumhuriyeti hukumeti arasindaki o buyuk fark!!

sen bence biraz arastir.. dunyada senin kullandigin baglanti hizini kullanan varmi... ornek benim kuzenim hollanda da yasiyor... 36 euro 18 mps.... senin kullandigin baglanti 512 (tttnetin 1024 baglantisi yani aslinda 512) 49 lira... ikincisi borcta abartilan birsey yok biraz arastir gecmis haberleri vs vs.. ogrenirsin nekadar borcumuz oldugunda.. dunyada 3, siradayiz yada 4, siradayiz dis borcta amarikadan sonra... amarikanin tirilyon dolar borcu var... yani hayal aleminde yasiyor kim diosa 2013 die..

ya alem bunlar , iç borcu geç , o bizim insanımıza...
dış borç 2013 de bitiyor...

internet 512 ymiş filan hurafelere bak ya...

size internet sağlayan devlette suç...

Geri