Başbakan Türkçeye ihanet ediyor

emrah1607

Banned
Reaction score
0
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan'ın Kürtçe mesajına sert tepki göstererek "Bunu Türk devletine ihanet olarak görüyorum" dedi.

BAŞBAKAN Erdoğan'ın, Kürtçe TV ile ilgili verdiği mesajda, Kürtçe ifadede bulunduğunu söyleyen bir gazeteciye de Vural, Erdoğan'ın bir taraftan "tek devlet, tek millet" diye bağırdığını, diğer taraftan ise milletin dilini bozduğunu vurgulayarak "Başbakan Türkçe'ye ihanet ediyor. Milletimiz kendi içinde ne

konuşursa konuşsun ama devletimin dili Türkçe'dir. Biz, Türkçe anlaşırız, Türkçe tanışırız. (Başbakan) Kürtçe bilse de gam yemeyiz, Kürtçe'de bilmiyor" diye konuştu.

http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=basbakan-turkceye-ihanet-ediyor&id=11021

oy kaybetme kaygısından kürtlere kürtçe lazlara lazca konusuyor . bu oy nasıl biseymiş ki bir insanı bu hale getirebiliyor. din istismarı yetmedi şimdi kültür istismarına başladı..

ben bu lazların yerinde olsam bende ayrı dil isterim .ayrı bölge isterim .karadenizi isterim . ya banada verir yada kürtlere bisey vermez hesabı bende pay isterdim . şuraya bak ..kimse sesini çıkarmıyor diye bu kadar bölücülük yapılmaz ki

tek devlet tek bayrak diyor tek dil demiyor . iktidarda kalsa bundan 10 yıl sonra tek bayrakta dememeye başlar . bi 10 sene sonrada eyalet sistemine geçelim nası olsa herkes ayrı takılıyor der .

€rd@ls10;3891200' Alıntı:
Bugün kürtçe isteyenler yarın kürtçe eğitim,kürtçe yazı bilmem ne isteyeceklerdir.Yanlış bi tutum bence başabakanın tutumu.sonra da bağımsızlık tellallığına soyunacaklardır.Vahim bi bi durum

bunu sen ben biliyoruz da herseyi bilen herseye laf yetiştiren tayyip bilmiyormu . kardeş ufaktan ufaktan altımız oyuluyor anlayın artık yaw

€rd@ls10;3891229' Alıntı:
oyulmasına oyuluyo da diğer partilerin beceriksizilği,siyasette net bir politika üretemesinden, geçmiş iktidarla döneminde icraat yapamadıklarından dolayı akp iki dönemdir iktidar...gene üçüncüye de oy kayıpları olsada gelecek görünüyor.....maalesef...

allah büyük . millet yavaş yavaş uyanmaya başladı .

ya bizim milletin kabahati bu . akp nin başarısı değil . ben öyle düşünüyorum .

herifler kimdir nedir hiç biseylerini bilmezler . sadece dindarlar ve kömürcüler diye oy veriyorlar . yanıldıklarını anlıcaklar ama inş geç olmaz. bana göre hersey kaybedilmiş değil .

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Erdoğan'ın Kürtçe mesajına sert tepki göstererek "Bunu Türk devletine ihanet olarak görüyorum" dedi.

BAŞBAKAN Erdoğan'ın, Kürtçe TV ile ilgili verdiği mesajda, Kürtçe ifadede bulunduğunu söyleyen bir gazeteciye de Vural, Erdoğan'ın bir taraftan "tek devlet, tek millet" diye bağırdığını, diğer taraftan ise milletin dilini bozduğunu vurgulayarak "Başbakan Türkçe'ye ihanet ediyor. Milletimiz kendi içinde ne

konuşursa konuşsun ama devletimin dili Türkçe'dir. Biz, Türkçe anlaşırız, Türkçe tanışırız. (Başbakan) Kürtçe bilse de gam yemeyiz, Kürtçe'de bilmiyor" diye konuştu.

http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=basbakan-turkceye-ihanet-ediyor&id=11021

oy kaybetme kaygısından kürtlere kürtçe lazlara lazca konusuyor . bu oy nasıl biseymiş ki bir insanı bu hale getirebiliyor. din istismarı yetmedi şimdi kültür istismarına başladı..

ben bu lazların yerinde olsam bende ayrı dil isterim .ayrı bölge isterim .karadenizi isterim . ya banada verir yada kürtlere bisey vermez hesabı bende pay isterdim . şuraya bak ..kimse sesini çıkarmıyor diye bu kadar bölücülük yapılmaz ki

tek devlet tek bayrak diyor tek dil demiyor . iktidarda kalsa bundan 10 yıl sonra tek bayrakta dememeye başlar . bi 10 sene sonrada eyalet sistemine geçelim nası olsa herkes ayrı takılıyor der .

Zaten laz birliği çıkacak yakında. Trabzonda artvinde ufak ufak Lazca kursları başladı bile. Yakında onlar da bağımsızlık isteyecek. Değişen bişey olmadı 1789 Fransız İhtilali , günümüzde de Amerikan İhtilali

Bu böyle nereye kadar gidecek ya! Ne kadar bağnaz insanlarımız. Bilgi çağında cahillik çekiyoruz, bilginin hakkını veremiyoruz daha. Bu iktidar kendi yaptıklarını doğru olarak görüyor düşünce özgürlüğü, demokrasi diye diye milleti kandırıyorlar. Bir de din istismarı ve kömürden oylar var cabası.Muhalefette de iş yok düşmüşler kendi dertlerine. Biraz kitap okuyan biraz araştırmacı olan kendi fikrini üretebilen herkes devletin tepesindeki olayları anlayabilir ama nerdeee!!! Milletin ağzına bir parmak bal çalıp uyutmaya çalışıyorlar. Yazık ki ne yazık. Hiç iyi günler beklemiyor bizi...::((

Kanal devletin resmi kanalı tarafından açılmıştır
Yeni yıl mesajı olarak da Kürt vatandaşlara yönelik bir konuşma yaptığından sadece başlangıçta bir cümlelik bir mesaj vermiştir
Ben bunda anormal birşey göremiyorum...

Kanal devletin resmi kanalı tarafından açılmıştır

trt yi bizim çaycı ahmet abi işletiyor muhakkak o açmıştır kürtçe kanalıda dimi

açılış konusmasını kürtçe yapıyor .

tek bayrak tek vatan diyen insan neden tek dil demez . yada neden tek vatan tek bayrak der . bunun açıklamasını yaparmısın bana zahmet olmazsa ??

allah büyük . millet yavaş yavaş uyanmaya başladı .

ya bizim milletin kabahati bu . akp nin başarısı değil . ben öyle düşünüyorum .

herifler kimdir nedir hiç biseylerini bilmezler . sadece dindarlar ve kömürcüler diye oy veriyorlar . yanıldıklarını anlıcaklar ama inş geç olmaz. bana göre hersey kaybedilmiş değil .

millet istediği kadar uyansada hakkı çöplerden çıkar seçimleri çöplerden çıkar.
her türlü hile ile her yere sızdılar. hileye müdahale edecek olanda olacak emniyettir, emniyette ışık evlerine dönüşmüştür varın gerisini düşünün..

halkın uyanması sevindirici olsada devletin partilerin oyuncağı olması üzücüdür..

Suriye de türkçe kanal açılıyor İran da aynı şekilde gurbetçilere türkçe haber kanalı açıyor.Almanyada yıllardır kürtçe ve türkçe kanallar çalışıyor .ee onlara bişey olmuyorda bizim devlet kanalına noluyor.Siz niye herşeye muhalefetsiniz.Bırakın bikerede işi oluruyla seyretsin.siz karşı çıksanızda farkeden bişey yok zaten, hükümeti kararından mı çevireceksiniz.İzleyip görecez birlikte bu kadar despot olmayın.

Geri