Başbakan ve hareket halindeki cisimler...

MARCUSX

New member
Reaction score
0
Başbakan ve hareket halindeki cisimler...

TOPA ayağıyla vurdu ama omzu çıktı diyorlar...
Ben söylemiştim; Başbakan’ı at, Mercedes, traktör, tren, top gibi hareket halindeki nesnelerden uzak tutmalısınız...
Misal; yedi senede devlet olarak kayda değer iki yatırımları vardı; duble yol ve hızlı tren...
Duble yolda sorun yok...
Çünkü yol dediğiniz sabit...
Eğer yol hareket halinde olsaydı “Siirt’e giden Başbakan duble yoldan düştü” haberlerini okuyacaktınız.
Ama tren hareketli...
Bu yüzden trenin raylar üzerinde gitmesinde sorun çıkıyor ve siz arkadaşlar “hızlı tren projesini” genelde tekerlekleri havada vagonlar şeklinde görüyorsunuz.

Ya da hareket içeren “değişim”, “ilerleme”, “yaklaşım”, “kucaklaşma”, “birleşme”, “yapılanma”, “kalkınma” gibi kavramlar...
Başbakan‘ın “değişim”in üzerinden düştüğünün...
“Açılım”ın ise altında kaldığının herhalde farkındasınız...

Diyelim ki; “büyüme”...
Memurlara 50 kuruş ile 5 lira arasında zam yapılması...
İşçilere eş için 60 kuruş, çocuk başına 2 lira mı ne?..
Bugün ise; açıklanacak aylık artıştan son zamları düşünce, emeklilerin “eksi” ne kadar zam aldıklarını göreceksiniz...
Çevrenize bakın; dört bir yanımız iflas etmiş, batmış, yıkılmış esnaf-iş sahibi insanlarla dolu...
Bakın bakalım; bu yedi yılda iktidar yakınları ve yandaşları dışında “büyüyen” kimse var mı?..

Başbakan; “açılım”, “değişim”,“ilerleme”, “büyüme”, “kalkınma” gibi hareket içeren kavramlardan düştüğünde tek fark ise...
Orada olmayanların canının yanması.

BEKİR COŞKUN

Bekir Coşkun olayı neyle ilişkilendireceğini bilmediği için saçmalamış bu yazısında . Sonuç ?

! ! !

kafası hala CHP nin 1935 li yıllarda ki tekparti diktatörlüğün de takılmış kalmış

zavallı adam hala günümü Türkiyesine adapte olmadı. Hala CHP nin iktidar olacağını sanıyor

İmza , Devlet Düşmanlarına ve İsrail yardakçılarına Bu ülkede Söz hakkı verilmemeli !

Ya işte böyle Bekir hocam Açılımın altında kalan sadece Başbakan

değil ,ondan ümitlenenlerde açılımın altında kalmıştır...

Şu kadar yazıda anlatılmak istenen Erdoğan'ın açılımın altında kaldığı ve memura yapılan zam oranları

Ancak dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu yazının içersindeki kelimelere ''hızlı tren'' ''duble yol''
''büyüme'' ''değişim'' vs.

Konunun içindeki ilizyona bakın.Bir taşla 10 kuş vurma çabası var.

Sorarlar adama çoşkun efendi.Erdoğandan önce sen hiç hızlı tren gördün mü diye ?

Ki sen Tr nin en çok satan gazetelerinden birinde yazarsın.Düşün...

Şu kadar yazıda anlatılmak istenen Erdoğan'ın açılımın altında kaldığı ve memura yapılan zam oranları

Ancak dikkat ettiniz mi bilmiyorum bu yazının içersindeki kelimelere ''hızlı tren'' ''duble yol''
''büyüme'' ''değişim'' vs.

Konunun içindeki ilizyona bakın.Bir taşla 10 kuş vurma çabası var.

Sorarlar adama çoşkun efendi.Erdoğandan önce sen hiç hızlı tren gördün mü diye ?

Ki sen Tr nin en çok satan gazetelerinden birinde yazarsın.Düşün...

kafası hala CHP nin 1935 li yıllarda ki tekparti diktatörlüğün de takılmış kalmış

zavallı adam hala günümü Türkiyesine adapte olmadı. Hala CHP nin iktidar olacağını sanıyor

İmza , Devlet Düşmanlarına ve İsrail yardakçılarına Bu ülkede Söz hakkı verilmemeli !

aynen ya, bir de mizah içerikli bir yazı yazdım sanıyor zavallı

O değilde.bu konuyu açan ve teşekkür edenler ne yazıldığını okumadan mı hareket etmiş:D

:clap :clap :clap :clap

değerli yorumlarınıza imza atar gerekirse parmak basarım.
hepinizden allah razı olsun

Başbakan bu gidişle ülkede stacak bişey kalmayınca satılık vatandaş diye bir şey çıkarırsa o zaman başbakanı savunanlar ilk önce satılsın isterim Veyahutta ülkemiz savaşa sürüklenirse cepheye önce onu savunanlar gitsin isterim

ülke savaşa sürüklenirse en önce onlar ülkeden kaçar.tayyip'in bir oğlu bedelli askerlik yaptı diğeri hiç askerlik yapmadı.

Ülke zaten savaşta bunun farkında değilsiniz galiba.Ve iktidar bu savaştan kaçmıyor.Aksine savaşı bitirmeye çalışıyor.(açılım bunun ilk adımlarından)...SAvaştan kastım 30 yıldır bitmeyen pkk dır.30 yıl mücadele verdiğimiz 4-5 piçe karşılık verilen şehitlere değidi mi?...Yapılanlar pes etmek değildir.yapılanlar şehit verdirmemektir.Yapılanlar anneleri daha fazla ağlatmamaktır.Eğer anlamaya çalışırsan sende anlarsın.

Geri