Başbakana dersini Almanya'da vereceğim

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Altın Üye
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın bugün kendini eleştiren sözlerini hatırlatarak 'Dersini Almanya'da vereceğim' dedi.

166256.jpg

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugünkü grup toplantısında kendisinden bahsettiğini belirterek, "Dersini Almanya'da vereceğim" dedi.

SİZ SORMADAN BEN SÖYLİYEYİM
Kılıçdaroğlu THY'ye ait bir uçakla saat 15.40'da İstanbul'da Münih'e gitti. Kendisinden bilgi almak isteyen gazetecilere, Almanya'da bazı sivil toplum kuruluşlarının toplantılarına katılmak üzere gittiğini, bu toplantılar için yeni vakit bulabildiğini belirten Kılıçdaroğlu, "Siz sormadan ben söyliyeyim. Sayın Başbakan bugünkü grup toplantısında ismimi vermeden benim hakkımda birşeyler söylemiş. Ben Başbakana dersini Almanya'da vereceğim" diye konuştu.

kaynak

Onur Öymen e verdiğin gibi mi veririsin.Senin işinin gücünün palavra olduğu anlaşıldı.

Ben Kemal Kılıçdaroğlu'na güveniyorum,dersini verecem diyorsa verir,Onur Öymen'e nasıl verdi,hatırlıyorsunuz değil mi :)

palavranı sevesinler senin.Sen git o dersi kendin al. Senin söylediklerini kıvırma konusunda ders verdiğini gördük zaten

Bu Adam Hala konuşuyor ya helal olsun Kahraman oldu Herif başımıza :durdurun

Geri