Başbakan Ulusa Seslendi: Umudumuz Var Onun İçin, Demokratik Açılım Dedik ! ..

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
221120091238531344684_2.jpg

Başbakan Ulusa Seslendi: Umudumuz, Hayallerimiz Var… Onun İçin, Demokratik Açılım Dedik!

Başbakan Erdoğan, yeni yıl öncesi ulusa 'umut dolu' bir konuşmayla seslendi: Birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde geleceğe yürümenin azmini gösteriyoruz. Aynı vatan üzerinde, aynı bayrak altında, ortak bir kaderi paylaşarak, geleceği birlikte inşa edeceğiz

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 'Yaşanan büyük sıkıntılara rağmen,
kısa zaman içinde hayata geçirilen büyük değişim, milletimizin şaşmaz medeniyet aşkının ve iradesinin parlak bir zaferidir' dedi. Erdoğan 'Ulusa Sesleniş' programında, dünyada ve Türkiye'de önemli gelişmelerin, büyük değişimlerin yaşandığı bir yılın daha geride kaldığını belirterek, 'yılın genel bir muhasebesini' yaptı. Başbakan şöyle konuştu:

2009'UN ANLAMI BÜYÜK: Yedi yılı aşkın bu zorlu süreç, Türkiye'nin hak ettiği gelişme seviyelerini yakalamakta ne kadar kararlı olduğunu ortaya koymuştur. Yaşanan büyük sıkıntılara rağmen, kısa zaman içinde hayata geçirilen bu büyük değişim, milletimizin şaşmaz medeniyet aşkının ve iradesinin parlak bir zaferidir. Kanaatim odur ki 2009 yılı, bu yedi yıllık süreç içinde daha farklı, daha özel bir anlam kazanmıştır.

DÜNYADA TAKDİR TOPLUYORUZ: Gerek bölgemizde, gerek dünyada itibarımız ve etkinliğimiz her geçen gün artıyor, dünya meselelerinin çözümüne ilişkin yapıcı politikalarımız her geçen gün daha fazla takdir topluyor. Avrupa Birliği ile ilişkilerimizde zaman zaman karşılaştığımız haksız tutumlara rağmen ilk günkü samimiyet ve kararlılığımızı daima koruduk. En son çevre faslını da müzakerelere açarak AB üyeliği konusunda ne kadar kararlı olduğumuzu göstermiş olduk.

GAZZE'NİN YILDÖNÜMÜ: Suriye ile her geçen gün güçlenen dostane bağların, sık sık çatışmalarla sarsılan bölgemiz için de bir örnek teşkil etmesini gönülden diliyorum. Bu arada, Gazze'de yaşanan dramın 1. yıldönümü vesilesiyle dünya kamuoyunu mazlumların sesine kulak vermeye bir kere daha davet ediyorum.

TÜRKİYE'YE İLKLERİ YAŞATTIK: (Muharrem ayı olduğunun altını çizerek) Bu ay içerisinde gerçekten farklı değerleri bir arada yaşama, yaşatmanın ispatını gerçekleştirdik. Bunda devam edeceğiz. Aynı vatan üzerinde, aynı bayrak altında, ortak bir kaderi paylaşarak, geleceği birlikte inşa edeceğiz. Bizim umudumuz var! Bizim hayallerimiz var. Bizim, ulaşmak noktasında kararlı olduğumuz çok yüksek hedeflerimiz var. Onun için, milli birlik ve kardeşlik dedik. Onun için, demokratik açılım süreci dedik.
7 yılda bunun alt yapısını yaptık. Türkiye'ye ilkleri yaşattık! Göreceksiniz çok daha fazlasını yaşayacak, Türkiye'yi çok daha ileri seviyelere hep birlikte taşıyacağız.

Kaynak

Umut fakirin ekmeği,ye Memed'im ye...

benzin 3.7 tl
tüp 50 tl
ekmek 70 kuruş
et 25 tl

umut işte,
ban Memed ban...

bu adam muhteşem yahu, biz zenginlerden alıp :)
%47 fakire dağıtıyor ya
robin mübarek

artık Memed yemiyor....

İnşaAllah bu yıl tüm müslümanlar için hayırlı bir yıla vesile etsin hepimizi.Ben umutluyum mutluyum.Devletimi milletimi bu toraklarda yaşayan tanıdığım ve tanımadığım etnik kimlikleri olmaksızın sadece insan oldukları için Allah rızası için seviyorum.Herkesi sağ duyuya davet ediyorum.Bakın sizde birşey kaybetmezsiniz aklınızı nefsinizi bir yere bırakın çünkü bazen akıl yardım etmez çünkü nefis onu gölgelemiştir.Gelin kalbinizi vicdanınızı dinleyin.Herşeyi bir kenara bırakın çıkarın gözlükleri artık bazı şeylerin farkına farın hep kötü taraftan değil iyi tarafından bakın ki mutlaka sizler kazanacaksınız.inşaAllah...

Asgari ücrete yapılan 30 milyon zamla geleceğe umutla bakıyoruz . . . .

edit:asgari ücret almıyorum ama alanların halini gördükçe ... öyle işte .!

Sağduyu sağduyu devlet gecirio millete hala sağ duyu :D :D yasasın sağduyu ne güzel :D her gecen gun batıyoruz...istatitik filan cıkarıolr bide karsımıza akp geldi bunlar oldu böle iyiye gittik die :D :D daha bunlar iyi halimiz bakalım neler görücez...

Arkadaşlar haklısınız sıkıntılarımız bir hayli fazla ama inanın zamanla bitecek kolay değil bu ekonomi nerlerden bu hale geldi , ecevit döneminde asgari ücret kaç dolardı simdi kaç dolar bir kıyaslayın hala yeterli değil biliyorum ama inanın ve Allaha dua edin , IMF ye borcumuz 2013 de bitiyor 2020 ye kadar dış borcu tamamen bitireceğiz kendi uçağımızı yapıyoruz ilk nükleer santralimizi kuruyoruz , Aselsan ardı ardına teknoloji patentleri ihraç ediyor özellikle bizi önder sayan müslüman ülkelere İran da dahil patent satıyoruz , bugün islam alemine yeniden söz geçirebilecek , dinletebilecek bir duruma geldik bu imajı yeniden kazandık , üstelik de bu yolda AB kriterlerine de uyuyoruz yani denge politikası güdüyoruz
Sabredin dünyanın bize göre denge politikası güttüğü günler de gelecek insallah sabredin ...
ve dua edin

Arkadaşlar haklısınız sıkıntılarımız bir hayli fazla ama inanın zamanla bitecek kolay değil bu ekonomi nerlerden bu hale geldi , ecevit döneminde asgari ücret kaç dolardı simdi kaç dolar bir kıyaslayın hala yeterli değil biliyorum ama inanın ve Allaha dua edin , IMF ye borcumuz 2013 de bitiyor 2020 ye kadar dış borcu tamamen bitireceğiz kendi uçağımızı yapıyoruz ilk nükleer santralimizi kuruyoruz , Aselsan ardı ardına teknoloji patentleri ihraç ediyor özellikle bizi önder sayan müslüman ülkelere İran da dahil patent satıyoruz , bugün islam alemine yeniden söz geçirebilecek , dinletebilecek bir duruma geldik bu imajı yeniden kazandık , üstelik de bu yolda AB kriterlerine de uyuyoruz yani denge politikası güdüyoruz
Sabredin dünyanın bize göre denge politikası güttüğü günler de gelecek insallah sabredin ...
ve dua edin

Emin ol gelecek.Bir gram hatta milimetre şüphem yok...

başbakan gerçekten ulusa seslense kesinlikle vatandaş olarak biz de duyardık. anlattıklarının içinde açlık sınırı ve yoksulluk sınırı rakamları yok. zaten halk ile ilgili konuya değinilmiyor. amerika, meksika ziyareti anlatılıyor sanki vatandaşın çokta şeyinde. her amerika ziyareti dönüşü aynı söz, ziyaretten türkiye çok şeyler kazandı. ne kazandığımızı anlayabilsek fena olmayacak.

Umut ve hayallerle bu işler yürüseydi sen şuan mezarında uyuyordun tayyeep. Açık olmuştur umarım.

ςαη;4843557' Alıntı:
Umut ve hayallerle bu işler yürüseydi sen şuan mezarında uyuyordun tayyeep. Açık olmuştur umarım.

Karamsarlığa bürünmüşsünüz.Olmayacak işe amin demem diyorsunuz.

İşin olup olmayacağının Allah'tan geldiğini bilmiyorsunuz.Siz bu yüzden ne umudu ne de hayali kavrayabilirsiniz.

Sana senin dilinden; Önderini düşün bakalım...İleri görüşlü önderin, geleceğe umutla bakan önderin..Bunlar onun hayali değilmiydi? umudu değilmiydi?

Karamsarlığa bürünmüşsünüz.Olmayacak işe amin demem diyorsunuz.

İşin olup olmayacağının Allah'tan geldiğini bilmiyorsunuz.Siz bu yüzden ne umudu ne de hayali kavrayabilirsiniz.

Sana senin dilinden; Önderini düşün bakalım...İleri görüşlü önderin, geleceğe umutla bakan önderin..Bunlar onun hayali değilmiydi? umudu değilmiydi?

Karamsarlık Tabi... Sen Alırsın 3 4 Milyar Beleşten Maaş...

Gidersin AKP Laklağı Yaparsın İnternette Kahvede Zaten Bunalmış Aç Halk Buna İnanır Sende Cukkanı İndirsin... Böyle Değil Mi Sizde ???

Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk Zamanında Çok Koymuş Ki Sen Önder Olarak Görmüyorsun... :goz:

Gidersin AKP Laklığı Yaparsın İnternette Kahvede Zaten Bunalmış Aç Halk Buna İnanır Sende Cukkanı İndirsin... Böyle Değil Mi Sizde ???

Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk Zamanında Çok Koymuş Ki Sen Önder Olarak Görmüyorsun... :goz:

Çok merak ediyorum aceba bunu Atatürk yapsaydı.Aceba ne düşünürdün?Ne yapardın?
Sadece merak ettim

Hayır sadece merak ettim bunları daha evvelde söyledin yaparmıydın yapmazmıydın.
Ben lafı dolandırmadan evet derdim.Senin görüşünü merak ettim.

Daha Ne Açıklayayım Ki... O Sözün Üstüne...

benim Görüşüm Belli Ediyor Her Zaman... Ama Sen Anlayamadın O Söz'ü Ya... Acaba şunu Merak Ediyorum... Her Post'una Allah'la İlgili bir Kısım Koyan Kişisin... Bende Aynısını Yapsaydım Anlar Mıydın ???

Daha Ne Açıklayayım Ki... O Sözün Üstüne...

benim Görüşüm Belli Ediyor Her Zaman... Ama Sen Anlayamadın O Söz'ü Ya... Acaba şunu Merak Ediyorum... Her Post'una Allah'la İlgili bir Kısım Koyan Kişisin... Bende Aynısını Yapsaydım Anlar Mıydın ???

Allah dedin mi kanımız donar ilerisi var mı?

Birisi ölmüş kurdu dirilitti
Sence Atatürk ilah mı?

Birisi kurdu öldürüyor
Sence Erdoğan Azrail(as) mı?

Dirilten de Allah(cc) öldürende Allah(cc).Kul sadece vesile olur Allah bunu açıklıyor.İki yol vardır ya yaparsın yap yapmazsın.Atatürk bin defa dünyaya gelse gene farkında olmaksızın aynı şeyi yapardı.Allah ona o görevi vermiş.Herkesin görevi başka.Mesela Hz.Muhammed(as) gelecektir dedi dünyayı feth edecektir dedi Allah(cc) tamda 571 de geldi bunu kime bildirdi.Hz.İSA(as) demekki kim olursa olsun milyon kere dünyaya gelse gene aynı işi yapar.

Atatürküde Erdoğanıda benide senide yaratan Allah(cc).Ne yaptığımızı ne yapacağımızı biliyor mesela şu an senin yanında sana her açıdan bakıyor ve bu yazıları yazman için sana izin veriyor.
Şeytandan Allah'a sığınırım Allah diyor ki;"Ben istemeden siz isteyemezsiniz."

Tabiki Allah'tan bahsedeceğiz işin güzelliği muhabbeti orda zaten.
Devlet tamamen Allah'ın kontrolundedir.Mesela sen bunu bilmiyorsundur.Bunu diyen kim Hz.Ömer(ra).Siz nasıl olursanız devlette öyle olur.Heee demekki devlet Allah'ın emrinde ki herzaman öyleydi.Hz.Muhammed(sav) bildirilmiş rüyasında görmüştü Türk alemini.
Sen zannediyorsun ki bunları Erdoğan yaptı işte ergenekonu çökertiyor hayır o değil Allah'ın izniye Hızır(as) çökertiyor.
Kıyamette 3 kişi görev Alır
Hz.Hızır(her zaman burdaydı)
Hz.Mehdi(as)(Burada)
Hz.İsa(as)(emin değilim yeryüzünde olabilirde olmayabilirde-ama geleceğini biliyorum)

Ergenekona karşı Hz.Hızır(as) sence artık ergenekon ayakta kalır mı?
milim şansı varsa adam değilim.2011in sonunda bitmiş olacak buraya yazıyorum.Şu an tek tek dökülüyorlar ma ölmediler hala etkin güçleri var ama 2012 de göreceğim onları.

Onlardan öncekiler de hileli düzenler kurmuşlardı; fakat düzen kuruculuğun (tedbirlerin, karşılık vermelerin) tümü Allah'a aittir. Her bir nefsin ne kazandığını O bilir. Bu yurdun sonu kimindir, inkâr edenler pek yakında bileceklerdir.Ra'd 42

Gidersin AKP Laklağı Yaparsın İnternette Kahvede Zaten Bunalmış Aç Halk Buna İnanır Sende Cukkanı İndirsin... Böyle Değil Mi Sizde ???

senin senin ataürk olarak gördüğün kişiyi ne kadar tanıdığın belli:D..Benim maaşım bile yok:DBabamı söyleyeyim...babam 1.75 milyardan fazla maaş alıyorsa Allah bir daha bu hükümetin iktidarını göstermesin bana..Bu kadar açık bak.Beleş e geleyim.Eğer çalıştığının hakkını almıyorsa da Allah bir daha sizin gibi hortumcuları bu millete göstermesin.BEn Allah a duacıyım.Seni babamın ne kadar maaş alıp almadığı konusunda inandırmak istemiyorum.İSter inan ister inanama.Kafanda sabit fikirler var.Değişime açık ol.

Atatürk inkılaplarının cumhuriyet tarihi boyunca neyi körelttiğini göremeyecek kadar körsünüz.

1924 Hilafet kaldırldı.
1928 yılında "Devletin Dini İslamdır" ibaresi anayasadan çıkarılmıştır.

Buda Falih rıfkı ataty ın hilafetin kaldırlmasına tanık olan kişinin anlatımı;
M. Kemal’in has adamlarından Falih Rıfkı Atay, hilâfetin kaldırılması kararının alınışının şâhidi olarak şunları anlatmaktadır.
“Atatürk, o akşam biz devrimcileri sofraya çağırdı. Yemeğin bitimine doğru, ‘Çocuklar, yarın hilâfeti kaldırıyoruz” dedi.
“Çılgınca alkışladık, sevinç içinde ‘Bunu sizden başkası yapamaz Paşam!’ dedik.
“Peki öyleyse, dedi Atatürk. Geçin öbür odaya, yazın bir takrir. Ben onu hocalara imzalatayım. Yani Hilâfetin kalkmasını hocalar istemiş olsun.
“Geçtik yazdık. Sabah Atatürk, eliyle Meclis’e getirdi, odasına çıktı. Hocaların kendi aralarında toparlanarak, bu ‘Hilâfeti ilga takririne’ ateş püskürdüklerini Atatürk’e biz haber verdik. Hocalar aşağıda hâlâ bağırışıp çağırıyorlardı. Gazi, bunun üzerine öfkelenerek:
“Çağırın bana aşağıdan Rıfat Hoca’yı”
“Çağırdılar Hoca hem öfkeli, hem sıkılgandı. Mustafa Kemal yüzüne bile bakmaksızın:
“Hoca şu takriri imza et, dedi
“Ama paşam, Hilâfetin ilgası gibi ciddi bir konuda, müzakere filan olmaksızın… Sonra biz, din adamları bunu istemi…”
“Hoca imza et dedim, keyfini bozarım sonra..”
“O günlerde İstiklâl Mahkemeleri, her gün birçok kişiyi sallandırmakta zaten… Sonradan Diyanet İşleri Başkanı olan Rıfat [Börekçi] Hoca biraz yutkundu, ama mecburen imzaladı. Üzgün, öfkeli bir halde aşağı inince hocalar etrafını sardılar. Onun, ‘Şöyle bağırdı, böyle zor kullandı’ demesine vakit bırakmadan:
“Neee? Yoksa takriri imzaladın mı? Diye bağırdılar. Hoca:
“Canım, imza değil de, ne yaparsın! Şöyle bir bo.tan Rıfat attık işte”.

Rıfat Börekçi

Bu anekdotu nakleden Ahmet Kabaklı 15 Ağustos ‘90 tarihli tercüman’daki köşesinde şu ilaveyi ve yorumu yapmaktadır:
“Falih Rıfkı, bu olayı kahkahalarla anlatırken: ‘Bu mürteci heriflere, ne demokrasisi be! Dermiş. Nitekim öbür mebus hocalar da birer birer Gazi’nin odasına çıkarak, Hilâfeti kaldıran o takrire bo.tan imzalarını attılar’.
“Unutulmaması gereken nokta: Bu hocalar da Falih Rıfkı gibi ‘devrimci’ de, tayinle gelmiş olan 2. TBMM’nin mebusları idi. Tayinle gelen milletvekilleri ancak o kadar demokrasi yapabilirler”.
Şimdi milletvekiline “İmza et. Yoksa keyfini bozarım!” diyen birisine demokrat denilebilir mi? Devrimci mahkemelerinin düzinelerle adam astığı bir vasattan istifade ile kafasındakileri gerçekleştirmeye çalışana Cumhuriyetçi denilebilir mi?
Şu “keyfini bozarım” tehdidi, o devirdeki cumhuriyetin ne biçim bir cumhuriyet olduğunu ortaya koymaya kâfidir.

senin senin ataürk olarak gördüğün kişiyi ne kadar tanıdığın belli:D..Benim maaşım bile yok:DBabamı söyleyeyim...babam 1.75 milyardan fazla maaş alıyorsa Allah bir daha bu hükümetin iktidarını göstermesin bana..Bu kadar açık bak.Beleş e geleyim.Eğer çalıştığının hakkını almıyorsa da Allah bir daha sizin gibi hortumcuları bu millete göstermesin.BEn Allah a duacıyım.Seni babamın ne kadar maaş alıp almadığı konusunda inandırmak istemiyorum.İSter inan ister inanama.Kafanda sabit fikirler var.Değişime açık ol.

Atatürk inkılaplarının cumhuriyet tarihi boyunca neyi körelttiğini göremeyecek kadar körsünüz.

1923 Hilafet kaldırldı.
1928 yılında "Devletin Dini İslamdır" ibaresi anayasadan çıkarılmıştır.

Buda Falih rıfkı ataty ın hilafetin kaldırlmasına tanık olan kişinin anlatımı;
M. Kemal’in has adamlarından Falih Rıfkı Atay, hilâfetin kaldırılması kararının alınışının şâhidi olarak şunları anlatmaktadır.
“Atatürk, o akşam biz devrimcileri sofraya çağırdı. Yemeğin bitimine doğru, ‘Çocuklar, yarın hilâfeti kaldırıyoruz” dedi.
“Çılgınca alkışladık, sevinç içinde ‘Bunu sizden başkası yapamaz Paşam!’ dedik.
“Peki öyleyse, dedi Atatürk. Geçin öbür odaya, yazın bir takrir. Ben onu hocalara imzalatayım. Yani Hilâfetin kalkmasını hocalar istemiş olsun.
“Geçtik yazdık. Sabah Atatürk, eliyle Meclis’e getirdi, odasına çıktı. Hocaların kendi aralarında toparlanarak, bu ‘Hilâfeti ilga takririne’ ateş püskürdüklerini Atatürk’e biz haber verdik. Hocalar aşağıda hâlâ bağırışıp çağırıyorlardı. Gazi, bunun üzerine öfkelenerek:
“Çağırın bana aşağıdan Rıfat Hoca’yı”
“Çağırdılar Hoca hem öfkeli, hem sıkılgandı. Mustafa Kemal yüzüne bile bakmaksızın:
“Hoca şu takriri imza et, dedi
“Ama paşam, Hilâfetin ilgası gibi ciddi bir konuda, müzakere filan olmaksızın… Sonra biz, din adamları bunu istemi…”
“Hoca imza et dedim, keyfini bozarım sonra..”
“O günlerde İstiklâl Mahkemeleri, her gün birçok kişiyi sallandırmakta zaten… Sonradan Diyanet İşleri Başkanı olan Rıfat [Börekçi] Hoca biraz yutkundu, ama mecburen imzaladı. Üzgün, öfkeli bir halde aşağı inince hocalar etrafını sardılar. Onun, ‘Şöyle bağırdı, böyle zor kullandı’ demesine vakit bırakmadan:
“Neee? Yoksa takriri imzaladın mı? Diye bağırdılar. Hoca:
“Canım, imza değil de, ne yaparsın! Şöyle bir bo.tan Rıfat attık işte”.

Rıfat Börekçi

Bu anekdotu nakleden Ahmet Kabaklı 15 Ağustos ‘90 tarihli tercüman’daki köşesinde şu ilaveyi ve yorumu yapmaktadır:
“Falih Rıfkı, bu olayı kahkahalarla anlatırken: ‘Bu mürteci heriflere, ne demokrasisi be! Dermiş. Nitekim öbür mebus hocalar da birer birer Gazi’nin odasına çıkarak, Hilâfeti kaldıran o takrire bo.tan imzalarını attılar’.
“Unutulmaması gereken nokta: Bu hocalar da Falih Rıfkı gibi ‘devrimci’ de, tayinle gelmiş olan 2. TBMM’nin mebusları idi. Tayinle gelen milletvekilleri ancak o kadar demokrasi yapabilirler”.
Şimdi milletvekiline “İmza et. Yoksa keyfini bozarım!” diyen birisine demokrat denilebilir mi? Devrimci mahkemelerinin düzinelerle adam astığı bir vasattan istifade ile kafasındakileri gerçekleştirmeye çalışana Cumhuriyetçi denilebilir mi?
Şu “keyfini bozarım” tehdidi, o devirdeki cumhuriyetin ne biçim bir cumhuriyet olduğunu ortaya koymaya kâfidir.

Tarih Hoca'na Selam'ımı Söyle..=))

1.si hilafet 1923 DEğil 1924'te Kaldırıldı... 3 Mart Tezkeresiyle...=))

Falih Rıfkı Kısmıda Yalan olduğunu İspatlamak İçin..

İlk iş olarak saltanat kaldırıldı. Gericilerin hatta, Atatürk’ün ilk destekleyicisi Kazım Karabekir’in tüm uğraşlarına rağmen halifelik kaldırıldı. Ayrıca hilafetin kaldırılmasına zorluk çıkaran kesimler, yani yobazlar yapılan tüm yeniliklerde yine köstek olmuşlardır. Ama Atatürk’ün azmi ve kararlılığı karşısında dayanamamışlardır.

çankaya,çankaya falih rıfkı atay,çankaya özet,çankaya kitap özeti,çankaya hakkında,çankaya falih rıfkı

Falih Rıfkı'nın Çankaya Kitabında Bir Analiz Et Sadece bir Kısmı Bu..=))

Ayrıca Hangi Devletin Dini Var ???

Devletlerin Değil Bireylerin Dinler'i Olur... :goz:

Allah dedin mi kanımız donar ilerisi var mı?

Birisi ölmüş kurdu dirilitti
Sence Atatürk ilah mı?

Birisi kurdu öldürüyor
Sence Erdoğan Azrail(as) mı?

Dirilten de Allah(cc) öldürende Allah(cc).Kul sadece vesile olur Allah bunu açıklıyor.İki yol vardır ya yaparsın yap yapmazsın.Atatürk bin defa dünyaya gelse gene farkında olmaksızın aynı şeyi yapardı.Allah ona o görevi vermiş.Herkesin görevi başka.Mesela Hz.Muhammed(as) gelecektir dedi dünyayı feth edecektir dedi Allah(cc) tamda 571 de geldi bunu kime bildirdi.Hz.İSA(as) demekki kim olursa olsun milyon kere dünyaya gelse gene aynı işi yapar.

Atatürküde Erdoğanıda benide senide yaratan Allah(cc).Ne yaptığımızı ne yapacağımızı biliyor mesela şu an senin yanında sana her açıdan bakıyor ve bu yazıları yazman için sana izin veriyor.
Şeytandan Allah'a sığınırım Allah diyor ki;"Ben istemeden siz isteyemezsiniz."

Tabiki Allah'tan bahsedeceğiz işin güzelliği muhabbeti orda zaten.
Devlet tamamen Allah'ın kontrolundedir.Mesela sen bunu bilmiyorsundur.Bunu diyen kim Hz.Ömer(ra).Siz nasıl olursanız devlette öyle olur.Heee demekki devlet Allah'ın emrinde ki herzaman öyleydi.Hz.Muhammed(sav) bildirilmiş rüyasında görmüştü Türk alemini.
Sen zannediyorsun ki bunları Erdoğan yaptı işte ergenekonu çökertiyor hayır o değil Allah'ın izniye Hızır(as) çökertiyor.
Kıyamette 3 kişi görev Alır
Hz.Hızır(her zaman burdaydı)
Hz.Mehdi(as)(Burada)
Hz.İsa(as)(emin değilim yeryüzünde olabilirde olmayabilirde-ama geleceğini biliyorum)

Ergenekona karşı Hz.Hızır(as) sence artık ergenekon ayakta kalır mı?
milim şansı varsa adam değilim.2011in sonunda bitmiş olacak buraya yazıyorum.Şu an tek tek dökülüyorlar ma ölmediler hala etkin güçleri var ama 2012 de göreceğim onları.

Onlardan öncekiler de hileli düzenler kurmuşlardı; fakat düzen kuruculuğun (tedbirlerin, karşılık vermelerin) tümü Allah'a aittir. Her bir nefsin ne kazandığını O bilir. Bu yurdun sonu kimindir, inkâr edenler pek yakında bileceklerdir.Ra'd 42

Atatürk'ü sevmek dinsiz olmayı gerektirmez...her Atatürk'ü savunana dinsizmiş muamelesi yapmakta ne oluyor yok atatürk ilahmı gibi sorular faln atatürk ü ilah yapan yok yapanlarıda biz tasvip etmiyoruz...adann oktarrı mehdi tayypide peygember yapmya ilan etmeey calısanlar var onlara ne demeli...görüyorum sende atatürk düşmanlıgı tayyip adann yalakalıgı var bunu görmek zor deil... Ama bunu kafana iyi sok Atatükte muslumandı onu sevenlerde musluman...
ALLAH birdir Hz Muhammed onun elcisidir...

Geri